Am si eu o intrebare la voi ca din lege nu am inteles nimic ..si nici de pe site-ul CAS....poate a mai trecut cineva printr-o sit asemanatoare sau stie cineva ce trebuie facut...
Fratele meu a terminat anul acesta facultatea..acum in august are liceenta ...DAR are o problema de sanatate ptr care trebuie intrenat ...o nenorocita de piatra la rinichi ..care nu necesita operatie ,dar necesita SUPRAVEGHERE 24/24 in caz de Doamne Fereste !!!
Problema e ca terminand facultatea ..nu mai e asigurat ...intrebarea e MAI E VALABILA ADEVERINTA DE STUDENT??? (ptr ca teroretic nu mai e )...Aaaaa si mai e un aspect ..el a beneficiat de pensie de urmas (dupa tata) si i s-au oprit bani ptr sanatate ...
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
Am fost ieri la casa de asigurari de sanatate sa-i platesc asigurarea sotului si stand la rand am auzit ceva:(sper sa fi auzit eu bine) domnul de la ghiseu ii explica unui tanar ca daca pana la 25 de ani, chiar si daca a terminat facultatea si daca nu a lucrat, adica numai daca nu a lucrat pana la 25 de ani ar beneficia de asigurare, dar l-a trimis undeva sa aduca ceva documentatie, asta nu am inteles unde si i-a mai zis ca ar fi o noua lege si ca trebuie sa umble un pic dar e spre binele lui. Poate ar fi mai bine sa intrebi chiar la casa de asigurari,vorbeste eventual la telefon si spune-le ce ai auzit!
pai io stiu ca pana da licenta e asigurat...dc are max.25 de ani...dupe ce da licenta se angajeaza (deci e asigurat) sau intra in somaj (deci iar e asigurat)
...e ca la pensia de urmas...primesti pana termini facultatea...dar max.pana la 25 de ani...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana