Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IUBE, felicitari scumpo!!! Sa iti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, frumoasa, ascultatoare si sa va aduca numai bucurii!!!
Uite ca ne-ai dat o veste buna si asta ne face pe toate sa speram si sa luptam in continuare, nu-i asa fetelor?
Sa ne mai anunti si pe noi din cand in cand cum merg lucrurile.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

OANA, esti inaintea mea acum cu numaratul. La mine urmeaza ovulatia in cateva zile, iar la tine deja apar simptomele de sarcina. Eu cred ca s-a prins un bebe la tine si in curand o sa ne dai vestea cea buna.

Ellamis, tu cand ai avut ovulatia si in ce zile ai ? Eu luna trecuta nu am putut presta chiar in cele 3 zile din preajma ovulatiei si asta s-a vazut, au venit rushii imediat la datorie.

Pupici.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

CLAUCLAU, eu am avut ovulatia intre 27-30 iulie.Dar nu am stiut atunci pentru ca aveam temperatura scazuta. Pur si simplu,ne-am facut de cap, in perioada aia eram la mare.Si ti-am zis ca la mine menstruatia a fost constanta, de 1 an nu a depasit 27 de zile.Cea mai mare temperatura pe care am avut-o a fost de 37.- azi.In rest am mai avut din 3 luni, in 3 zile 36.9 ,in rest de la 36.8 in jos.Incepusem sa-mi fac si eu probleme vazand temperatura mea asa de mica.

Mergi la inceput

Ellamiss, merci de raspuns. Probabil ca erati si foarte relaxati, ca in vacanta! Inteleg ca in perioada de ovulatie 27-30 iul ati prestat de placere. Si a fost cu noroc. Inca o data felicitari! Incerci de mult timp sa ramai graviduta?

Pupici.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Ale, merci de raspuns. O sa incerc si IA, poate chiar luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Nu am incercat pana acum dar ma speriase temperatura mica pe care o aveam in zilele pe care le credeam eu de ovulatie.mai ales ca si 2 prietene de ale mele au ramas si dupa 2 luni au facut avort spontan.Asta ma sperie cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

oanabbb, si eu sunt azi z17 (5 zile dupa DPO)asa ca poate numaram impreuna luna asta si iese macar la una dintre noi o bebelina. Si la mine au inceput intepaturile in sani...dar realizez ca este muuuuult prea devreme pentru simptome de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, va rog sa-mi tineti pumnii pentru ca maine primesc rezultatul sotiorului la spermograma. Prima din viata lui! Si am asa o presimtire urata...uuufff, mi-e o frica de rezultat...

in rest, eu Z1, luni plecam intr-o vacanta de 3 saptamani asa ca sunt happy!!!

va pup dulce, dulce pe toate

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor si felicitari gravidutelor! Sunt o aspiranta care incearca de 1 an si jumatate. Asta e a V- a luna cand fac stimulare si e prima data cand am avut ovulatie, fapt ce s-a vazut si la eco. In ziua 12 am avut doi foliculi unul de 28 mm si altul de 18 mm iar in ziua 14 cel de 28 mm s-a spart, endometrul de 10.Mentionez ca am facut pregnyl de 5.000 ui in ziua 13 si in ziua 12,14 si 17. Sunt in ziua 21, iar duminica voi fi in ziua 25 si voi fi mireasa si ma bate gandul ca in dimineata aia sa imi fac un test,dar nu cred ca am ramas pt ca TB era 36,5-36,6 inainte de z12 si dupa ovulatie de la 37 a scazut in z18 la 36,9 iar azi z21 36,8. Am citit ca TB trebuie sa se mentina peste 37 ca sa fi gravida.Am vreo speranta?
Mi-ar place sa-mi daruiasca D-zeu un cadou atat de special chiar in ziua nuntii. Va

Mergi la inceput

YSA26, sigur ca poti sa ai sperante, temperatura trebuie sa se mentina ridicata in preajma sosirii rushilor. Eu zic ca ai sperante mari si iti tin pumnii sa ai pe 25 cand o sa fii mireasa ( felicitari!) un test cu II liniute. Iti urez sa fii o mireasa fericita si sa ai o nunta superba.

CLAU

Mergi la inceput