Produsele Herbalife- merita sau nu?

Mai fetelor, eu am auzit de produsele lor de ani buni dar pana acum nu m-am gandit sa le folosesc, mai ales ca nu aveam nevoie, dar acum... parca m-ar bate gandul sa incerc.
Problema e ca sunt foarte scumpe si ca sa slabesc cam 12-15 kg mi-ar trebui cam 3 luni.
De aceea intreb daca le-a incercat cineva si a fost multumita, deoarece nu am chef sa arunc banii pe fereastra.
Crinuta si Rayan
Raspunsuri

asi spune:
Eu am o prietena care a folosit dar ea nu a slabit foarte mult.Cert este ca dupa ce le-a folosit a aratat mult mai bine si la trup si la minte.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

acusor spune:
Crinuta, am folosit si eu produsele in 1999, imediat dupa nunta cand aveam ceva bani .
Am slabit 10 kg intr-o luna. Dimineata si seara beam o formula, gen Nesquik care imi tinea de foame pana la pranz. La pranz mancam ce vroiam, chiar si hamburger de la McDondals. Si in cazul asta iti trebuie vointa sa nu scapi la alte bunatati.
Nu am luat decat programul de baza, formula 1, 2 si 3 si in plus, Cell-u-loss. Atunci m-a costat 100$. Vreo 2 luni n-am mai pus la loc. Dupa aia, am inceput sa ma ingras ca am mancat normal.
Deci, sunt bune, da' scumpe si tre' sa ai grija dupa ce slabesti sa nu mananci normal, ca pui la loc.
Acum nu stiu daca as mai fii in stare sa bea o luna intreaga doar chestia aia.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

boticelina spune:
Fetelor, nu va prostiti. Alea-s produse scumpe pt ca trebuie hranita reteaua de distributie. Io chiar m-am uitat pe prospect la ce contine shake-ul acela din programul de slabire si sunt vitamine.
Obtii acelasi rezultat si daca dimineata si seara iei o pastila de multivitanime cu apa si mananci moderat la pranz (dupa cum si ei recomanda)! E praf in ochi!
parerea mea
pisici si floricele

crinuta spune:
Uite de aia intreb sa nu fac vreo prostie.
M-am uitat pe site-ul lor si cica au programe si pentru mentinere.
Mie de asta mi-e teama, ca slabesc si apoi pun la loc, desi din marturiile de pe site reiese ca cica nu se intampla asta.
Eu sunt sceptica, dar nu m-as supara daca as slabi 10 kg rapid, zau asa.
Crinuta si Rayan

Gabrielama spune:
Crinuta,
sora mea a slabit acum 3 ani cu Herbalife aproape 20 de kg; cam in 6-8 luni; nu a pus la loc nici un kg in ultimii trei ani si arata super bine; a slabit organizat (ca sa zic asa) si frumos.
De cand a incetat cura in sine (adica de 3 ani) nu tine regim, dar nici nu se infunda; manca de toate, cu moderatie.
Eu una n-am incercat, dar la ea a functionat super.
Succes!
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!

danavasile spune:
Crinuta !! Nu te complica , dai foarte multi bani si rezultatele nu sunt tocmai cele la care visezi. Incearca mai bine o dieta potrivita organismului tau, aduna produsele care iti plac combina-le si lasa prafurile de la herbarlife. Acum 3-4 ani m-a incantat si pe mine o tipa cum ca slabesti rapid, nu mai pui kg la loc etc. Si am platit ff mult pt un program intreg. Concluzia? dupa 4 zile nu le mai suportam si le-am aruncat. Oricum aruncasem banii pe geam si nu eram dispusa sa mai iau acele produse. Iar ca sa slabesti 12-15 kg si daca ai vointa taie fainoasele, grasimile si dulciurile de pe lista ta obisnuita de cumparaturi si vei vedea rezultatele. Nu le vei vedea rapid si probabil in 1-3 luni dar merita efortul.

crinuta spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Nu, clar nu! Testat!
No, vidiazni!
Roxana, le-ai folosit tu? Cum a fost?
Crinuta si

diana2004 spune:
Si eu le-am incercat si nici macar nu le-am suportat !Imi dadeau o stare de neliniste in timpul zilei si insomie noaptea !Am aruncat banii pe fereastra !

sanziana72 spune:
Eu le-am folosit acum vreo 6 ani si atunci am slabit ceva, dar nu spectaculos, dar pot spune ca ma simteam bine cu ele. Nu imediat, dar in urmatorii ani am pus la loc.
Acum, cum m-am ingrasat dupa nastere ma batea gandul sa le incerc din nou. Dar mi-am intrebat mai intai endocrinoloaga (am o problema de tiroida).
Ea mi-a spus clar: NU, in nici un caz. Toate pacientele ei care au folosit asa ceva, dupa au pus mult mai mult si ce e mai rau si-au dereglat metabolismul.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.