Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irlandeza; multumesc pentru felicitari
Va tin galerie:

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Bravoo Gina!! Stii cum se zice ca trebuie sa tarai picioarele dupa tine, poate ne tragi si pe noi inainte!
mama ce bine ar fi sa ai dreptate si sa auzim cat mai multe vesti bune in scurt timp!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Felicitari Gina . Sa ne tragi si pe noi dupa tine,sa nu ne lasi aici.
Nu ne spui si noua problemele pe care le-ai avut si cum ai reusit,pleeeeease.
Te si sa ai noroc de un copil frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Isa26, m-am casatorit la 22 de ani iar, la 23 am vrut sa avem primul bb pentru a fi parinti tineri.
Minunea s-a intamplat pentru prima data in martie 2003 iar cand am fost la primul consult si ecograf, mi s-a spus ca am uterul malformat + iminenta de avort iar sansele sa avem copilul, erau foarte slabe.
In acele momente, am facut cunostinta si am cunoscut adanca suferinta si durere a gandului ca nu voi putea avea un copilas in viata la fel, ca multe alte mamici de pe aici carora le pot spune astazi:
Va inteleg asa de bine...stiu prin ce treceti!Sunt cu inima alaturi de voi.
Cum copilaria nu mi-a fost una usoara, eram invatata cu greul vietii iar, aceasta lovitura a vestii nu m-a doborat.
Am plans,...mergeam pe stada si plangeam fara sa ma pot opri - dar nu am murmurat.
Am stiut ca Dumnezeu este in control si ca va face tot ceea ce este mai bun in viata mea si pentru mine.
Am urmat un tratament cu:gravibinon & alilestrenol (asa parca le spunea), am stat in spital, am facut si acolo nu stiu ce injectii si uite asa, a trecut primul trimestru al sarcinii, al 2-lea, am ajuns la sfarsitul celui de-al 3-lea si am nascut o fetita plina de sanatate, frumoasa si desteapta foc .
(Rebecca Emanuella)
Dupa 1 an, am programat-o pe ce-a de-a 2-a fetita(Jessica Priscila) (are de acum 1 an), iar in momentele de fata am in burtica pe cel de-al 3-lea si ultimul, in speranta ca poate Dumnezeu ne va da si un baietel.
Credinta, ma insoteste in continuare si stiu ca Dumnezeu,
nu ne va lasa sa ramanem de rusine
Va si va indemn sa va imbarbatati inimile ca sigur va veni si la voi o zi in care, marea minune de a avea un va avea loc.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

GINA eu te.am felicitat si la odisee,te mai felicit o data si aici!sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios!!!!!!!!!

fetelor parca zilele astea au trecut cum au trecut...dar astea 2 zile vor fi de groaza...si nici nu vreau sa mai fac test!m.am tot gandit ca am fost in oras daca sa cumpar unul,dar sperantele pe care mi le fac in fata fiecarui test...rugaciunile din alea 3 min...si dezamagirea de dupa sunt crunte...gata!nu mai vreau sa fiu io mama testelor!am sa astept!speeeeeeeeer sa nu vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

oana, eu iti tin pumnii. Nu-ti mai fa nici un test, incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, stai pe forum
Sau mergi la vreun shopping, film, scoate-ti barbatul la plimbare. Si eu folosesc aceleasi tactici in asteptare ...

Poze

Mergi la inceput

TURTURICA multam!!!!!!!

doar ca sunt si singurica acasa,si de aceea e si mai crunt!
da las ca trec ele si zilele astea...

Mergi la inceput

Oanabbb, in ce zi de la UM esti?

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

am intrat in 30...de cateva minute...
da mai am 2 zile de asteptat!

Mergi la inceput

Iuhuuu...Oana!!!! Abia astept sa treaca si aceste doua zile!
Dar, cel mai mult astept momentul in care vei aparea pe lista de: -dutze!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput