Bebe 2 - CIC, stimulent

Bebe 2 - CIC, stimulent | Autor: Albinutzza

Link direct la acest mesaj

In februarie urmeaza sa nasc pe bb2. In mom de fata eu sunt la serv, si beneficiez de stimulent. In mom in care voi naste, bb1, va avea 1 an si 7 luni. Acum, am mai multe intrebari:
1. Daca intru in CO pre si post natal, mai beneficiez de stimulent?
2. Pot beneficia de 2 CIC-uri: pt bb1, care implinetse 2 ani in iulie (deci inca 5 luni) si pt bb2 care vine in febr.

Sper ca m-am facut inteleasa, astept si eu raspunsurile voastre

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 12+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cat timp esti in concediu de odihna beneficiezi de stimulent. Cand ai intrat in concediu de maternitate (pre si postnatal) inceteaza stimulentul. De 2 CIC-uri nu poti beneficia, ci numai de unul, tu hotarasti pt care din cei 2 copii in perioada cand se pot suprapune, respectiv intre data expirarii postnatalului si data cand implineste 2 ani primul copil.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am nascut-o pe Mara cand Matei avea 1 an si 8 luni dar eram in CIC. Am lasat lucrurile asa pana in decembrie cand el implinea 2 ani si atunci am introdus actele pt CIC 2, fara probleme.

Si la tine va fi la fel de usor, trebuie daor sa alergi dupa acte.

Succes!

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 11 luni

Poze Mara si Matei
Poze Praga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am inteles, cu CIC banuiam ca asa e. dar de stimulent nu stiam.

Multumesc pt raspunsuri

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 12+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput