Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
putzuruca spune:
burtici si mamici,
Mi-a fost dor de voi. Am pierdut o groaza din cele discutate aici, dar am intrat sa va spun vestile si voi recupera zilele astea.
Am renovat camera in care va sta bebelina noastra, norocul a fost ca n-a durat decat doua zile, marti si miercuri, apoi joi am fost la eco la dr.Iosup. Mi-a placut f mult acest dr. Este exact cum mi l-au descris fetele aici pe forum. Deci...bebelina este bine, in grafic, 1770grame, placenta gr. 3 de maturitate, lichid amniotic in cant normala, esarfa de cordon, IR ok, col inchis si 40mm, DPN intre 30sept. si 04oct.
De bucurie ca bb e bine, am sarbatorit facand cumparaturi: patut, saltea de cocos, dulapior, lenjerie, carucior. Suntem asa de incantati de ele...aaaaaaaaaa...si i-am luat bebelinei si costumas de iesit din spital.
Ieri am fost iar la cumparaturi si am luat material pt inca o lenjerie pt bb si azi toata ziua mi-am petrecut-o cosand lenjeria, sunt super incantata de ea. Mamaie s-a apucat si ea de lucru pentru bb. Impleteste plovarase...
.
Acum ma duc sa citesc din urma si mai revin.
Pupicei la gravidute si mamici.
putzuruca
31+ cu
Andreea-Maria
poze cu dragoste
CamiSol spune:
Buna seara burticute dragute!
Ma bucur mult pt. try si sper sa fie totul bine cu ea si cu bb.
Eu astazi am fost la pescuit cu sotul si cu niste prieteni...am fost mai mult pt plaja ca eram alba ca varul.Si am ajuns acasa rosie ca racul...pe umeri si pe picioare... a batut un vant de nu am simtit o clipa cum ma arde soarele...
. Am sa pun poze maine ca acum sunt terminata. Ne-a prins si o furtuna de am zis ca nu mai ajungem in oras.M-am cam speriat putin....dar mi-am revenit.
...aaaaaaaaaa uitasem sa va zic, dupa o zi de pescuit ...nu s-a prins nici un peste 

.
Pupici pe burtici!
Cami
32fix cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
gabitzica spune:
Vi-am zis acum vreo 3 saptamani ca am infectie urinara... am scapat de ea
. Azi am primit rezultatul uroculturii si a iesit negativ. Am luat antibiotic zinnat 7 zile, dar si in a saptea zi inca aveam simptome. Am luat in paralel si inca mai iau tratament homeopat.
Ma bucur foarte tare de vestile bune despre Try si bb mic.Ma roga sa fie bine in continuare.
Gabi 34+
www.stoc-studio.ro/tudor
roxanae spune:

Katia felicitari pt.inel si sa fiti fericiti!
Ignatica ma bucur ca David este bine, ca ati ajuns asa repede acasa si ca este un bebe mancacios.
Try multa sanatate si tie si lui bebe.Pufy multumim de informatii.
Ieri am iesit pt. prima data afara din casa dupa 1 si jumatate.Am fost un pic la aer la padure insa cand am venit am avut ceva contractii.Desi m-am plictisit in casa parca imi este frica sa mai ies.
Saptamana viitoare pe 11 aniversam si noi 5 ani de la casatorie,dar eu nu ii pot face sotului nici un cadou ca nu pot iesi.
Sa vedem ce-o sa fac poate apelez la ajutorul sorei mele,desi sunt cam in pana de idei.
si noapte buna!
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
adameasca spune:
'neatza!
Mai e coneva care n-are somn? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Normal

Numa' Inni vad ca a dezertat.
MA deranjeaza foarte tare niste dureri de maini, doar palmele, imi amortesc degetele, abia strang pumnulo fi si de la sarcina, si de la vreme... Si au inceput sa ma doara oasele bazinului si decat sa ma foiesc prin pat si sa ma chinui sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta am renuntat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Da, e atat de misto sa fii gravida... o placere continua.
Yo n-am probleme de-astea fizice, dar stii bine ca am psihice. De ex. uitandu-ma azi in oglinda am ajuns la concluzia ca n-am aratat niciodata mai odios.
adameasca spune:
Ha, ha, ha. Daca iti spun ca m-am chinuit azi vreo 3 ore sa ma epilez...
Dupa 3 dusuri in timpul asta, la sfarsit eram transpirata fleasca si obosita. Macar am dormit bine la pranz. ![]()
A fost o furtuna azi in Buzau de m-a dat pe spate. N-am vazut in viata mea asa ceva, si furtuni am tot vazut... Era noapte, se aprinsesera becurile pe strada, pomii se indoiau la jumatate, geamuri sparte, cadeau ghivecele unul cate unul.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
A fost si aici furtuna dar n-am vazut nimic ca eram la Mobexpert. Ca mi s-a pus pata acum sa schimb cu totul si mobila din living, ca tot reconfigurez ap si mi se pare ca nu se mai potriveste.
Ma lupt cu barbati-miu ca ala cand a auzit ce vreau a inebunit. El e unul de-ala pe care nu-l intereseaza aspectul estetic al casei si de-aia ma ocup eu de renovat/remobilat/etc.