Secretie sani in afara sarcinii
prietena mea a zis ca aseara a simtit un picur transparent de secretie din san,gravida a zis ca nu are cum sa fie ca abia de 3 zile au plecat musafirii,e speriata si nu stie ce se intampla.voi ce credeti ca poate fi?a mai patit cineva?va rog spuneti ceva sa se linisteasca pana merge la medic.multumim
timmmy
Raspunsuri
goldi spune:
Trebuie sa isi faca analizele hormonale.Pe care le indica un ginecolog, bineinteles.
Probabil ca are prolactina marita.
Mi-Ka spune:
esty, te asteptam si la "prieteni dintotdeauna" printre hunedorence 
Scuze pentru off topic.
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
rodicaosoian spune:
si eu am asa ceva.pt primadata am observat pe la varsta de 19 ani,am fost la medic si mi-a zis ca am ceva dereglari hormonale
acum am 26 de ani si inca le mai am.
si aici mi-au facut analize si pur si simplu nu au ce sa faca.au facut test de la aceea secretie,a iesit ca nu este pericol de cancer,doctorul a zis sa o lasam asa.
esty spune:
va multumim mult de raspunsuri fetelor si aici oricine poate gasi prieteni de nadejde.va dorim multa sanatate si numai bine.ea se gandea mai mult ca cineva i`a zis ca ori sarcina ori cancer ca numai la sarcina se intampla asa ceva.dar nu avea alte simtome de sarcina si nu stia acum ce se intampla cu ea.va multumim inca o data din suflet.
timmmy
Lemoni spune:
Esty eu am patit asa de cateva ori si am mers la doctor ca tot ma speria lumea sa nu am cine stie ce si doctorul mi-a spus ca organismul meu e gata pt un bb si e adevarat dupa am ramas gravida imediat .Sa aiba grija mare daca nu vrea un bb.
Dianami spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Sa faca analiza prolactinei, mai mult ca sigur ii va iesi peste limita normala. Si sa stea linistita, se trateaza cu bromhexim sau cu dostinex.
Se trateaza cu dostinex sau bromcriptina
Nu te supara de corectare
, dar sa nu se apuce fata sa ia bromhexin...Esty, cel mai bine este sa faca analizele hormonale. Cel mai probabil prolactina crescuta nu inseamna mare lucru, dar sunt si cazuri cand este primul simptom al unor boli mai grave.
Nu este de glumit, mai bine face o vizita medicului degeaba, decat sa regrete dupa aia.
Numai bine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
esty spune:
DIANA MIRELA iti multumesc mult de raspuns si ajutor.am sa ma tin de capul ei sa mearga la medic.sa natate tuturor
timmmy
miris_ spune:
am avut si eu secretia asta, dar eu am nascut, am alaptat pana la 1 an si apoi nu a mai disparut. am facut 2 tratamente cu bromcriptina la un interval de 2 ani si abia acum, dupa a 2-lea, am scapat de secretia asta.
trebuie mers la ginecolog, el prescrie medicamentul si doza.
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
loneanbianca spune:
Este marita prolactina. eu am luat Dostinex si apoi tratament homeopat. Trebuie mers la endocrinologie si ei te vor trimite la analize sanatate!