Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oanabbb pentru pregnyl si utrogestan imi trebuie analize hormonale? Si analizele le citeste ginecologul sau un endocrinolog?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Dragelor, am facut analiza de prolactina in ziua 21 a CM. Rezultatul este 199,5uIU/ml. Va rog imi spuneti si mie daca e buna? Va rog
Mi se pare o val mica , am facut-o si anul trecut in ziua a 2 a CM si atunci a fost 979,5 uIU/ml.Astept pareri. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Oanabb, bine ai revenit! Ma bucur ca ai probleme cu trompele! Dar apropo de "nu e asa de durerosa pe cat am auzit", gandeste-te ca tu nu ai avut nici o problema, substanta a intrat usor prin trompele permeabile, si totusi te-a durut... Daca ar fi fost ambele infundate( cum a fos cazul meu...)? Deci... depinde!
chiquitita, pregnyil e fiola - o injectie care se face cand foliculii sunt suficient de mari. pt a fi sigur ca se sparg... utrogestanul e un supliment de progesteron, ce ajuta la sustinerea eventualei sarcini... nu au nici o legatura cu analizele hormonale....
Petit _ange, intra la hsg , vei afla mai multe.
Mada 28, poti linistita in seara asta, e taman bine : asa vor avea timp gigeii sa ajunga in trompa pana maine, cand prob va fi ovulatia!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Deci as putea sa le iau/fac si eu fara sfatul dr?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

chiquitita, utrogestanul il poti lua linstita, daca stii sigur can a fost ovulatia, cam dupa 3 zile. Pt pregnyl cred ca ar trebui cel putin o monitorizare, ca sa stii sigur ca foliculiul a crescut suficient.. ce te faci daca nu e matur, ii "dai" pregnyl si se sparge inainte de vreme?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Uff fetelor nu ami am rabdare de loc pana pe 17!Da alt test pana atunci nu mai fac ca am facut unul prea devreme si m-a demoralizt!Dupa mine am tot felul de simtome si tare imi este sa nu fiu mai dezamagita ca de obicei!Hai sa vi le spun si voua ,asa sa nu va las in pace si sa va mai stresez putin:
-somnolenta toatea ziua
-pofta de mancare MARE
-sanii umflati si aureolele colorate cu maroniu pe margini
-nici o durere de sani sau de ovare cum pateam cu o saptamana inainte de CM
-pe burta (ca io satau cu picioarele la gura mai tot timpul) si sub sani am cute purpurii
-vagi intepaturi prin burta
Acum v-am zis tot dar nu stiu daca este adevarat sau am reusit sa-mi pacalesc psihicul!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LA MULTI ANI CATTY,D-ZEU SA-TI DE-A SANATATE.
trebuie sa fim mai optimiste ca astfel unde ajungem.
Si eu stau ca pe spini sunt in Z28 de la CM,simb. si dum,am avut dureri in partea stinga mai mult si uite asa v-om vedea ce va mai fi?
Vad ca tu esti foarte trista,nu trebuie sa stai tot cu gindul acolo,mai bucura-te si tu de ce-ti cumpari si ce mai faci nou,ca viata asta asa-i de scurta,indiferent de ce probleme avem,trebuie sa trecem peste ele,asa cum putem,bine ca suntem sanatoase,nu?
LA MULTI ANI LA TOATE MARIILE BUNE SI DRAGUTE!
D-ZEU SA VA AJUTE SA VA IMPLINITI DORINTELE
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu ma aflu intr-o nebuloasa totala..derutata,preocupata,nelamurita,de toate cite un pic..Ma explic:CM a fost pe 2 aug,acum,de 2 zile,pete maronii,ieri o durere de burta (ca inainte de ciclu),si azi urme usoare de sange,e exact perioada de ovulatie..Maine ma duc la medic,dar as fi vrut inainte niste pareri de la voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Idaira, nu te speria, unele femei au singerari inainte de ovulatie, cam cu o zi doua inainte. Contrar credintei generale ca singerarea se datoreaza spargerii ovulului, ea se produce datorita cresterii bruste de estrogen care precede ovulatia.

Maine la dr. te vei lamuri. Poti sa faci si niste teste de ovulatie, daca te tin nervii . pentru lamuriri suplimentare despre teste, citeste din urma.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nu stiu ce sa zic Ale...eu n-am avut niciodata sangerari in perioada ovulatiei,deci nu am nici un precedent in sensul asta.De speriat m-am speriat,si in plus mi-a redeschis o "rana",reamintindu-mi niste simptome..Merci pt ca mi-ai raspuns.

Mergi la inceput