Ajutor!!!Caut si nu gasesc...

Ajutor!!!Caut si nu gasesc... | Autor: ank_miki

Link direct la acest mesaj

[b][blue][size=3]ppolllll[/size Cred ca sunt chioara de nu gasesc...vreau sa fac album cu poze si sa-l bag aici pe forum dar nu pot!Mi-se zice ca nu am inca album si sa contactez administratorul.Unde este fratilor acel administrator???Cred ca am sucit tot forumul pe toate partile si nu am dat de acel administ.Ma poate ajuta cineva ?Sa-mi zica si mie unde imi pot creea album de poze?sa nu rade-ti de mine (sau de acest mes.)ca nu stiu,sunt membru nou,cu toate ca citesc de mai bine de 1 an de cand eram ..asta e..unii sunt mai prostuti si nu gasesc ceea ce cauta:).Va multumesc pt.rasp.voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Deocamdata te-as sfatui sa nu te chinui cu albumul,pentru ca nu este functionabil.Majoritatea membrilor au un album pe un site public (yahoo!photos,webshots) si linkul de la el atasat la semnatura.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput