Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Madyn, Taty felicitari pentru bebelusi, sa creasca mari si sanatosi!!!

cornelia_laura iti tinem pumnii in continuare. o sa vezi ca pana la urma va fi bine!!!

cristina_p76 si la mine Luca suge cateodata 10 minute, cateodata 50 minute (asta se intampla foarte rar). Cateodata il pun la un san, cateodata la amandoi - in cazul in care imi simt sanii foarte tari. Eu azi o sa-l cantaresc din nou. De abia astept sa se trezeasca si sa vad daca a mai pus puiuletele ceva pe el.

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

geliza,esti o harnicuta!
map, ai vazut ca nu e chiar atat de rau? am baut si eu ness decof, mai puneam si multa frisca deasupra
cristina,mamico, sa ai un bebe sanatos!
mihaela, sunt la fel de stresata sa fie bb sanatoasa, de asta nici nu mai am rabdare sa mai astapt;

anasia 39+ Alessia
pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scotty spune:

Geliza, eu am nascut un baietel pe 20 iul. la Elias. Adeverinta de salariat ti-o cere la internare, cand iti face fisa de prezentare.
Sasha a inceput sa-mi mai dea cateva momente de respiro si deci pot raspunde cu placere intrebarilor voastre. Euam nascut prin cezariana, cu dr. T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor..voi cum dati calciu sirop la bebei. Eu cica tre' sa ii dau 5 ml pe zi..intre mese. Ce nu stiu insa ...trebuie sa ii dau 5 ml odata sau de 3 ori pe zi...cate putin. Please help..ca am sunat deja pediatra de 2 ori azi si nu vreau sa mai sun odata ca o sa zica ca is dusa cu capul..
cristina_ioana, pana la urma mai folosim ser sau e bun medicamentul ala cu C scris de tine. Eu is in ceata...
Mi se inchid ochii de somn dar de dimineata alerg pe la farmacie...bebe a mea a facut o alergie de la laptele meu zice pediatra si i-au iesit bubite rosii pe corp si fata. 2 zile nu ii mai dau deloc san..doar lapte praf. Pe langa asta are in gurita pete albe..pe care innebunesc curatindu-te cu glicerina boraxata. Acum doarme...incerc si eu sa pun capul pe perna ca deja nu mai pot gandi rational de oboseala.
cornelia_laura, of ce frecus pe capul tau...numai prin spitale sa nu ajungi cu bebeii. Si eu azi eram cat pe ce sa plec la spital cand am vazut alergia..m-a linistit insa pediatra.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

larrisa,bine c-ai adus vorba de calciu.De cand tb sa-i dam bb?Dr pediatra din matenitate zice ca-n primele 3 luni,dar nu precizeaza de cand tb sa-ncepem.Iar dr nostru pediatru zice ca la o luna sa-i dam calciu PHARCO ,3 ml de 2 ori pe zi,10 zile si 30 zile pauza?Cu pauza asa-i?Ca la maternitate ,din reteta reiese c-ar fi 20 zile pauza,dar cu fiole de gluconat de calciu,nu sirop.Sunt cam in ceata.Le am p-amandoua-n casa,si nu stiu pt care sa optez.

larrisa,cand esti ok si ai timp in plus,imi zici si mie,te rog,unde sa-mi pun tickerul la semnatura?Eu il am salvat in calc si-l transfer la sf fiecarui mesaj,dar mi se-ntampla sa mai uit.Te pup si ai grija de voi.

Gabitza cu Daria(14 iul 2006) siAndrei(28 dec 1996)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060714/n/Daria-Antonia/dt/8/k/4ffd/age.png

poze DARIA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cornelia legat de pampersi. Cei de la pampers i-*au fost mari alexandrei, tot facea aiurea, prin toate partile curgeau. am schimbat cu pampersii happy, care sunt mult mai buni. odata am ramas in pana si mai aveam in casa de la pampers. mi s-a oparit imediat. incearca si tu. speram ca Eric sa fie bine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello fetelor ce dor mi-a fost de voi.Eu am nascut pe 28 iul natural cu epidurala, totul a surat 2 ore, super, dupa 4 ore ma agitam prin spital sa-mi caut salon ca zapacitii m-au uitat linga sala de nasteri si erau 3 femei care tipau saracele in travaliu dar praf am fost cu nervii.Si caldurile din spital...Acum suntem bine, bebele papa cind vrea si am momemnte cind tremur cu el in brate de oboseala, dar merita.
Ne-a vazut si pe noi nenea doctorul.Am un doctor pediatru fain de tot, mi-a spus ca pentru gaze la stomacel trebuie sa fiu atenta la respiratia bebelului sa iau pompita pentru nsa, altfel inghite mult aer pe gura la supt si se baloneaza.Deocamdata e cuminte.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sabana, multumesc. De altfel eu la Eduard am folosit numai Happy si am fost foarte multumita. Acum, deh, am zis sa iau ceva mai bun dar se pare ca m-am inselat.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Am dat send aiurea continui mesajul anterior.Nu prea mai vad bine de oboseala.
Eu sunt cam confuza cu alaptatul, cit trebuie si cu ragaitul stau prost cu tehnica.Cum procedati daca plecati de acasa, lapte praf inca nu-i dau.Cum ma mulg, tin la frigi si cum incalzesc? Daca se invata la bibe si nu mai vrea tzitzi?
Azi luam si noi un cintar sa vedem cum se hraneste bebele.
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut si tinem pumnii celor care urmeaza.Nu e chiar asa de greu pe cit pare.
Am noroc ca a venit ieri pediatrul, sotul meu aproape ca plingea si el cind plingea bebele, nu mai stiam cum sa-i impac pe amindoi.La vomitat nu va mai spun, aproape ca voia sa cheme salvarea!Noroc cu pediatrul i-am spus sa-l consulte pe bebe si pe sot, sa vedem daca nu are ceva la cap.I-a explicat dr. ce si cum, acum s-a mai linistit.
As vrea sa plec de acasa ca m-am cam saturat de scutece si de plinsete.
Va pup pe toate!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Acu m-am intors si eu de la medic.
Suntem bine baby e mai jos. Nu a vrut sa imi faca control intern ca cica nu se face ca daca se declanseaza nasterea si bla bla. Anyway m-a palpat am ascultat inimioara si mi-a zis ca dupa parerea ei am sa nasc intre datele date de la spital adik intre 12-18 august. Mi-a zis ca se simte capul copilului numai 3/5 adik mai are oleaca si coboara de tot, dar ca asta se poate intmpla ori treptat ori deodata in ziua respectiva.
Mihaela si eu am avut pb toata sarcina cu . Dar sa stii ca de cand beau ceaiul asta chiar nu am avut nici o pb, totul e bine si normal. Beau si f multe lichide cat mai multe si pap fructe in fiecare zi, just in case. Dar nu nu am avut pb mai mari din cauza ceaiului.
Acu ma pun sa imi fac ceva de papa si poate trag un pui de somn ca e racoare si bine in casa. Intru mai tarziu, pupici la toate.

------------------------
38+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput