Am si eu o intrebare. Este indicat ca dupa o anumita perioada de timp sa intrerupi folosirea anticonceptionalelor. Daca da, dupca cat timp? Si inca una :) Este posibil ca luand anticonceptionale sa apara totusi sarcina? Daca da si continui sa iau anticonceptionale ce se intampla? Merci de raspuns
EDIT DE LA WITCHIE: te rog cand dai un titlu de subiect sa incerci sa il alegi ceva mai putin vag:).
Este indicat ca dupa o anumita perioada de timp sa intrerupi folosirea anticonceptionalelor.
Da,asta ar fi trebuit sa-ti spuna si medicul care ti le-a prescris.
In principiu la 1 an se face pauza.
Este posibil ca luand anticonceptionale sa apara totusi sarcina?
Da.Nu sunt sigure 100%,dupa cum scrie si pe pachet.Este putin probabil,dar nu imposibil.Chiar si pe forum sunt fete care au ramas insarcinate desi au luat AC.
Daca da si continui sa iau anticonceptionale ce se intampla?
Aici n-am inteles..daca se intampla sa ramai insarcinata si continui cu AC..ce se intampla?Sau daca nu faci pauza la ele si continui cu ele..ce se intampla?
pupici.
Si bine ai venit pe 
POZE
Fata vrea sa stie ce influenta au anticonceptionalele asupra lui bb in cazul in care ea ramine gravida si le ia in mod normal, pina cind isi da seama ca e insarcinata. Deci daca e insarcinata, nu stie ca e insarcinata si ia medicamentele.
In principiu , daca iti dai seama rapid de sarcina trebuie sa le intrerupi, sa nu le mai iei si sa te duci la doctor sa te consulte, sa vada ce virsta are sarcina si te sfatuieste el.
Asa cum si cu prezervativul ( daca se rupe) poti ramine insarcinata , tot asa si cu anticonceptionalele. Probabil ca acel copil e chemat pe lumea asta cu un scop.
La intrebarea referitoare la pauza pe care ar trebui sau nu sa o iei in folosirea de anticonceptionale nu prea stiu sa-ti raspund , dar bunul simt ma face sa cred ca nu ar strica o pauza. Poate ca ar trebui schimbate, in functie de starea ta de sanatate , de virsta sau de alte circumstante. Si aici iar ajungem la faptul ca doar medicul te poate sfatui corect.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!