Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Loina FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

Fetelor multumesc pentru incurajari: deocamdata am o sarcina usoara - am aproape 10 saptamani si am vomitat doar o data .... altfel de rau nu imi este.
Din toata inima va doresc sa vi se intample minunea si in viata voastra- chiar azi am fost la eco si am vazut inimioara lui bebe - va doresc din tot sufletul sa aveti si voi trtairile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP_Julya spune:

Va multumesc mult! asta inseamna ca va trebui sa astept pana martea viitoare ca sa imi fac acel clear blesi apoi peste inca 4 zile ca sa vedem de siguranta: adica la 10 zile si 14 zile.
Va multumesc tare mult de sfaturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

LOIRINA FELICITARI! SI EU IAU TRATAMENT DE SUSTINERE- CEVA MAI CONCENTRAT DECAT AL TAU,DAR EU AM AVUT AVORTURI SPONTANE IN TRECUT!
MA BUCUR VAD CA ESTI DIN GALATI -EU ACOLO M-AM NASCUT SI AM CRESCUT- CHIAR DACA ACUM LOCIUESC IN TIMISOARA.
E BINE CA SOTULUI TAU II VINE SA CREADA CA ESTI GRAVI, AL MEU INCA NU REALIZEAZA DESI AM 9+ ( DUPA ATATA ASTEPTARE )
TE PUP SI TUTROR CELELEALTE MULTI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

MP_Julya, e ceva in neregula.

Ultima menstruatie (UM) - 6 august
Data posibila a ovulatiei (la un ciclu normal de 28 de zile) - 20 august - in jurul acestei date, poti avea contacte cu scopul de a ramine insarcinata
Data la care ar trebui sa vina urmatoarea menstruatie sau sa faci test: 3 septembrie.

Cele 16 zile de care pomeneau fetele sint numarul de zile de la ovulatie, nu de la UM. Nu are rost sa te gindesti la altceva pina atunci, si nu uita sa prestezi in jur de 20 august. Succes.

PS Valabilitatea rezultatului unui test de sarcina este de citeva minute. Deci dupa doua ore putea sa fie foarte bine linia de evaporare (se mai intimpla sa apara o umbra fantomatica in locul liniei de test, doar ca e gri, in loc de roz)

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP_Julya spune:

Multumesc mult! Asta inseamna ca vad numai liniute.
Desi... az-noapte am visat ca eram insarcinata cu un baietel si culmea ii vedeam si bataile inimii pe un ecran color. Apoi... stateam pe o banca sub un pom verde si a venit un baietel la mine sa imi aduca 1 sticla de sampanie si 2 plase mari albe cu rosii.
Ciudat... deja devin obsedata! CE MA FAC?!:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Claubd, Loina felicitari fetelor Sarcini usoare si bebei sanatosi! V-am trecut deja pe lista de gravidute
Julya bine ai venit si sa ramai cat mai repede

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna aspirante frumoase!!!

felicitari inca odata loinei pt bebe mic din burtik.
deasemeni pt claub, o sarcina usoara si un bebe scump si drag in brate va doresc!!!

DECI SE POATE!!!!

eu nu am vesti , vin doar la raport , azi ziua 10. pe maine sau poimaine , respt.ziua 11 sau ziua 12 , astept sa apara ovulatia.

de ieri au inceput scurgerile.sunt mai vascoase.le astept pe cele mai alunecoase.din pacate una bucata barbat nu e acasa ,decat pe sambata.sper ca nu va fi tarziu sa facem o treaba...

in rest...am si eu o intrebare pt fetele care au facut laparo , poate nu sunt off topic...
voi v-ati vazut caseta de la operatie???
eu am vazut ieri , si nu am vazut nicaieri ca doctorul a intrat in interiorul trompelor (sper ca nu spun o prostie aici).
doar a curatat niste aderente din exteriorul lor.la sf.s-a vazut lichidul albastru introdus in uter si apoi cum ajungea pe trompe.
oare asa tre sa se intample???

spor la bebici va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

SALUT...SI FELICITARI FETELOR CARE AU VESTI BUNE!
am si eu o intrebare..pe care nu stiu daca trebuie sa o pun aici...dar o sa ma scuzati pt ca sunt mai noua.
in legatura cu testele pentru ovulatie...dr. sigur...cate sunt necesare pt o luna (am inteles ca sunt mai multe intr-o cutie)...adica ajunge o singura cutie? si cam cat costa?
eu ma pregatesc sa plec in concediu peste vreo 2 sapt....si nu ar fi rau sa vin cu rezultate de acolo...dar pana acum nu mi-am aflat perioada fertila cu exactitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

ce faceti fetelor??????????Vreau sa va intreb daca ati patit vre-o data ce am patit eu ieri!Am avut niste dureri groaznice in zona ovarelor de nu puteam sa stau dreapta!Am stat numai in pat chircita!De la NO-SPA si Scobutil nici gand sa treaca!Eu de obicei la ovulatie am mici dureri ale ovarului pe partea unde ovulez,cand durerea a fost foarte mica m-am gandit ca poate din cauza asta dar cand deja nu mai puteam sa stau in picioare???CE SA FIE OARE?Azi z 13.ASTEPT UN SEMN DE LA VOI....Ma gandesc daca era sa am ceva o raceala sau inflamatie o vede medicul luni la control nu?
Va pup dulce si va urez o zii usoara!Spor la Bbi!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput