Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pufy, de multe ori mi-am pus si eu intrebarea DE CE MISCA ASA MULT??? Asa ca nu esti singura...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ignatica, bine ati venit acasa! Bebe fara colici va doresc si alaptat usor!

Simona, ma lasi de izbeliste si-n seara asta sau ne vedem pe la 1 jumate?

Fetelor, azi am stat si am citit. N-am facut nimic. Mama, si ce bine a fost...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ignatica, felicitari inca o data pentru baietel. M-a impresionat povestea nasterii lui David. Ce nota i-au dat? Daca ai scris inseamna ca n-am retinut eu, imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, cred ca in seara asta o sa fiu pe baricade, ma simt destul de fresh avand in vedere ca iar am curatat dupa muncitori si am spalat pe jos in toata casa (chiar daca maine vor face iar moloz). Poate am energie din cauza ca s-a intors fi-miu si l-a vazut mami dupa atatea zile si ne-am iubit si pupat la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Pufymic, multumesc ca ai intrebat de mine, din pacate eu nu sint prea bine, am facut o toxi-infectie alimentara urita si toata noaptea am vomitat si am stat pe wc, iar azi am fost total lipsita de puteri, m-am fortat sa maninc ceva mai mult pt. bebita care s-a agitat si de care mi-a fost tare mila.
Vad ca am si urina cam inchisa la culoare si am facut si un pic de febra. Astept sa-mi treaca!
Te pup si ma bucur inca o data ca te-ai interesat de mine.

O fericita mamica in devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Pe mine ma apucat azi depresia si nervii....am inceput iar sa ma cert cu barbatul meu de la nik. Asa k am luat cardul lui si m-am dus la shoping. Dupa aceea m-am simtit mult mai bine...
Am vazut k vorbgeati de hainute pt bebe. Eu am scos azi din dulap toate hainutele lui bebe, probabil o sa spuneti k sunt nebuna, dar am atat de multe haine... cred k am exagerat

pufymic Eu chiar astazi am sunat-o pe mama sa o intreb daca e normal ca bebe sa miste toate ziua, la mine misca incontinuu si tare de tot. Mama a nascut acum 6 ani si ink mai tine minte Si doctorul mi-a zis k e bine dak misca, dar eu sincer nu stiu ce sa spun...Nu trec 10 minute in care sa nu miste, si misca asa tare de zici ca vrea sa iasa de acolo. Asa k pufymic eu zic sa nu-ti faci griji nici tu

Ignatica sa va traisca minunea de baietel si sa va bucurati de el

AndraPG Imi pare foarte rau ca ai facut toxi-infectie alimentara Ai mancat cumva pepene? Incearca sa te hidratezi cat mai mult, pt bebe mai ales, sa bei ceai de menta, carne slaba la gratar, orez fiert si oua fierte, fara fructe,legume,condimente,lapte si itit trece sigur. Poti sa iei Maalox, nu are contraindicatii in sarcina. Insanatosire grabnica

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Tasia, intr-adevar, am mincat pepene din acela de la Carrefour, care am auzit ca e importat de la turci si care ar contine azot, s-ar putea sa mi se traga de acolo si eu si sotul meu aratam ca 2 zombi, abia ne tirim prin casa. De baut ceai, beau de azi dimineata, cred ca am dat gata vreo 2 kg jumatate, am luat si niste paracetamol ca am facut febra.
Si la mine se misca bebita foarte tare si cu putere, asa ca nu cred ca trebuie sa ne speriem, si eu m-am gindit la un momentdat ca e cam prea agitata dar azi cel putin, am pus-o pe seama faptului ca mi-a fost mie rau.
Sa fim noi sanatoase, bine ca sint bebeii activi si ca nu trebuie sa ne ingrijoram pentru faptul ca nu-i prea simtim.
Va pup si va doresc o seara linistita.

O fericita mamica in devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offf deci nu-s singura "paranoica" din zona....Multumesc mult fetelor de raspunsuri! Asa mi-a zis si dr. meu ca e fff bine ca se agita bb....dar mie tot prea mult mi se pare!

AndraPG imi pare fff rau de voi (in special de tine) ca nu sunteti bine! Hidrateaza-te fff bine si te va ajuta sa treci mai usor peste toxiinfectie ....si urina va deveni mai "normala"!
Multa sanatate va doresc!

Ma duc si eu langa sotior...noapte buna!!!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

salutare,

am intrat scurt sa vad ce ati mai scris.
ignatica sa-ti traisca baietelul si sa va aduca numai fericire.ma bucura sa aud ca este mancacios.

cat despre bagajul de spital am noroc ca aici nu te lasa cu nimic de acasa,poate 1-2 pijamale (pe care mi le-am cumparat deja) si halatul+papucii.o saptamana intru in papuci,in urmatoarea mi se umfla picioarele si nu mai intru,mai vedem la fata locului ce si cum.
in cartea ce am primit-o de la medic si scrie ce sa pregatesc recomanda o carte,un strugurel,un cd cu muzica favorita,ceva de rontait si aparatul foto
cred ca nu voi avea chef in durerile alea sa ascult muzica dar vom vedea.

va doresco seara minunata.maine mergem si noi la o colega de servici a sotului la gril.sper sa avem vreme la fel ca azi,racoare si numai cateva raze de soare.

svetlana,34+
hainute matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

AndraPG Eram sigura ca de la pepene ti se trage. Eu am facut o asemenea toxi-infectie alimentara anul trecut impreuna cu sotul tot de la pepene. Noroc ca avem 2 bai Pe noi ne-a tinut mai mult de o saptamana, de aceea am zis ca sa nu se agraveze starea ta, mai ales acuma k ai si un bebe in burta, sa te tii de regim si sa iei si maalox. Tocmai din acest motiv sotul meu nu ma lasa sa mananc pepene, am mancat o singura data anul asta, mie o pofta cand ii vad in piata dar ma gandesc mereu la bebe. Sper sa va treaca cat mai repede si sa fiti din nou sanatosei

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput