Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

va multumesc din suflet fetelor care mi-au raspuns...asiza,dolores,atudor,miro,chris, si ca imi sunteti alaturi........sunt la fel de debusolata....incerc sa imi revin...
Azi am avut program scurt...pana la 13:30 dar am alergat prin oras sa-i iau sotului meu un cadou....noi amandoi suntem lei...el e pe 17 si eu....stiti voi.......ma duc sa mananc ceva....si sa ma odihnesc putin....
Mi-am luat azi Materna Centrum compensat.....parca ziceati careva ca nu se mai da...
Inca odata va multumesc ca imi sunteti alaturi si ca ma incurajati...deja ma simt mai bine....numai citindu-va...
Dolores dar tie ce ti-a zis cand ai fost la medic de picioare?
A....si sa nu uit si eu sunt de acord cu numerele de telefon....
Va ..pe toate si revin mai tarziu....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

veronici - felicitari cumetrei pentru nastere.

asiza - DA. jurnalul de BB il tin in word. Dau copy paste din forum cam tot ce am scris eu despre sarcina, BB, simtaminte ... etc.

Am mai pus pe mail inca doua sabloane. Am pus doi iepurasi ABSOLUT superbi.

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pai ce sa-mi zica alex...sa nu mananc foarte sarat..sunt simptome normale in sarcina, dar diferea de la persoana la persoana...si sa ma dau cu lioton gel de 2 ori pe zi..a fost si caldura asta care e un factor in plus la umflarea lor...si se umfla atunci cand merg mai mult pe jos si cand stau la munca pe scaun...ca asa..daca stau in pat, cum s fost saptamana asta..parca aratau mai bine....dar asa cum zicea si miro..trimitem niste poze cu picioarele fetelor de pe forum sa vada medicul tau..sa vezi atunci ce se mai sperie..si ce-o sa ne faca???sac...acum lasand gluma la o parte..nu intra in panica..si urmeaza tratamentul.....pupicei

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Doloresica - ai tu azi grija de noul capitol? Noi plecam la cumparaturi .. si nu stiu cat de repede ne vom intoarce acasa ... stai tu la panda, da?

pupici.

Fetelor - am gasit in evenimentul o stire super tare pentru viitorul copiilor nostri. Pe mailul comun aveti o invitatie sa cititi articolul. MERITA.

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ktrinel, nu stiam ca si tu esti ploiesteanca la origine. Pe unde ai locuit?

Bamboletta, te leaga de masa de operatie, e putin mai ciudat, dar asta-i regula.

In legatura cu cezariana si laptele, depinde mult de fiecare, eu n-am avut lapte mai deloc la fete, dar am avut colege de salon care aveau....mama-mama, sa hraneasca 2 bebei. Adevarat este ca in reanimare te tine 2 zile- adica am nascut luni si m-a mutat in salon miercuri dimineata- depinde si de spital, am inteles ca in Bucuresti te muta in salon chiar a 2-a zi.
Eu avand anestezie generala, nu mi-am vazut bebelusa decat atunci cand m-a dus la salon, adica peste 2 zile. Asta-i cea mai aiurea la cezariana.
Iarasi, in Ploiesti te externeaza dupa o saptamana, in Bucuresti stiu pe cineva care a nascut miercuri si sambata era acasa- in cazul cezarienei. Poate s-au mai schimbat lucrurile si pe aici, aflu eu.

Azi m-am intalnit cu o fosta colega din liceu care-i asistenta la lauze, in maternitate, n-am putut vorbi cu ea prea mult, dar i-am luat nr de telefon si o descos in tot ce-i nou prin maternitate.

In legatura cu patutul, eu am avut de lemn la ambele fete, acum nici nu stiu, in primul rand cel pliant e bun ca il poti lua cand pleci, plus ca nici bebe nu se va lovi in el cand incepe sa se ridice, dar e cam jos si ma gandesc ca tot curentul intra acolo.

Plec putin si revin mai tarziu, mai am de scris, n-am terminat dar ma asteapta sotul si arunca calculatorul pe geam

Roxana24+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Are mama 2 FETE !
Acum am venit de la controlul lunar. Am facut echo morfologica si bb e OK. I-am vazut capul (creierasul), coloana, inimioara, stomacelul, manutele, piciorusele chiar si talpile. Si e (tot) FETITA. Exact cum ma asteptam. Si Diana imi tot spunea ca bb e fetita. Tati tot spera sa fie baiat (si cred ca inca mai spera), dar e fericit si asa. La prima sarcina am fost amandoi dezamagiti cand am aflat ca e fetita, dar dupa ce am nascut am fost f mandri ca-i fetita.
Bb si-a luat deja pozitia de start (adica e cu capul in jos). Sunt doar putin dezamagita ca nu am putut s-o vad bine la fatza, iar din poza de la echo nu se vede mare lucru.
Deci puteti sa mai treceti o fetita in lista.

Pupici la mamici si burtici,

PS. Am avut o perioada f. aglomerata la serviciu si nu am mai reusit sa va scriu, dar tot am tras cu ochiul pe la voi (ca nu am rezistat).

Luly 23s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

roxana c. ...nici eu nu mai stiu de unde sunt...ca nu m-am nascut in ploiesti , dar acolo s-a mutat mama mea cand eu aveam 19 ani si eu fiind la facultate in Bucuresti, mergeam la ea. asa ca asta e legatura cu Ploiestiul. ea sta in Malu Rosu (Carol Davila) parca, ca nu prea cunosc orasul, doar strazile principale. Are cabinet si optica pr Republicii, asta stiu sigur, langa Mega Image (?)
saracuta, si ea e venetica pe acolo, ca de loc e din Cluj...ehhee...imigranti din familie...iar eu am crescut si am mers la liceu la Sibiu, dar de nascut m-am nascut in Rm Valcea....eee, acu'mai intelegi ceva? salutari la Ploiesti!!!

Ktrinel si 25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Dandusa la prima nastere (tot cu Cristureanu) am avut mare noroc ca a pus el o vorba buna la asistente si m-au pus intr-un salon nou renovat (chiar dc nu am vorbit cu el dinainte), care cred ca era cam la acelasi standard cu cele cu plata, numai ca nu am platit nimic suplimetar. Erau 2 paturi in salon si langa fiecare era patutul lui bb. Ce sa zic, am avut noroc. Fusesem cu putin timp inainte la niste prietene si stateau in niste saloane groaznice, cu 6 paturi in camera si bb in "acvariu" (un salon alaturi numai cu bebici si cu perete de sticla intre saloane). Mai sunt si saloane cu 1 pat si cu bb alaturi, dar cel pe care l-am vazut eu arata groaznic, plus ca e destul de greu sa stai singura in salon. E mai bine sa fie macar inca o mamica. Dr. a fost in fiecare zi dupa nastere sa ma vada. Eu am fost f. multumita de el. Asistentele insa lasa de dorit, chiar dc le dai intr-una. Noaptea nu era chip sa gasesti vre-una, si bb al meu a fost destul de agitat. Plangea de rasunau holurile spitalului in noapte, am plecat sa le caut si pauza. Ia-le de unde nu-s. Si de dr. neonatolog am fost cam dezamagita, noroc ca bb nu a avut probleme si cum am ajuns acasa am chemat un dr. pediatru s-o vada.
Deci eu zic ca dc vorbesti cu Cristureanu poate te ajuta el cu un salon mai bun si eventual ii dai lui mai mult, decat sa platesti suplimentar saloanele.
Si pe urma imi povestesti tu mie ca oricum nasti inaintea mea.

Luly 23s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna fetele mele !!!
abia acum am putut intra sa va citesc,am avut calculatorul in reparatii,avea nu stiu ce virus.
ALEX,nu fii suparatica,eu cred ca e normal ce ti se intampla cu picioarele,multe gravidute patesc asa,stiu ca nu trebuie sa mananci sarat,cum a zis DOLORES,stai cu ele in sus,etc.Bine ca bb e bine si colul inchis,stai linistita si ia tratamnetul si va fii ok.
KTRINEL,mersi si hai cu bebici in SubArini.
Si eu sunt de acord cu nr telefon.

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LULY,felicitari pt fetita,sa fiti sanatoase!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput