Mamici de iulie - august (79)
Raspunsuri - Pagina 30
MissJJ spune:
Chiara nu ai pt ce.
Iulenca galerie la fata! Curaj si nastere usoara!

Bulinutza te mai asteptam pe aici cu povesti despre baby, ca ne lipsesti! Sper ca te simti mai bine.

Eu acuma am vazut ca Iulenca are acelasi DPN ca si mine. Poate, poate zilele urm vine si la noi baby. Bine ar mai fi ca prea multa lume o asteapta, tata deja a planificat urm concediu la mare cu nepoata, ca cica sa ii trimitem nepoata ca el tre s-o invete sa innoate cum m-a invatat si pe mine. Ai mei acuma sunt in Bulgaria in concediu si chiar imi zicea tata ieri ca au mers pe plaja dim si langa ei un cuplu cu baby mic si cu o mie de bagaje cu lopatele, barcutze, colac si toata minunatiile, si isi aduceau aminte cum carau si ei cand mergeau cu mine la mare. Si acu abia asteapta sa care din nou pt nepoata. Cica noi nu e neaparat sa venim, nepoata e mai importanta. 
------------------------
39+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
amiss_zip spune:
Crissa eu iti recomand sa nu iia dai asa mult papa lui bebe. Cand ii dai prea mult, burtica lor nu duce atata pentru ca se digera greu fapt pentru care nu mai pot adormi, se maraie de la burtica si da colici! Pentru ca suptul pe ei ii calmeaza, cand ii doare burtica ei iti dau semnale ca vor sa suga dar mai bine ajuta-l sa adoarma altfel daca stii ca a papat bine. Si daca nu vrea sa adoarma lasa-l sa se joace ...nu pot nici ei sa adoarma la comanda.
Petra face la fel. Dupa ce papa bine, o doare f tare burtica pentru ca ea suge de la san si inghite aer (fiind fluxul mare)...apoi dupa masa plange si isi suge pumnuletu pentru ca suptul la san e cel mai bun anestezic......si cred ca iar ii este foame si de fapt...!
pupici si colici putini!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
MissJJ spune:
Fetelor nu ar trebui deschis un cap nou? Cine se pricepe la asa ceva? Ca eu nu stiu cum sa fac.
------------------------
39+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
amiss_zip spune:
Cristina _Ioana ce bine ca inca mai esti la muntee!! Uf ce frumos e la racoare si la umbra brazilor! Sa fiti cuminti si sa va incarcati bateriile si pulpitele
(asta e pt Luca!)![]()
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra