Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Draga Ella, scuuzeee . Iar am fost repezita si nu am citit totul cu atentie.

Nasoala situatia in care te gasesti, dar eu zic ca se poate rezolva. Mai ales daca gasiti un medic bun! Sigur exista solutii ca sa puteti sa va tineti si voi copilasul in brate. Si sa stii ca ii dau dreptate si sotului tau, desi inteleg perfect nerabdarea ta. Cam asa a fost si la mine: eu nu mai aveam rabdare sa vina si sa trec la statut de normalitate, plus ca ma saturasem de doctori si parca nu m-as mai fi dus la nici un control si imi doream sa ma lase toata lumea in pace, dar al meu sot era foare decis: trebuie sa mergi sa vezi daca e totul OK, daca tu esti bine, etc... Sunt niste scumpi si au mare grija de noi Hai ca tin pumnii sa vii cu vestile bune cat mai curand!

Bubulina, din cate inteleg eu inflamatia ar fi fost localizata la nivelul uterului si pentru ea mi-a dat tratamentul cu Azitrox pentru 3 zile. Sau asa am inteles eu..

Nushulica, spor la munca si sa fie cu rezultate!
Mirela, sper sa te distrezi la mare, ca vremea am inteles ca va fi foarte buna!
Laura, concediu super fain! sa ne vii relaxata si voiasa si poate, cu putin noroc si cu ceva la pachet

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

speram la rezultate bune multumesc frumos si la fel va urez si voua

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Draga Jocelyn, multumesc frumos ca mi-ai spus despre fratele sotului tau , mi-a placut tare mult formularea "ma simt datoare ...". Asa asi face si eu, multumesc inca o data. Eu trebuie sa iau in calcul absolut totul. Ieri nu am apucat sa vorbesc cu sotul meu nimic, probabil ca asa este mai bine. Intamplarea a facut ca ieri sa stea la servici pana la 11 seara!!! cand eu dormeam deja. Oricum, si daca asi fi fost treaza, nu era momentul unei astfel de discutii. Este cumplit ce mi-ai povestit ... Ma tot gandesc so subconstientul meu lucreaza. Acuma pot spune ca la mine in familie nu exista situatii de acest gen, si ma refer la sindromul Down. Nici pe partea sotului mei si nici pe partea mea nu stiu sa existe asemenea cazuri. Pe partea mea, nici bunicii sau fratii acestora (nici chiar strabunicii) nu au avut asemenea probleme. Problema semnalata era ca fetii de sex masculin, la mama, s-au oprit in evolutie, iar in cazul meu am 2 feti opriti in evolutie la perioade de timp asemanatoare (17/18, respectiv 18/19 saptamani). Pe de alta parte am si un fiu sanatos. Deci, pare ca daca este problema, problema este cu baietii, si nu cu toti (il am pe fiul meu). Asa pun eu problema. Doctorita mea are dreptate, riscul este crescut sa pierd inca un baiat sau sa nu il pierd si sa nu fie sanatos, datorita acestei "chestii" nedetectate si oricum varsta...
Bubulina, eu am implinit 36 de ani in 21 mai. Multumesc frumos pentru incurajare. Stiu, fii linistita, nu o iau ca pe un imbold la a mai incerca, nu o iau ca un sfat in luarea deciziilor . Sunteti niste dragute toate !!! Ma ajutati extraordinar de mult in a ramane neinfluentata intr-un sens sau altul, cu alte cuvinte ma ajutati sa pot ramane calma (pe cat pot) si plina de sperante ca voi aduce cea mai buna hotarare . Si iata-ma, sunt optimista, dar de data asta optimista in sensul ca STIU ca voi decide bine.
Draga elaa, am ramas fara cuvinte. Este groaznic ca dintr-o "ciupitura" ai contactat hepatita B. Pfuuu . Oricum, cred ca ati trecut de ce era greu, si acuma totul va fi bine .
Scuze, nici de data asta nu pot reciti ce am scris . Am primit de lucru - dar mai intru

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Va multumesc fetelor!Sper sa aveti si voi un week-end placut!
Bubulina am aflat ca marea face bine aparatului genital tot de la fetele de aici care sunt minunate
Laura iti urez concediu placut si sa ramai cu amintiri foarte frumoase!
Mari,Nushulica,Della,Elaa,Jocelynvasi sa auzim numai de bine!
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela sa cauti la subiectele pe care le pun pe prima pagina a site-ului, ca este unul cu sarcina peste 35 de ani.
Subiectul se cheama: "Riscurile maternitatii dupa 35 de ani"

Poze Laura

Mergi la inceput

Elaa si eu am avut hepatita B prin '90 si nici in ziua de astazi nu stiu de la ce am facut.Atunci eram in scoala generala si din cand in cand mai mergeam la dentist si este posibil sa fi luat de acolo pentru ca alta explicatie nu am.Ideea este ca timp de 1 an la analizele pe care le faceam destul de des antigenul era cand pozitiv cand negativ.Le-am tot facut pana au iesit negative.De atunci nu am avut probleme si am repetat analiza anul trecut cand am ramas insarcinata si chiar imi era teama de rezultat.Spre fericirea mea rezultatul a fost negativ si se pare ca am scapat de virus.Cred ca este bine sa repeti analizele din cand in cand pentru a fi sigura ca ai scapat definitiv de hepatita.
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Multumes frumos Laura , caut chiar acum.

Editat: NU GASESC!!!!!

REEditat: Am gasit. Bine-nteles, dupa ce am editat...

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

zapacito!
Eu sunt ingropata-n haine, pun in bagaje, scot din bagaje...aoleu sper sa termin pana diseara

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura sa faceti multe pozici si sa ni le arati si noua.Pe urma vor urma cele cu burtica,nu?
Spor la treaba!
MIRELA

fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Am deschis un nou capitol aici

Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex

Mergi la inceput