Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Clau, Catty, Felicia va multumesc pentru raspunsurile si urarile voastre.Cred ca voi rezista si nu-mi voi face nici un test de sarcina. Voi astepta sa vad daca-mi va intarzia CM.Offff, cate emotii!!! Si cu nunta si cu speranta ca sunt .
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

bubule
Acush am citit din urma!! Iubita...nu ti-e mila si de amaratele astea de noi!!!...Pai io ma laudam cu cei 7 mil.de gigei coafati!
Eu propun sa ne dai si noua din averea ta...
Lasand gluma la o parte... felicitari pt. spermograma( nu-i zic in veci sotului meu...ca se desumfla de tooot) si las' concediul va aduce schimbari mari: o sa va intoarceti trei ai sa vezi!!
pupici pt. tine si pt. toate fetele
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubule felicitari pentru rezultat si nu mai boci - ca amu vin eu cu bataita - eu ti-am spus timp de 9 ani de cind suntem impreuna si cam tot atit in pat si ma orientam dupa metoda calendarului - nu prea eram eu bravo la folosirea metodelor anticonceptionale - si uite ca pina acum nu avusem nici o sarcina, chiar ma intrebam - oare ceva la noi nu e in regula.

Si am mai spus - oficial( de cind ne-a dat voie medicul) am prestat 3 luni pina la bebelus da neoficial au fost mai multe luni, adica prestam si noi mai cu frica, mai pe jumatate Asa ca nu trebuie sa te gindesti ca ceva nu e in regula, desi e normal sa te stresezi putin - si sa-ti pui tot felul de intrebari - da tu bucura-te si cum am eu obiceiul sa le spun la ai mei iti spun si tie - putea sa fie mai rau, vecina mea spune ,, mai rau sa nu fie,, - tu alege si mergi inainte - ca vin cu batu

Capu sus - mergi in concediu, odihniti-va si v-apucati voi dupa de facut bebelusi - si bucura-te de rezultat - ca daca era nu chiar bun - trebuia sa gasesti forte sa incurajezi si sustii sotul - da voua acum stres nu va trebuie.

Eu te pup si te cuprind tare tare

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

FETELE AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!!!!
Tre' sa fac analize in ziua 21 dar dumnealui CM a venit cu 3 zile mai devreme (pt prima data in viata mea a venit mai repede) iar acum Z21 cade intr-o sambata iar aici laboratoarele sunt inchise sambata. Credeti ca mai are rost sa le fac in ziua 20?
Va rog sa ma lamuriti, sunt in ceata, rau de tot.
Va dulce

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ALIONA cat poti sa fii de scumpa cu limbuta ta incalcita!!!
ce mai face burtika?cum te simti tu?sa ne pui poze de la eco....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Felicitari la prospetele gravidutze!Sa fiti sanatoase si sa nasteti bb-i frumosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bianca
Ca sa te putem ajuta in vreun fel treb. sa ne spui durata ultimului CM...dar din cate vad eu...acesta este variabil!
stiu doar ca indiferent de durata CM analizele din ziua 2-3 se potrivesc pt. toata lumea... Apoi faci analize exact la ovulatie( ar fi bine sa faci o monitorizare) iar la 7 zile de la ovulatie sa faci cele ce s-ar fi potrivit pt. Z. 21! Dak am gresit cu ceva astept completari/ corecturi!

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Bubu , analizele voastre sunt SUPER!Plecati in concediu , relaxati-va , prestati , dar lasa acasa termometrul si alte chestii de genul asta si poate aveti noroc sa va intoarceti 3!Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Bubu, poate n-ar fi rau sa sapi in continuare, adica un HSG, sau un TPC nu ar strica macar pt a elimina toate posibilele obstacole. Nici eu n-am avut niciodata vreo problema, nici un avort, nimic, analize ok, HSG ok dar cand am facut TPC-ul m-am cam impotmolit la el, a iesit negativ, asa acum am de ce sa ma leg Dar pana una alta du-te in concediu si profita de vacanta si sa dea Dumnezeu sa va intoarceti 3 poate chiar4 si sa nu mai fie nevoie de ici o investigatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am facut testul dar a doua liniuta vede slab!Mi-e frica sa nu fie alarma falsa!Voi ce parere aveti?O sa mai incerc peste 2 ziel sa vad ce iese!Pana atunci voi sta cu inima in chiloti!Va pup pe toate!

Mergi la inceput