unde gasesc produse cosmetice Favisan?
Am fost la o farmacie de produse homeopatice pe t. Sperantia, la un plafar pe Mihai Bravu, la o farmacie pe Decebal ( in Bucuresti) si nu aveau ce cautam.
Caut un sampon de la Favisan. De unde as putea sa cumpar?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Raspunsuri
esty spune:
Da o cautare pe google si scrie numele samponului ce cauti si sunt site`uri unde poti sa faci comanda si iti vine prin posta colet acasa,sigur trebuie sa aiba chiar favisan siteul propriu si cred ca vei reusi.
timmmy
esty spune:
ttp://www.favisan.ro/Roman/index.php?categ=16&cod=m.001
aici intri si poti cumpara direct de la ei.
timmmy
teo1970 spune:
quote:
Initial creeata de romana
Caut un sampon de la Favisan. De unde as putea sa cumpar?
eu mi-am luat sampon (cu spirulina, griu etc. pt cresterea parului) de la o taraba cu produse naturiste din zona Obor (linga primaria noua a sectorului 2); mai este un plafar cu produse Favisan si la parterul magazinului Obor si unul inauntru la etajul 1.
(dar produse Favisan am vazut la mai toate magazinele plafar).
bufi spune:
Cred ca acest subiect ar trebui unit cu subiectul Activa solutie pentru puncte negre de la Favisan si asa aflam mai multe, iar cele care folosesc acest produs ne spun de unde au cumparat.
Bufi
unboticutz spune:
eu am luat activa/favisan de la un stand din cora lujerului. este chiar la intrare in cladire in dreapta.
ca tot amintea cineva de solutia asta, azi e ziua a 8-a si nu sesizez o diferenta prea mare..parca parca (desi ar putea fi si autosugestie
) punctele negre din zonele de unde ieseau usor sunt ceva mai estompate.
revin in cateva zile cu vesti la subiectul cu pricina
---------------------------------------
common sense is not really so common
romana spune:
Eu voiam samponul respectiv deoarece mi s-a facut deasupra fruntii sub par o zona care este uscata si se descuameaza pielea.
Nu stiu ce cauze au dus la problema mea, poate ca din cauza ca alaptez, poate e ceva hormonal, poate...
Acum mi-am luat un sampon Dove cu care sper sa-mi rezolv problema, iar daca nu o sa mai cuat pe unde ati spus, dar mi-e cam greu sa plec de acasa pe distante mari deoarece am trei nazdravani micuti care ma solicita mult.
Romana, Cristian -3 ani, Alin -2 ani, Maria -11 luni
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
nuschu spune:
Eu am luat de la o farmacie din Pta Crangasi. Dar dupa zonele pe care le-ai enumerat tu, esti cam departe.