despre CaliVita
CE STITI DESPRE PRODUSELE CALIVITA?a folosit cineva?sunt eficiente?,multumesc.
timmmy
Raspunsuri
mcm spune:
Din cate stiu eu Calivita este fosta California Fitness.
Nu am folosit produsele de la California Fitness dar am de gand sa vad ce au cei de la Calivita.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
esty spune:
MCM multumesc mult de raspuns.ca am vazut ca au ceva vitamine bune ptr copii si voiam sa stiu daca sa am incredere in ei.
timmmy
oanalu spune:
si eu am folosit vitaminele pentru copii lion kids, sunt foarte eficiente si merita toti banii.Am mai folosit si alte vitamine de care sunt multumita.
esty spune:
OANALU multumesc mult de raspuns am sa fac comanda.cum ai dat la copil in fiecare zi cate una sau cum?si cat timp trebuie dat ?multumesc de raspunsuri
timmmy
oanalu spune:
Esty, dau la copil cate 2 pe zi pana se termina flaconul(are 90 de pastile), apoi fac pauza 2-3 luni si iar incep. Are rezultate spectaculoase asupra pofei de mancare.
mirelaispir spune:
nu pot sa-ti dau acelasi sfat. eu le-am testat pe nime. am luat ceva pentru reglarea tranzitului intestinal, nu mai stiu exact ce, si pot sa spun ca am luat proportii (cand de fapt ar fi trebuit sa slabesc), si unde mai pui ca mi-au fost recomandate de un medic de-al lor. la ceva timp aceleasi pastile le-am vazut la mama, fara ca ea sa stie ca si eu le luasem. acelasi efect. asa ca... faci cum vrei
mirela
esty spune:
Mirela draga sa sti ca m`ai speriat.Doamne dar cum asa?si nu mai sti cum se chemau?mai astept si de la altcineva cine mai are astfel de experiente.va multumesc ,numai bine.
timmmy
mirelaispir spune:
scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme,dar... nu-mi aduc aminte cum se numeau, dar contineau extract de arbore de yuka. asa ca ai grija la ele, daca le intalnesti.
mirela
Edessa spune:
...Si mie mi-au lasat un mare semn de intrebare produsele cu pricina. Iar medicii lor, care le promoveaza cu atata insistenta, m-au deezamagit profund. Am mai scris despre problema asta mai demult cand, dupa ce dadusem o groaza de bani pe tratament si pe consultatie, rezultatul a fost un mare ZERO...
ipearina spune:
Medicii care prescriu aceste produse castiga 30% la fiecare produs, asa ca au tot interesul sa prescrie cat mai multe. Daca te hotarasti sa iei produsele Calivita, ia-le direct din depozit, numai ca trebuie sa platesti o taxa ca sa devii membru, iar depozitul se afla in Bucuresti. Gasesti acolo si o brosura cu toate produsele. Am luat si eu cateva, nu stiu daca mi-au facut bine, dar nici rau.