Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor
am fost azi la ginecolog la control sa vad de ce nu raman insarcinata.
a gasit ca am ovar polichistic.e grav?
voi ce ziceti?
pls astept raspunsurile voastre.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

eu Z 22 dupa un esec luna trecuta ( avort menstrual).
sa auzim numai de bine fetelor!
curaj!.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Oanabb i-mi pare rau ca ti-a iesit negativ, dar mai fa unul putin mai tarziu, sa treaca o zi doua peste 28 de zile.
Despre mine ca sa va spun decat ca n-am avut nici eu rabdare si nu am asteptat z28, cand ar trebui sa fac testul si am facut si eu doua teste Clear-Blue, unul in z23 f. slab pozitiv si unul azi in z25 tot slab pozitiv, putin bleu a doua liuniuta, dar e foarte palida si eu inca nu il consider pozitiv, dar nici negativ nu e. Sunt foarte contrariata, pentru ca ma doare burtica, uneori spatele si am impresia ca trebuie sa vina rushii, dar eu am doua teste slab pozitive. Maine o sa fac si un test barza, ca ar fi z26 si deci mai aproape de ziua cand ar trebui sa vina rushii. Merg la toaleta foarte des, in primul rand pentru ca am impresia ca acum vin, dar cand ajung la baie constat ca nu e nimic. Nu am facut nici pregnyl, deci excludeti varianta asta. E posibil sa fie Clear blue fals pozitiv??? A mai facut cineva ca mine si pina la urma nu a fost bebe??? Eu nu ma simt de parca as fi gravi, nu am nici un simptom, in afara de ceva crampe jos. Ce sa fie???

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ioana, io as indrazni sa te felicit... Ai fi prima din istorie care are un Clear blue care sa dea rezultate fals pozitive.

Da' te mai las cu felicitarile pina te convingi.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Eu sunt foarte suparata, nervoasa mi-au venit rushii.Pana azi TB nu-mi scazuse sub 36,8 si de dimineata aveam 36,5.Semn rau.Asa ca azi la mine z1.
Dr.mi-a spus k dak nu raman luna asta prin stimulare imi va face HSG.Trebuie sa dau o fuga pe la fetele de la HSG sa vad cum e.
Va pup fetelor si sper ca macar voi sa veniti cu vesti bune.

Mergi la inceput

Ale multumesc pentru incurajari, esti o draguta!! Chiar crezi ca nu poate aparea a doua liniuta degeaba?? Mie mi se pare ca e ca o linie de control, e ca o umbra, dar se vede! Eu ma gandeam ca apare oricum ceva in a doua casuta, mai palid, fiind foarte sensibil. Nu stiu de ce sunt asa de negativista, tocmai acum, dar ma doare burtica si am senzatia ca acum vin rushii. Of.. as vrea sa fiu optimista ca odinioara, dar nu stiu ce am!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana si eu cred ca esti Super!!!In cat timp a aparut a doua liniuta? Daca e in timpul scris pe prospect (5 min, cred) e bebe SIGUR! Si eu, ca si Ale, mai astept pana sa te felicit cum se cuvine, adica pana maine, poimaine
Ale, poate ca nu va fi invazia, totusi Sper din inima sa fie okisori!

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura_Ioana La primul test, cel din z23 a aparut cea de a doua liniuta in 7 min., iar la cel de azi z25, in 3 min. Dar amandoua liniile sunt slabe la culoare, deaceea nu indraznesc sa cred ca poate fi adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana, mai asteapta putin si mai fa un test. L-ai facut prea devreme
Ioana si eu cred ca esti dar astept sa fii sigura si te felicit atunci!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Vali, ovarele polichistice se trateaza insa...cel mai des intalnit tratament pentru asta, in prima faza, este cel cu anticonceptionale. Pe de alta parte, mi-a zis ginecologul ca cel mai bun remediu pt. ovarele polichistice este o sarcina!!! Asa ca...

Ioana, tin pumnii!

Eu z23, nu pot sa apreciez daca am sau nu simptome, ma chinui sa am rabdare pana in z30 (la mine CM a fost de 30 de zile in ultima vreme). Uffff....grea e asteptarea.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput