Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by carry

cattty, mersi si tie,
dar ce vi se pare ciudat sau ce poate insemna acest grafic ciudat ?
Am intrat la idei....
N-o fi de la naprasnic sau maca sau zmeur sau...., nu stiu !!!

carry, la ce ora iei tu temperatura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carry spun ca este ciudat pentru ca nu ai o crestere semnificativa a temp. ( un salt de 4-5 subdiviziuni) si totusi e ridicata ca valoare. Nu se poate spune nici ca e anovulator nici ca sigur ai ovulat in z. x, dar pentru ca ai o diferentta de 2 subdiv. zic eu ca ar fi z.15. Eu de ex. cand imi luam regulat temperatura ( ehe, trecut-au anii...) aveam temp. foarte scazuta ( 36.6 ) pana in ziua ovulatiei cand mai scadea putin ( 36.5) dupa care a doua zi era de 36.9 / 37.1.
Oricum ca sa te linistesc iti spun ca temp. rdicata e data de progesteron, iar o concentratie mica de progesteron nu indica neaparat lipsa ovulatiei, in luna in care eu am ramas insarcinata ( am pirdut sarcina, nu mai reiau), aveam temp. in z.27 36.76, ceea ce m-a dus cu gandul ca-mi vine ciclul ( aveam deja dureri de spate si burta).
Sper sa te fi lamurit si succes, poate chiar esti

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Danyalo multumim pentru noul capitol si sa dea Domnul sa fie un capitol norocos pentru tine si sa auzim de cat mai multe gravidute!!
Vin si eu cu un raport micut: azi z12, monitorizare:
-O.D. folicul de 26 mm
-O.S. folicul de 18 mm
-Endometrul 7.4 mm
E pentru prima oara cand ovulez pe ambele ovare fara nici o stimulare, deci sunt fericita. Sa fac pregnil, sau sa astept sa se intample natural??? Ovulatia va fi prin z14 , 15 si din cate mi-a spus dr. va fi dubla, la o zi diferenta. Dupa ce am ovulat doua luni la rand pe acelasi ovar drept unde sunt probleme, iata ca ovuleaza si stangul. Dar oare nu e prea mic fata de cel de pe ovarul drept??? Ce parere aveti, fetelor???

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ioanatugs niste valori super, sunt invidioasa, eu n-am avut asa ceva pe ciclu natural niciodata, iar pe cel stimulat se dezvolta cu precadere un folicul ( rar 2). Mai ai timp sa te gandesti daca faci pregny. Dupa marimea celui de 26 mm as zice ca s-ar putea sparge chiar prin ziua 14 daca ai pick-ul de LH. Nu mai faci o echo peste 2 zile?

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

gabiu....ce le stii tu ca "la carte "
De fapt , teoretic le stiu si eu, dar in fata unui graphic ca al meu...nu mai stiu nimic
Cum sa fiu , daca azi au venit rushii, asa , in forta ?
mariee...TB mi-o iau , in fiecare dimin, la aceeasi ora, aprox, 7.30
ioana.....felicitari si bafta, ai toate motivele sa fii mandra si increzatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gabiu multumesc pentru felicitari, esti o draguta! Eu nu stiu ce inseamna pick-ul de LH. Analizele din z3 mi-au iesit toate in limite normale, doua luni la rand, stiu ca deobicei se sparg toti foliculii si ca mereu am cate doi trei foliculi dominanti. Dar pe mine ma intereseaza cel de pe ovarul stang, daca va ajunge la dimensiunea dorita, sau va fi inhibat de cel mare de pe ovarul drept?? Pentru ca trompita stanga e cea buna, nu dreapta. Crezi ca se va sparge si el natural, sau sa fac un pregnil maine??? Medicul meu e in concediu si abia am prins o programare la Medicover pentru o monitorizare azi.
Carry multumesc si nu fi trista pentru z1

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, odata ce a ajuns la dimensiunea de 18 mm este un folicul matur si nu-l mai poate inhiba nimic, puteai pune problema doar daca era diferenta mai mare intre foliculi si cel mic avea sub 14 mm... dimpotriva, cu cat se apropie ovulatia vor avea tendinta sa se egalizeze, iti spun din experienta de zeci de luni de monitorizari. Bafta, ma bucur ca ai asemenea rezultate fara stimulare!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sa fie cu norocsi sa ploua cu multi !
Sper sa ai mana buna Danyalosi sa trecem toate cat mai repede la Odisee!
Eu fetelor credeam ca am dat lovitura de data asta insa acum sunt cam descurajata.Mai am 5 zilre pana favc testul si nu prea mai am sperante.Acum 2 zile nu am dormit toata noaptea ca nu-mi era somn si pentru ca ma duceam la toaleta din 20 in 20 de min..a doua zi dimineata la fel + ca-mi simteam gura plina cu saliva.Azi nu mai am nimicsi sunt tare ofticata.Cand apar cel mai devreme primele semnele de sarcina?Daca ar fi sa fi reusi io am azi 8 zile de lasi tot ce observ(sau mi se pare)este ca parca mi s-au mai ridicat mameloanele ca io le aveam cam lipite de sani(care sunt si asa minusculi!!!!)
Nu stiu ce sa zic credeti ca mai trebuie sa sper?Speranta moare ultima nu? Va pup pe toate si sa ne implineasca Dumnezeu visul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, frumoase valori! Si eu zic ca va creste si foliculul de pe ovarul stang, poate va fi ovulatie dubla: se sparge dreptul, apoi are "timp si spatiu" stangul, mai creste putin, si urmeaza si el! Ce zici de scenariul meu?
Carry, nu pot sa imi dau cu parerea... temp e luata la aceeasi ora?
Oanabbb, odihna placuta in continuare!
Doxinu. stiu ca e aproape imposibil, dar incearca sa nu mai cauti semne, sa nu it faci sperante degeaba... Eu stiu ca semnele apar abia cam in perioada cand ar trebui sa vina rusii, sau chiar mai tarziu... se poate si mai devreme, desigur, dar de cele mai multe ori sunt "semne" false, imaginare...
Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Buna seara doamnelor.Sunt,ca si voi ,o aspiranta cam disperata in sensul ca in vara asta facem 4 ani de cand ne chinuim si bb intarzie.Pana acum cateva luni am fost pacienta doctorului munteanu si a dr stelea si ....am cam pierdut timpul 2 ani pentru ca mergeau din diagnostic in diagnostic.La testele de ovulatie pe care le-am facut nu am avut un rezultat pozitiv niciodata.Am prolactina marita.Credeti ca asta e un motiv pt. care nu am ovulatie?Acum merg la dr. Diana Cocei care pare a fi desrtul de pregatita si a inceput in paralel si investigatii endocrinologice.Multumesc!Suneti minunate pentru ceea ce realizati aici!

dorina pena

Mergi la inceput