Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

buna fetelor!Doxinu-iti doresc din suflet sa fie,si eu traiesc in incertitudine din cauza testelor de urina care au fost cand pozitive cand negative si a ecografiei la care nu sa vazut nimic,insa tu ai mari sanse atata timp cat s-a zarit o patuta mica.......parerea mea este sa-ti faci HCG-ul,eu nu l-am facut cand trebuia si stau intr-un stres continuu pana vine doctorul din concediu. nu mai astepta-dute fuguta la MEDSANA...... Val_nici nu stii cat de fericita m-ai facut ca mi-ai dat vestea asta {clear blue negativ desi erai insarcinata}imi cer scuze ca ma bucur tinand cont de faptul ca tu ai trecut printr-o experienta urata dupa acel test,insa mi-ai mai prelungit speranta ca poate fi Sunt in asentimentul tau in privinta testelor de urina,ma dau cu ca n-am facut HCG-ul de la inceput.Binenteles ca vei ramane din nou,niciodata sa nu-ti pierzi speranta,eu incerc de 10 ani si sper ca acum am dat lovitura .......Dumnezeu sa va ajute pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancuca si tu poti face BHCG. Se poate face oricand in timpul sarcinii si se vede daca valoarea se incadreaza in niste limite specifice fiecarei sapamani de sarcina. Si, daca ultima menstruatie ai avut-o pe 30 mai, pe 2 august ar fi trebuit sa se vada ceva la eco (cam 9 saptamain de la UM ar fi fost atunci si, de obicei, la 6 sapt se vede embrionul si kiar activitate cardiaca). Doamne ajuta sa fie cum iti doresti tu

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ziua 27 (CM 32). Am o pata roza-crem pe chilot si o scurgere alba (seamana cu candida, zic eu)dar nu miroase. In rest nimic, o usoara durere de sani si stare de greata seara tarziu in special si dimineata devreme. Am mai avut eu greturi...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Azi z23, mi-a venit tipica mea scurgere maro inchis, cea prevestitoare de CM in 3-4 zile. Deci, teoretic sunt ziua minus 4.Probabil ca rushii vor veni in z26. Asta e, mergem inainte. Tin pumnii la fetele care mai asteapta luna asta un bebic.

Mergi la inceput

LAURA IOANA-Multumesc,esti o draguta!Si tie sa-ti ajute Domnul sa-ti vezi visul implinit! am fost ieri sa-mi fac BHCG la o clinica particulara si mi-au spus ca rezultatul mi-l da in 7 zile,iar medicul meu revine din concediu pe 29,asa ca nu avea nici un rost....ar fi fost bine daca mergeam la MEDSANA de acum 3 sapt.de cand va citesc mesajele si am aflat de la voi de clinica asta ,dar n-am facut-o.UM a fost pe 30 mai intradevar, dar....eu am prestatnumai in perioada 27 IUNIE-10 IULIE{sotul meu este plecat din tara si in perioada asta am fost in vacanta la el}Nu stiu care ar fi putut fi perioada fertila,asa ca sunt in ceata total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine v-am regasit!Revin in fortza fetelor..
Ascultati aici:venit ciclu pe 3August,pe 9-,pe 19 sangerare...E posibil?!..Totusi.."albusul" a aparut pe 15-16..Ce sa fie..??....Ajutati-ma ca mor de stress!!..Si nici test nu-mi vine sa fac....Ce ma fac?!
Liana,Avalon,Carmen,Iepu,Bubu????Where r u?????

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele.....Sunt happy .... mi-am dat DEMISIA.... gata scap de stres.....
Iepumicpupici multi si-ti multumesc ca m-ai incurajat... incepusem sa-ti scriu si aseara dar s-a blocat [PC]....
Chiqui trebuia sa plec... am sefi 2 barbati.. ei nu stiu ce inseamna sa mergi la , nu stiu ce inseamna ca trebuie sa faci un tratament etc... sincer nu mai puteam....
Azi sotul meu face 39 ani.... dimineata spunea ca i-ar fi placut sa primeasca o veste mai buna....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna fetelor! Azi am facut analiza si acum astept rezultatul!Da nu stiu ce sa mai cred!Cand m-am intors aveam o scurgere maro inchis si acum cred ca mi-au venit rusii ca nu mai este maro inchis este rosu!Imi vine fff putin dar acum e rosu!Desi mi-am pierdut speranta astept rezultatul de la analiza de sange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Carmen Marieta, sa le iau pe rand:
LA MULTI ANI pentru sot, si poti sa ii spui sa o vada ca pe o veste buna pentru ca asta inseamna ca iti gasesti un job mai bun!
Si eu am 3 sefi isterici si nesimtiti si daca as avea atata nevoie de serviciu nu i-as mai suporta... te inteleg perfect si te felicit ca ai avut curajul asta! Ce bine ca t-ai dat tu demisia ca a fost ca un praf in ochii lor daca zici ca sunt cum sunt!

Doxinu, mi-ar parea rau sa iti vina ciclul, dar mai asteapta rezultatul. Nu e un capat de lume, o sa vina si bebicu, ai incredere!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Doxinu-iti tin pumnii stransi sa fie,stai linistita si nu te stresa,sunt multe fete din cate am vazut care au avut sangerari peste sarcina.......asa ca orice e posibil,

Mergi la inceput