Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna fetelor,am intrat pt citeva minute sa va salut, am pus citeva poze noi in albumul de iul-august, al meu sotz a cumparat azi o barcutza gonflabila cu 50 de mingi inauntru, asta pentru mine inseamna inca 50 de obiecte de strins de prin casa ...
gabitza a inceput sa tuseasca, dar numai in timpul somnului, nu stiu ce sa-i dau. nici el nu prea maninca asa bine, a cam inceput sa refuze mincarea, ma consolez doar cu gindul ca maninca bine si sanatos in timpul saptaminii. voi ce le dati de mincare la copilasi seara inainte de culcare?
sper sa mai vb in timpul saptaminii, atmosfera e cam nasoala, vineri au plecat 2 colegi, unul si-a dat demisia acum o luna ca si-a gasit alt job, insa unul a fost dat afara pe neasteptate pe motiv ca i s-a restructurat postul...n-a fost prea vesela situatia...
va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Adita, incerca sa faci o formatie, poate devin vedete. Sunt mortali rau!

Sanatate multa puisorilor bolnavi!

Hai sa va scriu si eu parerea mea despre copii nuzi la plaja. Sincera sa fiu, nici aici nu ii lasa dezbracati (sunt cativa doar), dar eu l-am lasat un pic ultimele doua dati, si am studiat reactia oamenilor, pt ca am vazut ca este un sondaj aici pe forum legat de asta, si toate raspunsurile au fost "cu slip" (in general din cauza celor care ii privesc cu ochi rai, pedofilii) si nu mi s-a parut ca se uita nimeni ciudat la el. Bine, nu l-am lasat mult, doar un pic, cat il bagam in apa si in barcuta cu apa. Am zis sa il las si pe el liber macar la plaja, ca in rest are pampersul permanent.

Magga dulci.

Florina, l-am vazut pe Gabita si pe mami lui. A crescut mare! Voua nu vi se pare ca trece timpul cam repede? Cred ca am zis asta de o gramada de ori, dar nu pot sa accept. Heheee, cunosc situatia cu mingiile. Deja, ca Seb are mingii de toate culorile si formele, i-am luat si noi la inceputul verii un cort cu un sac de mingii din alea, care pana la urma le-am ascuns. Pe langa faptul ca nu ma plangeam deloc ca nu am ce face in casa, mai calca si el pe ele si cadea pe gresie. Ca el juca fotbal cu toate. L-am filmat cum joaca fotbal, ce suturi si driblinguri pe el. Poate, cand o fi mare si o ajunge mare fotbalist, sa vada toti ce repede si-a inceput cariera. Sincer va zic, daca ii dati 10 jucarii noi, printre care si o minge, mingea o ia, restul nu il intereseaza. Sau, eventual, ia mingea in brate si o tine la subrat si apoi se joaca cu restul. NOi ii spunem Zidane.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna! Intru si eu repejor, ca am f. multa treaba, deja am inceput pregatirile pt. ziua mea si mi se pare ca nu voi termina la timp

Vladut mai tuseste inca, nu mult, acum ii curg si mucisorii, dimineata i-am tras cu pompa minune ca erau grosi si galbeni . Incep sa-si faca efectul medicamentele, maine mergem la control.

Oana, si lui Vladut ii plac mingiile, dar pe primul loc sunt masinile!

Catiflo, mai bine du-l la medic sa-ti de-a ceva de tuse, noua ne-a dat Erdomed.

Crinuta, felicitari pt. cuvintelele noi si micile propozitii! Vlad inca nu face propozitii, insa spune f. multe cuvinte noi si repeta dupa noi.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, merci frumos. Suna tare bine reteta, o sa o incerc negresit. Chiar maine fac ca azi n-am foi. Si felicitari pt. propozitii, Tudor inca nu face, asociaza foarte rar cate ceva cum a fost cand il durea piciorul dupa vaccin si in general chestii cu "nu". Dar, ca si Vlad al lui Bubu, repeta mult dupa noi.
Catiflo, eu seara ii dau aproape invariabil cereale cu lapte sau banana cu iaurt. Nici Tudor nu mananca bine si de multe ori varsa de nervi atunci cand plange, asa ca ma simt un fel de cooperativa munca in zadar in ultima perioada. Ce-i dau cu greu la o masa iese imediat la prima suparare. Greu...tare grea perioada traversam.
Bubu, sanatate multa lui Vladutz. Bine ca vezi un efect al medicamentelor, e asa de rau sa-i stim bolnaviori.
Oana Cretu, pupici micului Zidane. Ar fi misto sa ajunga fotbalist, sa va ocupati de asta daca are talent, ca se umple de bani. Eu mai stiu pe unul mic si pasionat de asta, Stefan al lui Gabiu. Si el cand vede o minge in parc sare pe ea.
Gabi, chiar, tu de ce nu scrii nimic? Ca stiu ca esti pe aici si citesti! Hai ca te-am dat de gol.
Oana Cretu, Bubu, bucurati-va ca au cate o pasiune. Tudor aproape ca nu se joaca ccc cu nimic. Nu sta decat in picioarele noastre si se plictiseste imediat de orice jucarie. Ca e minge, ca e masinuta, ca e lego, indiferent cat e de minunata jucaria, tine maxim trei zile, ca orice minune. In schimb ar sta ore intregi cu mainile in apa de la cada sau chiuveta, pliciuind prin apa. Cu siguranta avem cel mai mare consum de apa din tot blocul.
Bestutza, ma bucur asa de mult vazand ca ai timp si chef sa ne scrii! Pupici multi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bubu, il faceti pilot pe Vladut, sa vina pe la Monaco pe la noi sa se intalneasca cu Seb, care va juca la echipa Monacoului.

Tomasa, heheee, Tudorel se face inotator. Vorbeam eu cu Lali cand eram gravide pe aici si ne trageau suturi in burta ca ajung sportivi copiii nostri. Cred ca asta e generatia de viitori sportivi. Ai lui Adita cantareti, Rayan pianist...uite asa se nasc viitoare stele. Visez si eu...:))) Dar in sfarsit l-am auzit si pe George acum doua zile cand a tras Seb un sut la o minge de a zburat in sus, ta-su cica: "ce degajare, cred ca ai dreptate ca ajunge fotbalist".

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

doojcinci

Oana_B

Mergi la inceput