Sarcina sau altceva?

Sarcina sau altceva? | Autor: crishtina

Link direct la acest mesaj

Salutari fetelor! Care din voi stie ceva si ma poate ajuta? Sa va explic situatia mea.
Ciclul meu menstrual variaza intre 26 si 33 de zile. Ultima menstruatie a fost pe data de 4 iulie. In timpul zilelor fertile am avut o scurgere maronie care mi s'a intamplat o singura data pana acum. De data aceasta a fost mai multe zile putin mai abundenta. Nu a fost ca o mentsruatie propriu-zisa. Astazi sunt 37 de zile de la ultima menstruatie. Am banuit ca ar fi sarcina insa testul a iesit negativ si nu am nici o alta simptoma care ar determina asta. Luni voi merge la un control insa pana atunci as vrea sa stiu daca e ceva grav, la ce sa ma astept, ce ar putea fi? Cum am zis mai devreme nu mi s'a mai intamplat pana acum sa intarzie atat de mult menstruatia. Va multumesc anticipat pt raspuns.

Am modificat eu titlul. Citat din regulament: 02. Dati un nume informativ subiectului pe care il publicati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare hormonala. Se mai intampla.
Mai asteapta putin si mergi la ecograf sa te lamuresti.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna...
In primul rand ce varsta ai??? Folosesti contraceptive?? ca si ele pot da sangerari , pana cand apuca organismul sa se regleze.
Pot si si dereglari hormonale ....sau pot fi alte patologii...un examen ginecologic, o echografie, citologie pot stabili un dagnoctic.
Cum ai avut pana acum ciclul??

eu
poze nunta

Mergi la inceput

...poti sa mai repeti testul de sarcina . Nu e relevant intotdeuna de prima oara,..

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Am 22 ani. Pai am zis cum e ciclul meu...de la 26 la 33 zile. Pilule contraceptive nu am luat. Sa zicem ca ar fi sarcina...nu trebuie sa te simti rau sau macar sa ai greturi?

Mergi la inceput

semnele de sarcina nu apar de la inceput, apar progresiv si de intensitati mai mici...

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

crishtina,

poti fii insarcinata si fara sa ai greturi sau stari de voma.Iar testul de sarcina poate iesi negativ.
asa ca sfatul meu este sa mai repeti testul de sarcina.
La fel am patit si eu si am descoperit ca eram insarcinata.

Angela

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Si eu am aceeasi parere cu fetele, mai repeta odata testul de sarcina. Cat despre semnele unei sarcini , ele nu pot fi generalizate. Le poti avea sau nu.

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu...si o sa repet testul de sarcina zilele astea. Si luni cred ca merg la control. Multumesc tuturor pt raspunsuri. Daca mai aveti sfaturi v'as fi recunoscatoare. Sunt la inceput in astea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Vezi ca conteaza si modul in care faci trstul, ca sa fie rezultatul "curat"...
Si neaparat prima urina de dimineata (chiar daca se zice ca poate fi si din timpul zilei) ca poate ai un nivel de estrogen mai mic si nu este evident pt o urina mai putin concetrata (aia din timpul zilei).

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Nu e sarcina. Mi'a venit menstruatia inainte de a face testul.Asta e viata. Poate luna viitoare o sa fie altfel :) va multumesc pt raspunsuri. Sper sa nu am ceva probleme de la intarziere. Va pup.

Mergi la inceput