Secretie maronie

Secretie maronie | Autor: adelyna

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 6 saptamani(calculand dupa UM) ,am fost luni la eco si bebe este ok,insa de aseara am inceput sa am o secretie(nu este abundenta)de culoare maronie.Am sunat la dr.T si mi-a spus sa nu iau nimic momentan si sa mai sun daca mai apare ceva.
A trecut cineva prin asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

adelyna, da, m-am confruntat si eu cu aceasta problema. Tot prin saptamana a 6-a a inceput si s-a oprit acum cateva zile (sunt in sapt. a 9-a). Erau niste pete, deci cantitate mica, de culoare maroniu deschis la inceput, apoi au fost maro inchis iar spre final maro deschis din nou. Nu pot insa sa iti spun care e cauza si nici de ce au aparut... sunt si eu nelamurita din punctul asta de vedere... poate stie altcineva sa explice ce si cum...

Medicii nu mi-au dat explicatii si nici tratament, doar mi-au spus sa ma odihnesc si sa evit efortul. La ecograf bebe e bine, creste normal si nu s-a gasit nici o cauza generatoare a scurgerilor care sa fie vizibila la ecograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

buna! si eu am patit la fel k tine, numai k dr T mi-a prescris imediat "tratamentul lui minune" pt sustinerea sarcinii(eu am pierdut 2 sarcini anterior): 4 magneb6, 4 utrogestan 1 acid folic, 1 aspenter,1-3 no-spa,o injectie pregnyl la 4 zile si repaos la pat.Scurgerile mele au durat mai bine de 10 zile, dar apoi s-au oprit.tratamentul acesta l-am facut pana prin sapt 14 , dar eu cred k nu tb sa ieie nimic din toate acestea fara recomandarea unui medic.Cand am pierdut prima sarcina, tot asa mi s-a intamplat, numai k medicul la care mergeam atunci nu mi-a prescris nimic spunandu-mi k e normal, dar in cateva zile a urmat avortul spontan. Nu vreau sa te sperii,ci doar iti povestesc ce am patit.Vezi k subiectul acesta a mai fost discutat si anterior, chiar eu deschizand unul asemanator pe la inceputul lui mai.Iti urez mult noroc, si nu uita k e f. important sa te rogi si la D-zeu sa ti-l lase pe bb sanatos, la locul lui.

Madalina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

uite, mai citeste si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67366

Madalina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri.Am mare incredere in dr.T si stiu ca va fi bine.Nu am avut acea secretie decat putin aseara si de dimineata .De azi dimineata nu mai am nimic,in afara de greturi care nu-mi dau pace.Sper sa nu fie nimic serios,dar in caz de ceva o sa sun dr. iar.

Mergi la inceput