Intrebare intrebatoare ?????

Intrebare intrebatoare ????? | Autor: szaboali

Link direct la acest mesaj

Buna , in numele unei prietene de-a mele vreau sa va rog sa imi spuneti daca stiti cum se procedeaza in urmatoarea situatie.
Povestea este urmatoarea: prietene mea are un baietel de 11 luni si acuma e insarcinata iar in luna a-IV-a si oricum vrea sa-l faca si pe cel de-al doilea copil si as vrea va rog sa imi spuneti daca stiti cum se va proceda cu indemnizatia ;v-a trebui sa isi faca un nou dosar pentru indemnizatie? nu v-a mai primi pentru al doilea copil indemnizatie? va primi pentru amandoi daca se suprapune CIC-ul pentru cei 2 copii?
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
Deci atentie!!!nu vreau sa intelegeti ca pe al doi-lea bb il face pentru bani.

Ali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Nu poate sa primeasca banii decat pt. un singur copil. Dupa ce se termina primul depune dosar pt al doi-lea, sau dupa ce-l naste pe al doi-lea renunta la banii pt primul si ia doar pt el. In cazul asta, nu stiu cum e cu alea 42 de zile. Mai simpla cred ca e prima varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Termina CIC1 si continua CIC2. Cele 42 de zile de postnatal din cate stiu nu mai sunt obligatorii in aceste cazuri de suprapunere. Pt CIC 2 trebuie facute demersurile obisnuite dar trebuie facute pt ca sunt alte acte.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput