Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 10
corbioana spune:
Anca vazut pozele cu scumpica de Oana in rochita de ingeras roz e minunata iti vine s-o papi toata nu alta!!! Si are par frumos buclat ca al tau care e des si frumos! Eu am doua fire acolo...
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Tethys spune:
Joker, mersi pentru incurajari ... nu ca m-as ingrijora prea tare... dar eu, mama fara rabdare ... parc-as vrea sa-si dea drumul mai repede la mers... Chiar daca stiu ca asta-i ritmul lui ! Oricum, nu l-am fortat niciodata si nici nu-l voi forta! Cum o vrea el... Pupicei .
Emaaimee, multumim ca ne vizionasi pozutele . Iar despre care-i mai cret... nu se vede bine-n poze, ca tati-i tuns ... Asa ca multumim de lamurire! Pupicei .
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
LA PADURE
mamini spune:
multumim de urari, la fel si voua!
puilor nascuti zilele astea, sa ne traiasca!
Anca, vazut poze, tu ai slabit tare de tot, fata e o scumpa si sora-ta seamana cu tine de nu se poate!
Anda, daca tu ai o burta nu stiu cum...eu ma retrag, ca s-au furat cam multe... esti o mamica frumoasa si baiatul tau e mortal.
Cryna Robertel e ca o bombonica, nu pare atomic deloc...
Brianamica, ai doua fete frumoase. si cu tine seamana!
Corina, leutzul tau il papi cu bete sau fara, cu orez sau fara? si esti obosita rau, mai mami, wokul se face pe aragaz, nu pe masina de spalat!
nu mai stiu ce voiam sa mai spun, concedii placute celor care pleaca, sa le fie de bine celor ce s-au intors, sanatate celor care sunt bolnaviori...
si noi am facut cam urit dupa vaccinul de 1 an...la gradi merge un pic mai bine...azi am rupt turtita, miine avem musafiri, chef...
pupici
M si Sofia la 1an
Tethys spune:
quote:
Cryna, Robertel e ca o bombonica, nu pare atomic deloc...
Multumim Mamini pentru aprecieri ! Si... intradevar , nu-i chiar atomic bebit-al meu... ci doar superactiv, cu energie multa. De aia nici nu l-am trecut pe lista copiilor atomici ...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
LA PADURE
joker spune:
nu mai avem febraaa....37,2 la ultimul termometru
mamini, distractie placuta!!!
pe toata lumea am auzit ca a avut probleme cu vaccinul asta....chiar bebelusi care nu facusera, ca si bebitzu meu...dar bine ca a trecut...
una peste alta iar imi vine sa dintii care imi chinuie baietelul..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
roxanuta spune:
Nu stiu daca ati mai discutat despre ce papa copilutii dar voiam sa va spun ca am descoperit Almette (cu smantana si cu iaurt) si noi mancam cu mare placere dimineata sau seara.
Un sfarsit de saptamana frumos va doresc.
Roxana
joker spune:
Mai, vad ca azi am avut totusi ceva activitate......se pare ca se aduna lumea pe la case, vine din concediu.......ma du sa fac baie iedului.Simonaci, Cuscra, pe unde umblaaaati?
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
codruta_grg spune:
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns:
Pana acum i-am facut vaccinul PentActHib. Acum la 1 an, cand sa i-l fac din nou nu mai gasesc in farmacii decat Pentaxim.
Voi l-ati facut pe cel nou in loc de cel vechi?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Tethys spune:
Fetele, eu ma retrag la si apoi la ! De aceea va zic NOAPTE BUNA & SOMN USOR ! Pe maine .
SEMANAM OARE?!?
LA PADURE
Ella2000 spune:
fetelor, va salut dupa o lunga absenta, produsa datorita unor probleme cu internetul! asa se credeau unii de buni in domeniu! cand au plecat in concedii a picat si net-ul !
Felicit toti copilasii de un anisor si le doresc tot binele din lume!
ella 2000 si printesele