E insarcinata?

E insarcinata? | Autor: GabrielaG

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!O prietena de-a mea are scurgeri transparente si uneori albicioase din sani(cateva picaturi doar).Pe deasupra se simte f slabita, ii e greata se simte balonata si ar vrea sa stie daca ar tb sa se gandeasca la o posibila sarcina.
Din cate stiu si eu, scurgerile din sani nu apar la inceputul sarcinii, dar as vrea sa aud si parerile voastre! Testul de sarcina e negativ...oare ar trebui sa maia stepte cateva zile?
Pupici si va multumesv,
Gabriela si baietii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

GabrielaG ceea ce curge din sani in timpul sarcinii se numeste colostru si incepe sa curga cel mai devreme din luna 6. Daca ia iesit si testul negativ inseamna ca nu este insarcinata, eventual poate sa mai astepte cateva zile si sa repete testul de sarcina. Eu zic sa mearga la un doctor ginecolog sa vada ce e cu scurgerile pe care le are din sani. Pupici si bafta multa

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna, Gabi! Nu cred ca prietena ta trebuie sa se impacienteze, dar trebuie sa mearga la un medic. Secretia sanilor in afara sarcinii arata doar un nivel ceva mai crescut al prolactinei, nu neaparat patologic. Dar trebuie sa faca o analiza a nivelului de prolactina. Se trateaza cu bromcriptina daca e peste limitele normale. Daca nu, nu e nici o problema, e fiziologic. Doar ca prolactina in exces da sterilitate si, daca vrea copii, sa se trateze neaparat.
Multa sanatate!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput