Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 31
crissa71 spune:
LA MULTI MARIILOR,MARIUCILOR,MARIETELOR SI TUTROR BEBEILOR CU ACEST NUME!
SI PE MINE MA CHEAMA MARIETA, ASA CA PUTETI SA-MI ZICETI LA MULTI ANI DAR eu imi sarbatoream numele de Sfanta MArie MIca, pt.ca atunci e nasterea Feciorei, azi ar fi Adormirea...In fine..toata lumea sarbatoreste azi..asa ca..LA multi ani tuturor.
Cand aveti timp spuneti-m asi mie de faza cu calciul!
Cornelia_laura:iarta-ma daca ma insel..dar tu ii dai bebelullui LApte PRAF?II DAI CUMVA TOPFER?iarta-ma daca incurc borcanele!).Vroiam sa te intreb de unde il iei si la ce pret?Eu am sunat la distribuitorul FArmexpert de zona din Craiova si mi-au spus ca nu vand la persoane fizice!!Tu stii ce preturi bune au?380.000 cutia DE 900 GR!!!
iTI DAI SEAMA CAT ISI PUN FARMACIILE ADAOS?nU STIU CUM SA FAC SA IAU SI EU MAI IEFTIN..Prin BRasov fetele iau de la distribuitor direct!!Nu mai inteleg nimic.
Pupici.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
bulinuta27 spune:
Buna ziua la burticute si la mamicute!!!
Dragelor am mai intrat si eu sa vad ce mai faceti...daca nu scriu coerent sa stiti ca eu sunt cam impaiata azi ca m-a tinut tovarasul Rares toata noaptea de vorba iar acum am un cap mare cat o banita 
A nascut Anasia asta-noapte 
dar nu si-a vazut printesica inca...cunosc situatia asta la Elias...nu tsie nici cat de mare este nu stie nimic...doar ca e sanatoasa
. Ea era cam impaiata (cunosc cum e) ptr ca a nascut cu cezariana si stiti cum e cu anestezie generala.
Noi suntem cat de cat bine: in sensul ca am mai scapat si eu de durerile de operatie, san etc dar din pacate 

am probleme mari cu coloana...ma duc maine la un neurochirurg sa vedem ce sa mai poate face...bebe e unscumpic dar nu ia in greutate si astazi asteptam sa vina din nou dr sa vedem ce decizie ia. a luat doar 300 de grame si sambata facem si noi o luna deci foarte putin ![]()
Map, Mada-mxm, va tin pumnii sa vina bebe mai repede...pupuici la burtici 

mamanati pupici si ptr tine 
cristina-ioana, leistra mi se facuse dor de voi dragelor ![]()
iulenuca pupici la puiuta mica si frumoasa 
pup toate fetele
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
misy spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nastere sau a numelor astazi!
Bina v-am regasit.Eu am nascut pe 28.07 ora 13:40 o fetita de 3150g si 49 cm,la 40 de saptamani,apgar 9,cezariana.
Sper ca sunteti bine toate mamicile si toti bebelusi si bebelusele.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png
Tweety7 spune:
Bibi, Andra, Motzata, Anasia, Misy sa va traiasca bebeii!!!
toate fetele, toti nazdravanii mititei si toate zvapaiatele piticutze!
Mada, Map, Mamanati va transmit o sumedenie de pupici! Sunt si eu in aceeasi oala cu voi. 
La mine bebelina s-a decis sa mai astepte o saptamana. Am revenit in Calarasi. Sunt in pericol de preeclamsie si trebuie sa stau cumintzica in pat. In plus, mai am si o urticarie acuta postalimentara din pricina careia sunt condamnata sa tin un regim strict
. Numai vesti proaste, dar trec toate si cel tarziu luni imi voi cunoaste si eu copila. De-abia astept.
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
38+
andreea25 spune:
la multi ani mariilor !andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
oncicu spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!!!
Iulenca esti o fericita, sper sa raman asa printesa ta si sa nu apara colicii.
Eu l-am trecut pe bb pe Novalac anticolici si asteptam un rezultat(favorabil, binenteles).
Oana cu
Robert Cristian (23 iulie)
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani
celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui! Multa fericire sanatate si noroc!
Anasia, Misy felicitari!
Sa va traiasca micile minuni sa cresteti mari si frumosi si sanatosi! Mamicilor refacere rapida si laptic mult si la cat mai putine nopti nedormite!
Tweety imi pare rau sa aud ca ai probleme.Tinem pumnii
sa fie bine. Pupici multi!
Bulinutza multumesc de pupici! Double back!
Iulenca, Martta sa speram ca fetitzele voastre vor fi la fel de cumintzele si de acum inainte! Nu vreau sa cobesc sau ceva, dar si cumnata mea se bucura ca Ylenia e f cuminte si doarme toata noaptea si papa bine si azi m-a sunat sa imi zica ca de doua zile a inceput spectacolul si la ei, gata cu somnul noaptea, se pare ca, colicii si-au luat rolul in serios si chinuie tot familionul.
Pe mine si Flo ne tot suna lumea si ne intreaba ei sunteti parinti deja, a nascut Mada.
Si tot tre sa le zic ca e mai incapatzanata fata noastra si se lasa asteptata. Cel putin daca o sun pe vecina mea ea gata ma intreaba mergi la spital a venit momentul? Off de ar veni o data.
Maine dim la 10 am programare la moase la control sa vedem ce imi mai zic tanti alea, nu ca ar fi mare lucru care mi l-ar putea zice.
Si m-am hotarat mai bine merg cu taxiul maine ca e prea departe sa merg cu tren si pe jos si etc. Obosesc extrem de tare si nu is in stare sa mai fac fatza la plimbarile astea care is de fapt usoare dar pt mine parca urc himalaya nu alta.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
Tinasv1 spune:
Buna burtici si mamici,
Ne-am intors si noi ieri acasa.
Am nascut Sambata 12.08.2006 la 15.50 un baietel de toata frumusetea (normal ca doar e al meu). Greutate 3.450 gr, nastere normala cu epidurala (slava Domnului ca a fost inventata), dr. Arben Zguri (sa-i dea Dumnezeu sanatate) Spit. Municipal.
Poze si povestea mai incolo, acum stam prost cu timpul si cu oboseala.
V-am pupat, nasteri usoare celor care au ramas si bebei sanatosi si mancaciosi.
Tina
de
mic Catalin (12 Aug 2006)
kateryna spune:
Fetelor, mesaj de la Ira:
" S-a nascut bb Toma, 15.08.2006, ora 03.10 am, 3350g, 50 cm, apgar 9. Bebe e cumintel si seamana cu mami!"
Bine ai venit pe lume bb Toma! Refacere usoara mami si mult laptic pentru bebe.
Vine barza
diverse aranjamente nunta