Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

laliq la prima sarcina am avut hipertensiune dar in primul trimestru. Pentru contractii iau No-spa si slava Domnului pana acum au cedat la el.
inni sotul meu este ardelean si credeam ca in zece ani de cand il cunosc am ajuns sa stiu cum reactioneaza in diverse situatii, dar inca reuseste sa ma surprinda . Cea mai tare “faza” a lui a fost la ultimul curtemur mai mare. Era 23.00-24.00 , nu mai retin exact oricum toti eram gatiti in tinuta “lejera” si ne jucam in mijlocul sufrageriei ( avea Ruty insomnii ). Cand a inceput cutremurul si a inceput sa se hurducaie si sa trozneasca blocul, i-am pus-o pe Ruty in brate si i-am impins sub o grinda si eu am fugit sa iau ceva de imbracat. M-am intors in viteza cu hainele, cu o sticla de apa si cu bani. Scumpul meu sot se uita lung la haine si glasuieste: “ nu pantalonii astia, adu-mi te rog pe cei albi “ ( asta in timp ce totul se misca, acvariul dadea semne ca o sa crape si copilul saracu’ urla din toate puterile ca or sa moara pestii ).
adameasca in ultimile 4 zile m-ai mult de 120/60 – 120/70 n-am avut , dar totusi ideea cu cardiologul este foarte buna, asa macar pentru linistea mea. Cine stie un cardiolog bun ?
CamiSol este super rata. Vreau si eu !!! Unde-I magazinul Barza ?
Apropo de pompa de sani . De care va luati ? Electrica sau manuala si de ce ?
Acumva pup si ma duc sa fac ceva de mancare ca altfel imi mananca Ruty urechile

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 29+ si Ruty 4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Am scris asa cum ai spus ralukutza si sper sa mearga. multumesc.

29+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>

poze

Scumpik bravo.Poti face la fel si cu varsta lui bebe cum ai facut si cu pozele

Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ralu nu m-am gandit nici un moment ca vrei sa fii in centrul atentiei, ca te alinti sau ca esti proasta (cum ai spus tu). Chiar te cred pe cuvant ca te panichezi. Se vede din felul cum scrii mesajele ca esti stresata. Insa ma intreb, tu, oare, nu stii ca cel mai mare dusman al tensiunii este stresul ?

Nu-ti doresti sa fim in pielea ta ? Pai Ileana e mai mult decat in pielea ta...Ai un exemplu in ea foarte bun. Suferiti ce aceeasi chestie. Optimismul ei ar trebui sa ti se transmita si tie.Ba mai mult ..ea e ceva mai rau decat tine..(Ileana sa nu incepem cu tine acum )..deci...pare mai incurajator pt. tine ca ai o forma mai usoara de tensiune
.

Din partea mea poti sa scrii o mie si una de mesaje "impovarate" cu griji, nu cred ca deranjeaza pe nimeni..cine vrea citeste, cine nu, trece mai departe..dar sa te astepti de la mine mereu la un mesaj certaret........am sa te iau mai tare (cum a zis Eloise)....insa nu imediat....astept sa vad in ce ape te mai scalzi de la zi la zi

Ileana...sa stii ca mi-e cam dor, dar stai la soacra ca stai mai bine

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Alexxia nu stiu exact sa-ti explic unde este magazinul Barza pt ca nu sunt din Buc.Si noi ne-am chinui vreo 2 ore pana am dat ieri de el.Oricum intra pe site-ul www. barza-ro .com (fara spatii) si acolo ai adresa si nr. de tel si harta . si spor la cumparaturi.

Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexxia
inni sotul meu este ardelean si credeam ca in zece ani de cand il cunosc am ajuns sa stiu cum reactioneaza in diverse situatii, dar inca reuseste sa ma surprinda . Cea mai tare “faza” a lui a fost la ultimul curtemur mai mare. Era 23.00-24.00 , nu mai retin exact oricum toti eram gatiti in tinuta “lejera” si ne jucam in mijlocul sufrageriei ( avea Ruty insomnii ). Cand a inceput cutremurul si a inceput sa se hurducaie si sa trozneasca blocul, i-am pus-o pe Ruty in brate si i-am impins sub o grinda si eu am fugit sa iau ceva de imbracat. M-am intors in viteza cu hainele, cu o sticla de apa si cu bani. Scumpul meu sot se uita lung la haine si glasuieste: “ nu pantalonii astia, adu-mi te rog pe cei albi “ ( asta in timp ce totul se misca, acvariul dadea semne ca o sa crape si copilul saracu’ urla din toate puterile ca or sa moara pestii ).

am izbucnit in ras...nu alta...i-am trimis si sotului copy-paste sa se amuze si el...ca e jumate ardelean-jumate oltean..(dupa parinti),dar a copilarit numai in ardeal.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!
Ce faceti fetelor?

Ralu, nu cred ca e cineva care sa creada ca te alinti. Eu te inteleg, eu am o prietena care e asa panicoasa ca tine si pe deasupra mai e si cascata de-a binelea dar indiferent cate prostii face nu pot sa ma supar pe ea ca are o fatzuca asa de inocenta
La tine e de inteles dar noi ne facem treaba nu? Te incurajam! Hai, capul sus pieptu-nainte

Flory LA MULTI ANI! Sa fii fericita!

34+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Alexxia nu stiu exact sa-ti explic unde este magazinul Barza pt ca nu sunt din Buc.Si noi ne-am chinui vreo 2 ore pana am dat ieri de el.Oricum intra pe site-ul www. barza-ro .com (fara spatii) si acolo ai adresa si nr. de tel si harta . si spor la cumparaturi.

Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Multumesc frumnos !
Pentru cine mai este interesat adresa este Calea Vacaresti nr 242 ( langa Palatul Copiilor )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 29+ si Ruty 4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise
si eu cand am o problema cat de mica simt nevoia sa arunc o intrebare si pe forum sa ma linisteasca fetele, si ma simt mai bine, chiar daca ma iau peste picior asa, cu drag... cum mi-a zis Inni ce bebele meu o sa-si impleteasca fularel din cordon cand eu ma tot isterizam ba cu circulara, ba ca Doamne fereste de noduri! Mie una imi prinde bine sa fiu luata mai "tare".

iete la tine...vad ca n-ai uitat !!!

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si mi-e lene sa fac ceva. Stie cineva vreun nr de telefon cu d-astia de faci comanda sa vina acasa?

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia80
INNI- daca ma duc cu always ultra super plus nu e bine? Ma apuca oroarea cand ma gandesc la vata... mi se pare primitiv!

Alessiaaaaaaa tu ai citit ce am tot scris noi despre asta? sau ai spicuit???? Poate le poti folosi mai tz..dar la inceput..vata + tifon...oricat de primitiv ti s-ar parea. In Ro nu sunt importate tampoanele speciale de la Always. Cele existente acum nu sunt bune sunt prea plastifiate si pielea nu respira cum trebuie. Poti sa te duci la Mothercare si sa-ti iei cu 300.000/10 bucati de tampoane din alea smechere...si atunci o sa ajungi in mileniul 3 cu "dotarea".
Eu personal ramana la comuna primitiva si imi voi pune vata.
O sa-mi aduc aminte de vremea lui Ceausescu si de cozile la care statea mama sa cumpere 2 pachete de vata (ca atat era ratia pe luna). Si la farmacie se primea o sg data...tot pe luna....

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput