Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Si la mine se vede linia negra si buricul de vreo 2 sapt. a iesit din cuibul lui.

danip stiu ca salteluta este inclusa in pret, dar te intrebam daca e buna aia sau mai cumperi alta.

roxanae am vazut eu prost. Scuze

Eloise bine ai revenit si felicitari pt. cele 30 sapt.

Fetele care ati avut sau mai aveti contractii, vi s-a recomandat cumva calciu? Stiu ca favorizeaza contractiile. Eu am o usoara lipsa de calciu si mi-a dat acuma gluconolactat de calciu si magneziu inj. A mai luat cineva?

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna dimineata,

Oare ce inseamna cand ti se zbate un anume loc din burtica, timp de cateva minute? Stiu ca nu e bebe, deoarece parca se zbate un muschi. Eu patesc chestia asta de ceva timp si nu stiu ce este. Tine putin, si apoi trece, dar se simte parca cum muschiuil se zbate regulat. Ce inseamna? Voi ati patit asa ceva?
Pupici la toate

Zina

Mergi la inceput

Alessia eu de 2 sapt. am 100 cm diam. burticii, insa simt fundul uterului cum a urcat mai sus, spre stomac. Dar eu stiu ca sunt perioade cand creste mai mult sau mai putin.

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eloise bine ai revenit!Multumim de aprecieri!

Danip nu mai stiu cine a pus listuta in notepad, eu am mai actualizat-o, completat-o....dar sunt in ea lucruri de care vei avea nevoie abia mai incolo cand e bb mai mare...

Zina poate il simti sughitand pe bb, asta poate fi explicatia pentru miscarile ritmice!

Apropos de burtica...am masurat-o si eu ieri si am 111 cm!

Pupici!

Ioana(34+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Zina "muschiuletzul" ala o fi bebe cum sughite. Noi, aproape toate simtim asta, e o miscare ritmica destul de slaba in partea unde sta bebe cu capul. La tine nu e asa?

Mirabela sapt. 33 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Zina, poate sughita bebe si de aia percepi miscarile regulate de care zici...

Mirabela, si mie mi-a recomandar dr de familie 10 zile calciu cu d3, dar nu le iau. Ca toata lumea zice ca favorizeaza contractiile, si cum eu am contractii din alea nedureroase tot timpul, nu vreau sa risc sa nasc mai repede.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatza burtici!!!

Pufymic concediu placut si drum bun. FFF frumoase pozicile

Gabitica suuper cu Tudor ca deja dupa prima zi, ai vazut? I-au luat fatza jucariile si copiii si a si uitat de voi. De maine incolo o sa traga de voi sa nu intarzie la gradi.

Mamilili si eu am dunga demult, insa buricul nu a iesit pt ca la mine era adanc inainte, nu era asa iesit...

Eloise bine ai revenit.

Va pup si revin repede

Itzy-Bitzy
34 cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, bine-ai revenit!
Da, spre ghinionul meu, dr. A va pleca in concediu in per. 1-14 sept. Si eu cam atunci ar trebui sa nasc, daca bebe e grabit...ma lasa pe mainile dr. Chiruta (o stiu, caci a fost mana a doua cand s-a nascut Iustin).
Asta e...
L-am intrebat despre rezerve si mi-a zis ca nu s-a amenajat nimic...ma gandesc ca se referea la clinica a doua (A2), acolo unde este dumnealui. A, mi-a dat si bilet de internare pt. 14 sept.

Carmen(34+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, ce nostim e Alesio! Papa singurel ou moale?
Iustin nu e dornic sa pape singur, il hranesc eu.

Carmen(34+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

adameasca mie mi-a spus ca in combinatie cu magneziu se anuleaza efectul de favorizare a contractiilor. Oricum azi am facut prima inj. si vad cum este, daca nu e bine le intrerup.

Carmen tu trebuie sa nasti sapt. asta sau viitoare??? sau in sept???

Mirabela sapt. 33 POZE

Mergi la inceput