dragoste cu sila... presupun
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Lolly dupa parerea mea ai procedat bine sunand-o. Dar nu-i spune inca nimic lui. Daca pastreaza legatura cu ea si se vad cat de cat des fii sigura ca ea il va instiinta ca ai sunat si atunci... va fi nevoit sa poarte o discutie cu tine. Acum nu se stie cat de sincera. Totusi parerea mea este sa reflectezi foarte bine. Poate chiar nu se merita sa suferi.. poate chiar nu te merita.
Te inteleg ce simti.. am trecut si eu prin asta si e cumplit de dureros! Eu am ales sa lupt (e drept nu avea pe nimeni doar ca asa este firea lui) si sa incerc sa ma schimb. Ne-am mutat impreuna ceea ce a ajutat foarte mult relatia noastra iar acum suntem casatoriti.
Tu stii in sufletul tau daca el te iubeste sau nu! De asta depinde totul!
Iti doresc sa iei decizia cea buna si sa fii fericita!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
![](floare2.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
spic de grau spune:
Lolly - zi-mi te rog ca ai mai mult de 15 ani (asa cum scrie in profilul tau).Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
spic de grau spune:
Ok! M-am linistit! Nu de alta dar multi vorbeau de casatorie, si cnd am vazut varsta scrisa in profilul tau...Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
doinabita spune:
Crezi ca si el e la fel de indragosit de tine?Oare te merita?iti merita iubirea?Daca ii este greu sa te conduca acasa,caci asta spui ca simti,de ce nu il intrebi clar si raspicat :Tu ma iubesti?sau daca vrea sa fiti impreuna?va fi mai greu mai tarziu...
bita doina