Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana abia astept sa te vad cu burtika Toate vom fi foarte frumoase, ptc toate sunt frumoase (ele si miresele).

Adela si eu credeam ca dupa 12 sapt totul e ok! Sau macar dupa ce misca bebe (am fost la eco saptamanal pana a miscat, ca eram paranoica dupa doua sarcini oprite in evolutie)...Sarcina viitoare cred ca o disper pe doctorita mea si mai si

Raldi imi pare rau ca ai pierdut o sarcina Din pacate nu stiu despre ce e vorba, nu am auzit de analiza asta!! Ce inseamna?

Flavia felicitari ptc i-ai dat gata la inspectie Sper ca te simti mai bine

Va pup si va imbratisez pe toate cu drag

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA asa e,mai ales ca noi suntem frumoase oricum......

acu am o alta pasarica pe creier...inainte de hsg nu mi.a zis nimeni nimic de antibiotic si nu am nici o analiza recenta de secretie...
si am inteles ca e f aiurea.......dar nu stiu exact ce se poate intampla...mi.e cam frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Laura, zici ca ai fost saptamanal la eco pana a miscat bb? Ce bine ai facut! Si eu asi fi vrut sa merg, dar ma gandeam ca ar trebui sa lupt sa nu devin iarasi "pacienta stresata" (asa am fost cu Richie, dupa prima sarcina oprita in evolutie). Dupa ultimul control, cand bb ere inca ok, am fost f. nelinistita si asi fi mers la o saptamana dupa sa il vad, si totusi nu m-am dus... Cine stie ce ar fi fost, poate l-asi fi salvat. Oare, nu putea sa se stranguleze cu cordonul la acea varsta, intre 16-19 s ?
Raldi, nici eu nu stiu despre ce intrebi , si vreau sa-ti spun ca si mie imi pare nespus de rau pentru pierderea ta. La ce varsta ai pierdut sarcina?

Fetelor, nu stiu cum simtiti, dar eu, de cand am pierdut sarcina (am aflat in 2 mai si am avortat in 5 mai), mi se pare ca traiesc un vis. In visul acesta visez si imi duc viata mai departe, ca si cum pierderea sarcinii ar fi fost un vis de groaza teribil care tot revine. Totul mi se pare ireal, de parca nici nu asi fi fost gravida, caci am avut norocul cu d-na dr. a mea, mi-am revenit f. rapid si f. bine (si asta ma deranjeaza parca), dar am o stare psihica f. labila. De multe ori ma simt asa cum am scris, de parca nici gravida nu asi fi fost si asta ma doare... este greu de explicat. Alte dati ma simt puternica, gata sa infrant tot.
Ma opresc, probabil ca nu se intelege ce scriu...
Va pe toate, imi sunteti tare dragi .

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Laura, tocmai acuma m-am uitat peste pozele tale (m-am mai uitat o data, dar atunci doar in treacat). Esti o atat de frumoasa! In absolut toate pozele ti se citeste pe fata dragostea pentru bb. Uitandu-ma la ele am avut o senzatie pe care o cunosc de cand eram gravida cu prima sarcina pe care am pierdut-o si pana azi, cu Richie. Promit sa nu mai pomenesc despre asta, daca deranjez cu asa ceva si scuza-ma daca te rascolesc. Sunt doar ideile si gandurile mele. Cand am ramas gravida cu prima sarcina oprita, am avut o legatura sufleteasca f. puternica cu bb-ul, comunicam cu el si simteam ca ma asculta. Am avut probleme la servici, in sensul ca era foarte stresant si am dat concurs pentru un alt job, si l-am obtinut. (Pe perioada concursului simteam cum bb ma ajuta psihic si intr-un mod greu de explicat). Apoi, mi-a fost teama ca daca se afla ca sunt gravida (aveam cam 12-13s), poate raman fara loc de munca. Nu o data mi-a trecut prin cap, ca bb-ul meu a plecat ca sa nu ma incurce si-i simteam prezenta si dupa avort. Cand am ramas iar gravida (cu Richie), am avut senzatia ca el este bb-ul meu nenascut, cum ca a revenit intr-un moment mai bun. Uitandu-ma la pozele tale, am impresia ca sufletelul pe care trebuie sa-l ai este deja in preajma ta, ca este tot timpul cu tine si ca o sa se nasca cu siguranta si o sa te faca cea mai fericita mamica. Este aceeasi senzatie pe care am avut-o cu Richie. El era prezent cu mult inaintea conceperii si nasterii lui.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Nu am pierdut sarcina. Vroiam sa stiu daca se poate pierde sarcina din cauza acesti analize, care mi-a iesit proasta . am 2 luni jumate.

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Raldi, daca inca nu ai pierdut sarcina, te rog sa scrii la subiectele potrivite tie. Nu-ti face bine sa citesti ce scriem si nici nu te putem ajuta prea mult cu informatii medicale.
In ceea ce priveste motivele pentru care noi, fetele ce scriu aici, am pierdut sarcina, le gasesti pe prima pagina a acestui subiect.

Cineva ti-a recomandat la alt subiect unde ai scris, sa cercetezi subiectele legate de Sindrom antifosfolipidic (SAFL) si de hipercoagulabilitate. Intreaba-ti medicii (gineco si hematolog) despre implicatiile rezultatului acestei analize.

Sarcina usoara si lipsita de griji.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Unde sunteti? Stau si astept, si nimeni nimic ...
Cineva foloseste testul de saliva? Eu am primit un microscop cat un ruj, si abia acuma am aflat cum se foloseste, si eu il folosesc de vre-o saptamana .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor sunt atat de trista!!!
De aseara am o senzatie de jena la urinat,catre sfarsit,nu pot sa o numesc usturime,in fine,o senzatie neplacuta usor dureroasa la sfarsitul urinarii.Semnele arata a fi infectie urinara
Cand credeam ca s-au terminat problemele apar altele.Am tras o portie zdravana de plans si ma tot intreb chiar trebuie sa mi se intample asta?
Astazi mi-a venit si cm si nu pot sa merg deocamdata la medic sa fac urocultura dar cred ca imi va da antibiotice.Si eu care speram sa trecem la prestat pentru bebe,asta dupa ce aveam acordul
S-a mai confruntat cineva cu problema asta?
Deocamdata cred ca o sa beau doar ceai de coada-calului,pana imi trece cm si merg la medic.
pentru toate fetele
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Blueeyes, nu plinge... Si eu am patit exact acelasi lucru, tot dupa pierderea sarcinii.

Numa' ca io nu stiam ce e , ca nu mai simtisem niciodata asta si explicandu-i sora-mii, m-a detectat imediat si m-a doftoricit cu ceai concentrat de galbenele. Era de o scarbosenie inimaginabila (ceaiu), dar mi-e trecut in maxim doua zile si nici n-a mai revenit de atunci.

Si sa stii ca si la mine era tot asa, la sfarsitul urinarii, si nu era usturime, ci mai degraba jena si usoara durere.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Mie dor de voi.Eu sunt sunt super ocupata cu serviciul.
Cu ameteala vestile sunt cam aiurea...Am un nerv slabit si inflamat...se numeste in engleza(diagnosticul dat de la medicii de aici) neuritis...acel nerv este esential pentru echilibru..deci de asta am acele ameteli groaznice...partea prasta ca este incurabi, nervul nu se reface. Dar fac fizioterapie..tot felul de exercitii ciudate...misc capul in anumite directii..se pare ca mi-au dat aceste exercitii ca se presupune ca creierul poate prelua functia acelui nerv..este f. complicat dar asta este.
AM si zile bune in care nu sunt asa ametita dar apoi cand ma astept mai putin ma loveste ameteala rau.
Va trebui sa invat sa traiesc cu asta toata viata.
Cu toate astea, voi deschide un nou subiect, care sper ca va aduce MULT NOROC LA FIECARE DINTRE VOI.
VA ASTEPT LA SUBIECTUL MEU NOU!!!

Mergi la inceput