Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Eu ma retrag spre casa, sau spre munte. Cine stie?
Sa aveti week-end placut si luni sa aud de gravidute.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Z2!din pacate nu s-a intamplat luna asta,dar am incredere ca se va intampla odata,nu stiu cand vreau si eu sa incep un tratament,luna asta CM a venit la 29 de zile fata de 30 cum venea de obicei.sa se regleze oare la 28 de zile?totusi nu stiu de ce s-a dereglat ca eu il aveam asa de mult timp.nu fumez,nu beau,nu am luat anticonceptionale si nu iau,poate de la stres.ce tratamente stiti care sa dea rezultate?vreau sa fac si o vizita la doctor pentru un echo sa vad daca e totul in regula,ma cam doare in partea dreapta langa apendice,poate nu e de la ovar
corinuk,LA MULTI ANI!!multa sanatate si sa vina cand decide el ca e cel mai bine,dar sa fie curand!
Liana,vacanta placuta si sa vii cu vesti bune!

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Liana: am auzit ca ai nevoie de pumni stransi asa ca sar si io cu ai mei: multa, multa bafta!!! sa te intorci cu bebe la purtator!!

Laurica: acu' ai luat-o tu pe aratura cum draguta sa fiu suparata pe tine nici vorba...nu prea am mai scris pt ca am fost ocupata, in plus mi-am facut si dozarile hormonale in Z14 si Z21 si au iesit foarte bine, de la excelent in sus!!! Iar sotiorul face si el spermograma sapt viitoare dupa care plecam in vacanta, tine-te bine, 3 saptamani!!!

Eu sunt Z24 insa luna asta nu am prestat la ovulatie pt ca m-am ferit din cauza cursurilor de diving n-am avut voie. Asa ca astept rushii. Dar sper sa ma intorc in septembrie, din vacanta, cu bebik in burtik...optimista sunt in continuare, asta-i tot ce am momentan

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

bubuleana,cu asa vacanta sigur vii cu vestea cea mare!iti tinem pumnii!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Corinuk la multi ani!!!! numai bine in suflet si in familie - si cit mai repede bebelusul dorit

Bubulema bucur pentru tine - analize hormonale bune - asta-i veste , acum si spermograma buna sa fie - perfect + odihna - pai draga mea tu cind vii trebuie minim gemeni sa faci. Hai da sa te pup, o sa-mi fie dor

Bubule da sa-ti zic - eu cind am inceput sa fac analizele hormonale mi-am luat rezultatul din z3, apoi din z14 si cind trebuia sa il iau pe cel din z21 - nu l-am mai luat - eram deja insarcinata - eu zic sa-mi urmezi exemplul

Eh fetelor de ati sti ce galagie am facut eu aseara si ce bocete am tras - ca nu ma intelege lumea, si ca se leaga de mine cind eu stau cuminte intr-un colt - of nici nu va descriu scenele, ca oricum bataia din partea voastra e garantata

Si cind m-am linistit si mi-am promis ca nu mai fac galagie si voi fi linistita pentru bebelus - imi amintesc de voi fetelor, ca daca ati fi alaturi si ce m-ati bate, ca am reusit in sfirsit sa am un bebe in burtica si eu uite ce fac - of si cind am inceput iar a boci, ca sarea haina de pe mine, primele in gind mi-au venit Bubuleana (ea tot timpul ma bate si Laura Ioana, si cu cit imi aminteam de fiecare cu atit mai tare plingeam - iaca ashe cu festele astea hormonale, of.

Da acum is cumincioara (nu de la cioara) asa ca puteti sa fiti linistite

Eeeeeeeeeeeeeeeeeh ce-mi pare rau ca sunteti departe.

8+

Aliona

Mergi la inceput

Alionusha: uite ca ti pup mult,mult, mult (nu-ti mai dau bataita ): ...uite-asa sa-ti treaca supararea si sa ai grija de tine si bebe Cand ne dai si noua reteta ta?? ce, credeai ca scapi??

corinuk: LA MULTI, MULTI ANI FERICITI!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

z1 macar stiu ca pot sa ma apuc de treaba serios

corinuk LA MULTI ANI!!!

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

La multi ani corinuk , sa fii sanatoasa!24 e o varsta super.Nu dispera , este f tanara; eu iti doresc ca la urmatoarea aniversare sa fiti 3 care suflati in tort!Eu peste vreo 2 luni fac 30 ; ma gandesc ca nu e deloc tarziu pt bb.Mai ales ca toata lumea imi spunne ca par mai tanara decat sunt.De , imi fac si eu curaj.Dar si pe mine ma mai bantuie ganduri din astea , mai ales ca azi Z1 si stii si tu cum e.Trebuie sa iasa soarele si pe stradutele noastre , nu?

Mergi la inceput

Pam: draguta mea, multumesc mult si eu ma gandesc ca poate, poate vin din vacanta cu o veste buna mai ales ca dureaza 3 saptamani din care prima saptamana o sa fie in Delta iar urmatoarele 2 saptamani reprezinta vacanta surpriza pregatita de sotiorul meu ca sa sarbatorim cum se cuvine 3 ani de cand suntem impreuna si 1 an de casatorie Nu mai pot de curiozitate sa stiu unde ma duce, n-am reusit sa scot nika de la el, decat ca vacanta nu e in Romania

Pe de alta parte, daca n-am ramas in atatia ani si am fost intr-o gramada de vacante....nu stiu ce sa zic...mi-e frica de spermograma lui pe care o va face sapt viitoare, mie toate analizele imi ies bine...dar ceva trebuie sa fie de nu raman...si ma tot gandesc: oare ce-o fi la el??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alionushca si cat o sa mai plangi in timpul sarcinii, ca esti foarte impresionabila si sensibila din cauza hormonilor Eu acusi, acusi dadeam apa la soareci ca mi se parea ba una, ba alta...de ce a zis asaa, kestii Incearca totusi sa lasi grijile sa treaca pe langa tine! Zicea o colega de la mamici de martie aprilie ca, daca vrei sa ai o sarcina linistita, trebuie sa fii nesimtita

Pam, Nushulica imi pare rau ca nu a fost luna asta

Bubule ce m-ai linistit! Moooaaaama aveti dita' vacanta! Bravo! Sigur va intoarceti TREI! Unde mergeti?

Poze Laura

Mergi la inceput