Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CARMEN, ma consum pt ca nu prea am cu cine sarbatori. Mama si sora mea m-au sunat de dimineata, insa al meu sot nici de ziua mea nu imi spune niciodata nimic, asa ca de ce ar face-o acum?. Am fost la masa cu sora mea si a venit si el, a mancat si a plecat ca este fffffff ocupat cu orice in afara de mine. Asa ca sunt singura si fara chef de a face nimic. Nici tort nu m-a lasat sa imi fac pe motiv ca pot cumpara. Dar ce era rau ca vroiam sa il fac eu in casa?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Catty te rog frumos nu mai fi suparata... cand esti tratata cu indiferenta ignora!!! iar cu lasatul sa faci sau nu tort, trebuia sa nu tii cont, trebuia sa-l faci... ce intra si el in bucatarie ???? eu cand am pofta de ceva si-mi spune ca mai binde cumpar crezi ca-l ascult... nici gand... noi avem cunostinte de sex feminin care nu au tangente cu bucataria, si a inceput sa-mi faca fitze sa nu mai fac nustiu ce conserve, sucuri etc dar eu fac ca nu imi place sa stau la barfe, sau alte alea.... hai ca am deviat de la aspirante, si rog moderatorii sa ma scuze.... dar simteam nevoia sa-ti fiu alaturi....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

Nu stiu daca ma mai stiti nu am mai scris cam de mult ca nu am mai avut net acasa si la lucru nu am mai mers.
Am stat si eu ceva vreme pe lista aspirantelor optimiste, acum nu m-am vazut, dar nu mai e cazul ca dupa 5 ani de incercari, esecuri (sarcini pierdute ), munca si rugaciuni s-a intamplat minunea mult asteptata, asa ca nu disperati :SUNT GRAVIDUTA SI AM DEJA 9 SAPTAMANI. Minunea s-a intamplat dupa un concediu in Grecia -asa ca dati-i drumul. va pup pe toate si nu disperati!!

Mergi la inceput

CLAU, felicitari iubita. Sa ai sarcina fericita si un bebe sanatos. Prima veste buna pe ziua de azi, serios.
Pacat ca la mine nu amers faza cu concediul in Grecia (desi am fost acolo in iulie).
CARMEN, asta este. L-am ascultat si nu mai am ce face acum pt ca am ramas fara bani. Frumos este ca a ajuns acasa de ceva vreme si doarme ca este ffffffffff obosit. Deci ma asteapta o seara de plans si uitat la televizor singura. Dar trecem noi si peste asta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Claubd FELICITARI si sa ai o sarcina usoara si un bebe neastamparat si mancacios! Poate ne molipsesti si pe noi si ne spui si cum s-a intamplat minunea

Catty, nu te mai consuma atat, ca tie iti faci rau. Stii si tu ca asa sunt barbatii , vor ei sa fie mai duri si insensibili, ca altfel li se rusineaza gigeii... Gandeste-te ca suntem noi aici care ne gandim la tine

PS Al meu incurca tot timpul ziua mea de nastere cu cea a casatoriei
nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

LORINA, la noi gigeii s-au speriat de mult si au plecat lasandu-ne cu o minunata oligospermie severa, asa ca nu are de ce sa fie insensibil. Cat despre data casatoriei nici aia nu stie cand este. Asa ca.... nu stiu ce sa mai zic. Oricum, ma duc acasa, pap ceva bun (daca am prin frigider ca am tinut post) si ma uit la TV ca asta este singurul meu tovaras bun.
Plec acum. Sa aveti seara buna.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Catty se pare ca suntem in aceeasi situatie. Si cu gigeii (tot oligoastenospermie insa foarte severa) si cu tortuletul (nici eu nu am avut anul asta, o fi fost de vina cura de slabire pe care o tineam) si cu numele

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna dimineata fetelor!
Claubd FELICITARI,SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS,VOIOS!
Cam liniste pe aici!Ce inseamna asta?Toata lumea presteaza de zor?
pupicei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

LORINA, aseara a venit sa ma ia, desi era ffff adormit, si m-a adus acasa. Am mancat si apoi m-a dus sa imi cumpar prajituri si m-a parat la niste prieteni sa ia niste acte. De, contabilul tot contabil ramane. Oricum si-a dat seama ca a gresit si s-a purtat f frumos.
Imi pare rau ca si tu esti in aceeasi situatie ca si noi. Lasa ca se rezolva si problema asta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Claubd sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput