Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cornelia_laura, in primul rand multa sanatate lui bebe mic al vostru. Legat de pampersi, si noi ne udam mai mult noaptea pe spate si de multe ori se trezeste plangand ca e ud, dar e bine macar ca plange si sta mai putin ud, sa nu faca ceva la plamani altfel. Si noi tot pampers folosim.

Nu mai stiu cine zicea ca kaka verde nu e bun, dar al meu face cateodata mai verde, cateodata mai galbe. Ce inseamna daca e verde ? Precizez ca al meu e pe lapte praf.
In alta ordine de idei, eu i-am pus de 2 ori supozitor cu glicerina pt copii, dar am taiat cu cutitul o bucatica mica si lunga de jumate de centimetru, adica in nici un caz nu i-am pus un supozitor, si vreau sa va zic ca a functionat. Cu termometrul nu am avut deloc succes.

Mikiion, si noi am luat ieri un balansoar pt bebe ca plange de vreo saptamana cam mult de la colici iar Sab Simplexul nu cred ca e cine stie ce. Azi l-am probat ( balansoarul ) si i-a placut, adica a adormit. Sper sa fie bun si in continuare, desi probabil ca daca ii doare burtica rau pland orice ar fi.

Pt cine intreba de scosul mucisorilor, aici sunt picaturi pt nas de apa cu sare, ii pun cu pipeta intr-o nara, il las 1 minut, mai pun inca o data si apoi ii scot cu pompita, desi de multe ori plange, dar vreau sa va zic ca ies niste "montruleti" din nasucu' ala mic al lui de ma mir si eu, si pe urma se mai linisteste cu respiratul si fornaitul.

Si legat de laptic si foame, al meu mananca la 3 ore, maxim 3 ore jumate, si se trezeste singur, ziua cand vad ca se apropie ora eu incep sa-i pregatesc deja lapticul, pt ca daca incepe sa tipe de foame nu te mai intelegi cu el. Acum are vreo 3700 ( ca luni avea 3500 grame ), si papa cate 100-120 ml de 7-8 ori pe zi...eu zic ca destul, nu ?

Cam atat,
miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Merci, fetelor!

Beau ceai de menta. Mai am si ceva contractii. Am renuntat sa mai mananc in seara asta, caci oricum ce-am mancat azi am dat afara.
Incerc sa evit deshidratarea. La glucoza si ceva vitamine ma gandisem si eu cand am spus ca m-as duce la spital.
Ma duc sa ma culc. sper sa trec cu bine noaptea asta, iar maine sa fiu in forma.
Noapte buna!

mami de Vladut(13.06.2003) si 36s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Bibi la inceput cand ai venit in ziceai ca tu o sa nasti ultima si na ca acum esti inainte cu mult nu?ce te-ai hotarat faci cezariana sau.....natural?

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Fetelor,
voi vi s-a intamplat sa va amorteasca burtica?e normal?acum mi-a amortit in partea dreapta sus..cam in partea dreapta imi amorteste din cand in cand..am motive sa ma ingrijorez?simt ca se aseaza bebe cumva si ma apasa acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Oona poate sa asezat bebe cumva si iti atinge vre-un nerv.Mie nu mi sa intamplat apropoo bine-ai venit in gasca noastra.pupici multi

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

M-am trezit cu o groaznica durere de cap
Vorbeati de ajutor.Sa incurajez fetele care nu pot beneficia de ajutorul cuiva.Se poate si fara,mie una imi e mai bine singura Trebuie sa le acord si credit copiilor,amandoi sunt foarte cuminti.Dar cat am avut-o pe mama aici va spun sincer ca am fost mult mai stresata,ea se plictisea pentru ca eu putem si vroiam sa ma ocup de amandoi. Imortant e sa va organizati si sa nu va pierdeti cand bb incepe sa planga.
Curaj,ca se poate.
Cornelia,si David mai nou se trezeste noaptea si e mai marait.Eu citisem undeva ca e posibil sa revina la stadiul de bebelus asa ca oarecum ma asteptam.Nu trebuie bagate in seama crizele astea si o sa treaca de la sine.
Noi incercam pe cat posibil sa il includem si pe el in activitatile Patriciei;el ii arunca pampers-ul(avem un cos de gunoi special pt pampers),seara cand ii pregateste sotul apa pentru baitza ajuta si el,chiar daca face numai apa pe jos.
De cand am venit acasa David a luat o papusa (care pana atunci nu l-a interesat deloc) doarme cu ea,o tine in brate,o da in leagan,ii canta;imita ce fac eu cu Naomi.
Stiu ca e greu pentru el,inca mai are momente de gelozie;oricum a reactionat mai bine decat ma asteptam.
Cat am fost internata in spital nici nu se uita la mine cand veneau,mereu il tragea pe sot de mana sa iasa afara din salon.Pe Patricia se facea ca nu o vede asa ca l-am lasat sa mearga la ea cand s-a simtit pregatit;a fost greu pentru ca mama mereu incerca sa il forteze sa se uite la ea
Acum o place,cand plange el e primul care fuge la ea,o mangaie pe caput(mai scapa si un deget in guritza sau in ochi de aceea sunt mereu in preajma) ,o tine de manutza sau se joaca cu piciorusele.
Hai ca m-am lungit ,dar cand poveste de ei uit sa ma opresc.
Va

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dragele mele ce harnicute ati fost!din pacate ieri am venit tarziu acasa si n-am mai intrat pe forum; am fost la dr avem 3.600, si daca pana joi nu vine bebelina mergem la spital; daca creste pana la 4 kg, facem cezariana, desi as fi vrut s-o evit; ne-am plimbat si noi ieri, geliza, poate, poate vine, dar....

anasia 39+ Alessia
pozici
[url=http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;30/st/20060806/dt/7/k/c21b/preg.png]bebe[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Stefania ce bine e sa aud ca te poti descurca si singura! Sper si eu sa reusesc!
Noi ieri am primit vesti bune:
Avem o nepotzica nascuta ieri dim la 3,900 kg si 53 de cm. Nastere naturala cu epiziotomie, ca na baby e destul de mare si a fost necesar. (mai multe detalii nu am ca na au discutat barbatii la telefon deci...)
Cumnata mea trebuia sa nasca pe 24 iulie si abia joi dupa amiaza a luat-o cu dureri si contractii si ieri dim a venit mica minune in jurul orei 8.
Abia astept sa vb cu ea sa vad cum se simte, oricum cica o mai tine doua zile in spital, ca cica asa e procedura in Italia.
Noi suntem urmatorii pe lista in familie, acu toti ne suna si ne intreaba nu a venit inca si apoi mai am o cumnata care trebuie sa nasca in septembrie, tot fetitza.
Asa ca la noi in familie sunt numai fetitze.
Eu acu dim merg la pensat si la niste cump si weekendul asta stam si noi mai mult pe acasa. Poate o sa iesim mai pe seara la o plimbare pana in parc sa ne mai relaxam la aer curat.
Va urez un weekend placut la toate si mai intru mai incolo ca o sa fiu prin imprejurimi oricum.

------------------------
39+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele, de ieri sintem acasa, obositi dar super fericiti. BB e un cuminte (ptiu sa nu-l deochi!), mincacios de m-ar minca si pe mine si pe ta-su. Nasterea a fost suportabila, travaliul nici nu l-am simtit de la epidurala aia (ce inventie buna!) iar doctorul T a fost de milioane (ca de obicei). Fetele in asteptare, curaj, chiar daca e un pic greut, actul nasterii e super, incomparabil cu ceva pe lumea asta.

Va pup pe toate si va multumesc pt. galerie si urari!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Initial creeata de ccc77

Buna, ma numesc Andra sunt in saptamana 37 de sarcina si ma nelinisteste faptul ca in ultimele 2 zile miscarile bebelusului le-am simtit mai putin decat de obicei si mai slab. Medicul meu este plecat din localitate inca 1 saptamana, altfel as fi mers imediat sa vad ce se intampla. Va rog sa imi spuneti si mie ati mai patit si voi asa pe perioada sarcinii? E cazul sa ma alarmez froarte tare?Va multumesc , Andra.

Mergi la inceput