supe si ciorbe reci

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Roxana, Roxana, ce-mi faci tu... Pai la ce zvelta sunt , si la cat de sclifosita sunt la mancare , de retete din astea am eu nevoie? Vrei sa mor de inima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Madalina, impricinatul din poveste sustine ca i-a fost servita la felul I (si ca unii o si incalzeau [:D)). eu acum stiu ca bucataria sud-americana si caraibeana este un mix de arome si ierburi dulci, asa ca nu prea cred ca e desert. de altfel si germanii/austriecii au supa de visine care e extraordinar de gustoasa!
Akella io nu cred ca ingrasa. ca cele 3 lg de miere nu-s un capat de tara, iar smantana lichida daca iei din cea cu doar 16% grasime....e ok.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Roxana, daca as elimina toate ingredientele care ingrasa din reteta propusa de tine, as ramane cu un pahar de suc de portocale, ornat cu frunze de menta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Madalina .. asta da supa rece.. am mincat si eu facuta de o bulgaroaica (sustinea ca e felul lor traditional.. eu cred ca e un fel balcanic ac am ami auzit de el si pe la alte popoare ). Dar am "rupt gura" multora cu ea ... sie u la rindul meu .. usor de preparat si f buna..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

quote:
Originally posted by crista-s

Madalina .. asta da supa rece.. am mincat si eu facuta de o bulgaroaica (sustinea ca e felul lor traditional.. eu cred ca e un fel balcanic ac am ami auzit de el si pe la alte popoare ). Dar am "rupt gura" multora cu ea ... sie u la rindul meu .. usor de preparat si f buna..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

exact, e o reteta bulgareasca, tarator pe numele ei, cu varianta greceasca tzatziki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elemer spune:

quote:
Initial creeata de adrienne12

Dragele mele cu caldurile astea am intrat in pana de idei pt. ciorbe si supe reci. va rog daca aveti retete spuneti-mi-le si mie caci eu nu mai stiu ce sa gatesc.

Stimata Adriane

se poate sa face-ti si o ciorba,supa cruda,dati pe razatoare din fiecare leguma pe care le aveti in casa, puneti apa rece se adauga putina sare,se poate lasa cam1,2 -1 ora daca vre-ti mai adaugati smantana....pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Supa de rosii;ciorba de loboda.Sint f bune reci.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Supa de rosii si ciorba de legume sunt foarte bune reci,si nu sunt grele!Eu fac in oala de 8 litri si a doua zi nu mai e!

bita doina

Mergi la inceput