obsedata de slabit
Nu stiu ce am dar eu pot sigur sa va spun ca vreau sa slabesc mereu,ma cantaresc in fiecare zi ma tot uit in oglinda,sa vad daca m-am ingrasat,intreb pe toata lumea daca sunt grasa,aproape.Oare eu sunt singura?
Raspunsuri
adar spune:
alexutza, daca ne spui si cate kg ai, iti putem spune daca e normal sau nu . Cert e ca faza cu cantaritul in fiecare zi nu e buna. Iar despre lumea pe care o intrebi ... hmmmm ... e vai de capul ei!!! Am si eu o prietena care face la fel, si sincer, nu prea ne mai face placere sa stam in preajma ei, o cam evitam de o bucata de vreme, ca ... ne cam calca pe nervi cu obsesia ei ...
Si eu sunt multa, am nascut acum 4 luni si mai am inca tone de dat jos, dar ... prietenii mei nu sunt vinovati ca am mancat eu ca porcul, nu ???
Hai pupici si baga-ti mintile in cap, ok???
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari
ellej spune:
Si eu sunt obsedata de slabit. Ma cantaresc zilnic, dar manifestarile sunt invers: cand imi zic amicii "ai slabit deja, esti bine, nu te mai stresa" efectiv ma enervez, pentru ca stiu cum sunt si cum eram ianinte de sarcina si eu cred ca "bine" eram atunci. Si ma tot gandesc ce si cum sa fac sa mai scap de vreo 7-8 kg.
Deci in mod sigur nu esti singura. Doar ca ne stresam si ii stresam si pe cei din jur. tu cate kg ai?
blackgirl0 spune:
profilul tau spune tot: "Ocupatia: eleva". Sa stii ca la varsta ta sunt deja obisnuite obsesiile de genul acesta: cure de slabire, moda, cosmeticale. Nu te ingrijora, cu timpul vei descoperi ca in viata sunt si alte lucruri mai importante, ca educatia, invatatura, familia, profesia. Asa ca, ai grija sa nu o iei razna de tot: anorexie, infometare, bulimie si in loc sa te tot cantaresti, mai bine alearga, fa miscare, plimbare in parc. Si MANANCA!!!! fructele si legumele, chiar si carnea inca nu au omorat pe nimeni!
louisea spune:
NU!!!!!!
si una alta eu nu am nevoie de nici o cura.. daca mai dau cateva kg sunt schelet
deci nu esti singura
cate kg ai?
p.s. au am luat vre-o 2-3 kg pe mine acum de vre-o 2-3 luni (cu examenele) si deja ma paste gandul sa tin cura
alexutza_V spune:
Credeti-ma ca stiu ca e enervanta chestia asta sa-i deranjezi pe cei din jur cu slabitul ca mi-au mai spus-o.Numai problema la mine nu e ca sunt chiar asa de grasa ci ca dupa ce mananc putin mai mult ma in gras.Si dupa aia iara trebuie sa dau jos.As vrea sa am si eu o masa din aia cu toate bunatile si sa nu pun nimic pe mine.Am 50 de kg.
allisi spune:
va salut fetelor.am citit mesajele voastre,si vreau sa va spun ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema /vreau sa slabesc doar 5 kg,dar e cumplit de greu sa spun deoarece seara de seara fac exercitii nu multe dar fac ,beau de 2 zile ceai de slabit,mi-am cumparat de la gerovital o crema pt.celulita cu,care ma fac de vreo luna si dejeaba cantarul ala nenorocit tot atatea kg.imi indica.nu pot sa va spun ca exajerez cu mancatul deoarece pot sa ma abtin si nu sant o mancacioasa.accept sfaturi.help ADAR e o scumpica si-0 dulcica papusa ta ,sa-ti creasca mare
ilona77 spune:
niciodata nu am avut o parere foarte buna despre felul cum arat; mereu am fost complexata pt ca sunt mai brunetica, pt ca am picioarele subtiri, ca am sanii mai mari, dar cea mai "grava" dintre toate, a fost, este si va fi greutatea mea corporala. biata mama, cat a avut de patimit cu mine, ii reprosam ca nu imi place conformatia oaselor, ca nu pot arata mai slaba, ca nu pot slabi si cate altele.
cand m-am casatorit aveam 47 de kg si mi-am mentinut greutatea asta pana am ramas insarcinata. la 9 luni de sarcina aveam 74 de kg, acum am 49 kg si am perioade in care nu imi vine sa ma uit in oglinda. cand ma uit, am impresia ca vad o obeza, lata in solduri, cu burta urata si dizgratioasa. ma urasc in clipele alea, intorc spatele si plec. am si perioade in care am impresia ca sunt slaba, ca in sfarsit sunt si eu multumita de modul cum arat, dar aceste episoade sunt rare si de scurta durata. nu stiu daca voi fi vreodata multumita de mine!
ellej spune:
quote:
Originally posted by allisi
va salut fetelor.am citit mesajele voastre,si vreau sa va spun ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema /vreau sa slabesc doar 5 kg,dar e cumplit de greu sa spun deoarece seara de seara fac exercitii nu multe dar fac ,beau de 2 zile ceai de slabit,mi-am cumparat de la gerovital o crema pt.celulita cu,care ma fac de vreo luna si dejeaba cantarul ala nenorocit tot atatea kg.imi indica.nu pot sa va spun ca exajerez cu mancatul deoarece pot sa ma abtin si nu sant o mancacioasa.accept sfaturi.help ADAR e o scumpica si-0 dulcica papusa ta ,sa-ti creasca mare
Lidia
Te asteptam la Grup de suport pt slabire 5 kg pentru incurajari si sfaturi.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.