ajutor - informatii cancer pulmonar/fibroza

ajutor - informatii cancer pulmonar/fibroza | Autor: maria98

Link direct la acest mesaj

buna seara!
mama mea este intr-o astfel de situatie. nu stim exact ce este: cancer sau fibroza. cert este ca foloseste la respiratie mai putin de o treime din plaman. acum e conectata la oxigen. problema e ca va supravietui ata timp cat va supravietui inima.

ati avut in familie/printre cunoscuti astfel de situatii? mai nou am auzit ca ar exista un dipozitiv de respirat portabil. nu ar mai fi legata de pat. un furtun in dreptul nasului si o rezerva de oxigen in spate.

sau o clinica buna, un medic care a facut minuni. orice informatie mi-ar putea fi utila.

eu sunt din provincie. mama are 72 de ani.
daca aveti nevoie de amanunte , intrebati-ma. scriu pe fuga caci tb sa plec la spital.

va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna!
vezi ca exista la "Cab de psihologie" un subiect "cancer la plamani - ce e de facut?" + cel cu remedii pt metastaze de la clinica virtuala. Intra acolo si poate cele care stiu ceva despre plamani iti pot da o idee. Noi suntem multe care avem in familie persoane bolnave de cancer si ne sfatuim una pe alta. Sa dea Dzeu la tine sa nu fie cazul de cancer. Spune-ne mai multe despre ce analize a facut, ce tratament face ca sa ne facem o idee. Si nu in ultimul rand vorbeste serios cu dr mamei tale ca sa stii exact un diagnostic si sa stii ce trebuie sa faci de acum incolo. Nu cred ca ei nu pot face diferenta intre cancer si fibroza.

Sanatate si sa auzim de bine!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Intai de toate trebuie stabilit cu precizie diagnosticul. Sunt 2 afectiuni total diferite, nu inteleg cum se pune problema de a face diagnostic diferential intre una si cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bnalaura spune:

Pt Maria98
Buna!
Vreau sa-ti spun: nu dispera! deoarece nu e intotdeauna asa de rau cum pare. Trebuie sa fi optimista.
Am ajuns pe acest site mai mult din intamplare. Trebuie sa va spun ca imi place site-ul. Acum cativa ani tatal meu a fost diagnosticat cu cancer, are o tumoare imensa pe creier, din pacate inoperabila. De atunci tot caut si ma informez despre aceasta boala. Este extraordinar cate informatii poti gasi pe net. Nu are sens sa va spun cate tratamente am incercat. Acum 3 ani medicii au spus sa ne asteptam la ce e mai rau in scurt timp. Am fost si in strainatate. Nu au recomandat nici chimioterapie pe motiv ca "nu are sens sa-l mai chinuie" si cu asta. Tatal meu avea probleme si cu inima si le-a fost frica sa nu moara in spital. Au trecut aproape trei ani si starea lui este vizibil mai buna, acum merge singur fara ajutor si tumoarea nu a crescut deloc in aceasta perioada. Singurul tratament care a functionat (parerea mea) deoarece se vad imbunatatiri a fost tratamentul cu aloe. Pentru cei interesati va stau la dispozitie cu informatii suplimentare. Contactati-ma la bnalaura@yahoo.com . Va doresc tuturor multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by bnalaura

Pt Maria98
Buna!
Vreau sa-ti spun: nu dispera! deoarece nu e intotdeauna asa de rau cum pare. Trebuie sa fi optimista.
Am ajuns pe acest site mai mult din intamplare. Trebuie sa va spun ca imi place site-ul. Acum cativa ani tatal meu a fost diagnosticat cu cancer, are o tumoare imensa pe creier, din pacate inoperabila. De atunci tot caut si ma informez despre aceasta boala. Este extraordinar cate informatii poti gasi pe net. Nu are sens sa va spun cate tratamente am incercat. Acum 3 ani medicii au spus sa ne asteptam la ce e mai rau in scurt timp. Am fost si in strainatate. Nu au recomandat nici chimioterapie pe motiv ca "nu are sens sa-l mai chinuie" si cu asta. Tatal meu avea probleme si cu inima si le-a fost frica sa nu moara in spital. Au trecut aproape trei ani si starea lui este vizibil mai buna, acum merge singur fara ajutor si tumoarea nu a crescut deloc in aceasta perioada. Singurul tratament care a functionat (parerea mea) deoarece se vad imbunatatiri a fost tratamentul cu aloe. Pentru cei interesati va stau la dispozitie cu informatii suplimentare. Contactati-ma la bnalaura@yahoo.com . Va doresc tuturor multa multa sanatate!

Laura

Laura, bine ai venit pe www.desprecopii.com !
Ma bucur ca esti dispusa sa ajuti persoane greu incercate aflate in aceeasi situatie cu tine.Rugamintea mea este ca toate remediile pe care le cunosti sa le postezi pe forum si nu pe PM sau mail, astfel incat mult mai multi membri DC vor avea acces la ele.
Multumesc de intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

prea tarziu,
marti 8 august in jur de 7 dimineata a inchis ochii pentru totdeauna. isi dorea sfarsitul, era obosita de atata lupta.
3 saptamanii a stat conectata la aparatul de oxigen si cu pefuziile dupa ea.
a trait atat ca inima a rezistat.
multumesc de ajutor,
Dumnezeu s-o odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Dzeu sa o odihneasca in pace pe mama ta! Sa ai putere sa treci peste toata suferinta.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput