Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Mirona, draga, mai explica-mi cum fac sa imi activez PM-ul ala... Sunt blonda azi si nici rata la leasing pt imprumut de creier nu mi-am platit-o
Pupici
Ana 27+ si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

buna fetele, intru si eu putin....imi era dor de voi...
acum fac bagajele, cica, dar a plecat sotul la cumparaturi si eu am intrat putin pe net sa va citesc si sa va scriu...si sa va pup... ...

mare-mare pentru alexandra si baietel..daca vrei nume de baieti, da pe google 'nume de baieti" si gasesti o multime de linkuri... si reguli fonetice, chestii din astea, ca sa se "asorteze" bine cu numele de familie...eu asa am ales...cat despre sex, cred ca acum e sigur, nu?

dia si mada , pe prima pagina, sub lista noastra cu nume si DPN, etc... exista deja un link catre pagina asta cu calendarul...nu l-ati gasit?

dandusa, si-a reluat Crinutza joaca, sau e tot "obosita"?
pt amandoua...

hai ca mai fug putin la bagaje....
inca ceva...maine implinim 25 de saptamani!!!!!

Paula 24+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!!

va astept cu drag la CAPITOLUL 30.

P.S. Ana - verifica-ti mail-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

monis eu mi-am luat acu o luna reteta compensata unde aveam si Materna....deci eu am luat-o compensata....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor,cu ceai de musetel m-am spalat(bicarbonat nu gasesc aici si nici nu te poti duce la farmacie sa ceri asa ceva,mai ales fara reteta),sa zic ca mi-am mai potolit senzatia aia.dar m-am uitat cu oglina(imi cer scuze daca sant prea intima),si am observat si o roseata si e cam inflamata,adica arata cam ca o gogosica(ceea ce inainte nu era,era chiar "aia mica").am sunat la doctorul meu si......e in concediu.dar ma duc la clinica peste ei,fara programare.nu au decat sa se uite la "ea" si sa-mi ia niste probe,de orisice fel.nu vreau sa ajunga pe la bebelusii mei ceva.
ALEXANDRA,hai ca ma bag si eu in seama cu niste nume de baietei,care se poarta pe aici.poate iti va placea vreo unul.PATRICK;DOMINICK;LUCAS.stiam mai multe,dar nu-mi pica acuma,dar daca imi amintesc,mai scriu.

23 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

madaluta, mie asa mi-au spus la resurse umane. daca depasesti acest nr. de zile trebuie sa te prezinti la comisie medicala, care poate sa-ti prelungesca concediul medical.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

atudor, daca ai vreo poza cu dovada ca bebe e baietel, ataseaz-o pe aia.
in hartie scrie-le ca esti insarcinata in x saptamani. daca ai vreun rezumat de la vreo echografie, ataseaza-l.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Mie mi-a spus dr. ginecolog ca imi da o adeverinta care atesta sarcina deci nu trebuie sa compun eu o adeverinta...
Leyla 22+

quote:
Originally posted by atudor

Offfff fetelor, tensiunea mea e inca mica.. 9 cu 6, probabil ca si de aici => starile de ameteala.
Am auzit una azi de la inspectorul nostru de resurse umane .. am lesinat..cica tre' sa compun o "oficiala" catre conducerea firmei prin care sa anunt faptul ca sunt insarcinata . Acum ma gandesc cum sa o formulez si daca sa le atasez si o poza, ceva, sau poate moaca lui bebe la echografie .. vai de mine. Apropos, am inteles ca medicul de familie da concediul prenatal. Iar tre' sa stau cu saru'mana pe la usa cucoanei.
Pupi
Ana 27+ si Mihai

Mergi la inceput