Mamici de iulie - august (79)
Raspunsuri - Pagina 12
larissa_79 spune:
SimonaU, la mine lohiile astea ma enerveaza de nu mai pot. Mai mult nu sunt decat sunt...au fost asa galbui de la 2 sapt cred si uite azi am 23 de zile de la nastere si tot am...mai apare si cate o pata rosie din cand in cand...asta ca sa nu ma bucur ca se termina. Of abia astept sa se termine.
Cred ca e adevarat ce scrie Capraru in cartea lui " O femeie are nevoie de 9 luni pentru a deveni mama si de inca 9 luni pentru a redeveni femeie"
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
dariana spune:
multumesc mult larissa, asa este, conteaza foartemult un raspuns venit la timp. de ex mie imi luase mama propolis dar nu am avut curaj sa ma dau pana nu am vazut ca si voi ziceti ca e bun.
As vrea sa ies si eu cu bebe afara, dar chiar nu ma simt in stare acum, cred ca o sa-l scot putin pe balcon in schimb, dar mai pe seara ca acum e prea soare.Cum iiimbracati cand iesiti la plimbare?
larissa_79 spune:
dariana, eu nu pun propolis...ci un unguent de propolis cu galebenele. Propolis simplu nu stiu ce reactie are. Eu unguent din asta pun in cantitati mari...de am terminat o cutiuta intr-o saptamana.
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
larissa_79 spune:
dariana, mie pediatrul mi-a zis sa o scot pe bebe afara dupa 2 saptamani. In prima zi 15 min, apoi 30 min, apoi o ora. Primele zile a iesit cu tati afara. Abia dupa aceea am iesit si eu cu ea. Acum in ultimile zile a iesit cu bunica ei ( soacra mea). Eu o imbrac cu body cu maneca lunga si picioare si o caciulita subtire. Abia acum la 3 saptamani a iesit in body cu maneca scurta afara. Acum nu stiu ce sa zic...a mea adorme instant cand ajunge afara...si nu mi s-a parut ca i-a fost cald.
Fetelor, dupa cum vedeti sunt o vorbareata azi...asta pentru ca tati e la serviciu
si bebe e o cuminte..doarme si papa. ( a revenit la san)...iar soacra face de papa si curatenie. Bebe ma trezeste acum doar la 3 noaptea si in jumate de ora adoarme ( cel putin de 2 nopti asa e) si se mai trezeste la 6 7 dimineata. Pe 18 august plec la mama la Botosani...stau 2 saptamani..plec cu tot cu sot si o sa o si botezam acolo. Abia astept....
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
crissa71 spune:
MAi fetelor cu cezariana am si eu o intrebare desi la mine dupa operatie s-a format un hematom pe care l-a tot stors dupa aia cam 2 saptamani..Deci, pe voi va mai doare operatia?
La mine sunt zile cand ma doare dar intr-un singur loc, asa o zona bine localizata ...acolo unde a fost hematomul...desi simt durerea mai sus de taietura...nu pe ea sau in jurul ei unde a fost hematomul.E ceva asa surd si continuu....Am pus mana si e tare de-a lungul operatiei...acolo unde ma doare parca e mai tare..
Dar daca e normal de ce nu ma doare toata operatia?De ce doar in zona unde a fost hematomul?
Nu-mi dau seama daca e in interior sau de fapt sunt muschii, sunt tesuturile, nervii afectati de atata stors...care nu si-au revenit.
Dar repet.. de ce doar in zona aia chiar daca e mai sus de taietura??
Nu stiu daca m-am facut inteleasa...Imi cer iertare...
Azi avea program doctorita de la 9-11 si-mi pare rau ca nu m-am dus sa ma vada.MAcar ma linistea daca e normal...sper sa-mi treaca...
pupici.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
SimonaU spune:
Larissa_79, nu vreau sa te ingrijorez inutil, insa tocmai caut si eu ce e normal si ce nu e normal legat de lohiile astea, si tocmai citeam pe babycenter ca nu e bine sa apara pete rosii dupa ce lohiile au devenit galbene. Cica sa iti suni medicul dacva apar astfel de pete.(If bright red spotting reappears after your lochia has already lightened, it's a sign that you need to slow down. If you continue to spot after resting in bed for a day call your midwife or doctor. )
larissa_79 spune:
SimonaU, intentionez sa ajung luni la doctor...sa vada ce e si cu episiotomia asta. O sa intreb si de lohiile astea. Mersi de informare.
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
dariana spune:
Chiar e bun propolisul asta, s-a mai calmat putin durerea, acum astept si supozitorul. oricum, cand ma uit la puiul meu parca mi se calmeaza toate durerile, e cel mai bun antidot.Sunt tare fericita ca il am.
eugcem spune:
dariana, si pe mine m-a durut foarte tare epiziotomia la inceput. Vreo saptamana stateam aplecata de durere prin casa, dar acum e mult mai bine. Ce vreau eu sa iti spun e sa ai grija totusi cu suppozitoarele cu diclofenac, sa fii atenta la felul in care reactioneaza organismul tau. Mie imi calma durerea intr-adevar, dar am facut diaree si pana la urma chiar scaun cu sange. Asa ca am renuntat la ele si doar m-am spalat des pe acolo cu ceai de galbenele. Din fericire acum totul e bine, ma mai doare foarte putin, dar pot sta lejer pe scaun.
Refacere grabnica tuturor fetelor ![]()
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
eugcem spune:
Larisa, ce fain de tine ca mergi acasa
, eu nu reusesc sa il conving pe sot sa botezam copilul cat mai repede, ca lui ii e frica sa nu se imbolnaveasca. Sper ca pana la urma sa reusim sa gasim o data convenabila. Eu as fi vrut sa fie inainte de 40 de zile, dar sa vedem. Iti urez de pe acum calatorie placuta si sa aveti un concediu frumos.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)