Dosarul CIC - are un termen limita de depunere?

Dosarul CIC - are un termen limita de depunere? | Autor: MaryP

Link direct la acest mesaj

Eu am lucrat in acest an ca suplinitoare calificata; am nascut pe 30 mai si am luat totusi bani de concediu. In 12 iulie mi s-a terminat concediul postnatal si eu intentionam sa imi depun pt CIC dosarul de-abia mai incolo, ca sa intru din septembrie. E prea tarziu ca nu am depus dosarul inca?

POZE CU RAZVAN MIHAI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Cand am depus eu dosarul,de la primarie am inteles ca aveam termen de 6 luni de la data nasterii.Deci mai ai timp.Atentie insa,daca vrei sa incepi sa iei bani din septembrie,la inceputul lunii august trebuie sa depui dosarul,caci dureaza pana il aproba.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by Mirrella

Cand am depus eu dosarul,de la primarie am inteles ca aveam termen de 6 luni de la data nasterii.Deci mai ai timp.Atentie insa,daca vrei sa incepi sa iei bani din septembrie,la inceputul lunii august trebuie sa depui dosarul,caci dureaza pana il aproba.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Multumesc!

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput