Miresele anului 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 31
alinacn spune:
neata fetelor
Giova, cu placere.dar asa cum am spus si eu si cum au spus si fetele important este sa va simtiti voi bine.si chiar daca nu poti integral macar o particica cat de mica din tot ce am spus noi sa pui in aplicare si ai sa vezi in final ca in acea zi o sa fii cea mai fericita miresica, ca o sa radiezi.aia va fi ziua cand vei fi mai admirata decat toate fotomodelele de pe podium.vei fi regina tuturor, regina lumii create de sotiorul tau(oricum esti regina vietii lui dar atunci va fi ceva unic, ceva ce numai sufletul iti poate dicta, ceva ce nu poti spune in cuvinte).indiferent de ce se va intampla tu va trb sa razi tot timpul.la emisiunea aia am tot vazut o gramada de mirese care erau tare crispate, parca se duceau la ghilotina(ca sa nu spun altfel) decat la propria lor nunta.
asa ca miresici fruntea sus si fiti zambarete toata noaptea voastra.
bebi casa de piatra(o sa ai o super vreme),sa fiti fericiti, sa va iubiti, sa fiti unul pt celalalt in toate si viata lunga presarata cu multe bucuriii si impliniri
radu300 spune:
Buna miresici, am revenit si noi pe plaiuri natale, dar tot in concediu suntem. Am aparut doar ca sa o linistesc pe ELARA! Nu vei primi pozele peste doua saptamani, ci peste doua trei zile (ma rog sau cate or fi pana luni) Daca imi trimiti pe PM si melodia pentru videoclip (numele ei) facem tot ce putem sa primesti si filmarea tot atunci. Bine ati revenit si voi !
Pepenash, daca ai reusit sa faci selectia pentru foto poti sa trimiti lista cu pozele de scos. Tot pana luni vei avea si video.
Casa de piatra celor care urmeaza, casa de piatra celor care au fost deja la rand.
cri. spune:
Elara, mi-a transmis Rallu mesajul tau, multumesc mult!! Si eu am dat avansul pt tort si suport la Agapitosul de langa Unirii...tu de la care l-ai luat?
Rallu, in Club A cum mai e muzica? Eu am fost acum cativa ani si era muzica mai veche asa...gen "oldies"....s-a mai schimbat ceva?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
elara spune:
Multumesc foarte frumos tuturor pentru complimente si urari si permitetzi-mi sa vi le intorc cu cel mai mare drag!
Oooo, Raaaduuu, ce veste buuunaaaaaaa
Abia astept!
Giova, eu nu am intrebat preotul daca pot pune voalul pe fata. L-am pus si gata si nu mi-a reprosat nimeni nimic. Dupa ce am intrat preotul i-a spus mirelui sa mi-l ridice si gata.
Eu am aflat ca voalul nu simbolizeaza (asa cum credeam) puritatea trupeasca a miresei ci ca are rolul de a o proteja de spiritele rele. Alta explicatie ar fi ca la vechii evrei (parca) mireasa nu era vazuta de mire decat in fatza altarului (ea fiind aleasa de socrii mari) si de aceea ea venea la altar cu voalul pe chip.
As vrea sa va mai dau un sfat: tinetzi-va parintzii, rudele, alaiul langa voi inainte de a intra in biserica!
La noi toata lumea se raspandise prin curte la umbra si noi cu nasii eram intr-o latura a bisericii, unde ne-a spus tarcovnicul sa ne ascundem ca sa nu vad eu alte mirese. Si cand a fost sa intram, am intrat cam singurei, ca restul alaiului a intrat mai tarziu, strecurandu-se pe trepte pe langa nuntasi care iesirera si se fotografiau in fata bisericii.
Alt sfat: rugatzi pe cineva (obiectiv) sa va verifice tzinuta inainte de intra in biserica, la iesire inainte de face poze... si daca se poate mai mereu... Eu desi primeam zeci de complimente...am realizat ulterior ca si in biserica si la iesire in cam toate pozele breteau mea din dreapta e cazuta (asta desi asa a stat de la inceput..putzin cazuta.... si desi o reparasem la o croitoreasa cu cateva zile inainte...).
Cat despre pozele facute cu sala.... A fost o intamplare... Nu am dsemnat pe nimeni sa faca asta.
Rallu, multumesc frumos pentru ajutor cu trasmiterea mesajului... Ma rodea constiintza ca promisesem raspuns...
Cri, eu am dat comanda la Agapitosul de langa Rosetti, insa am intzeles ca suporturile sunt aceleasi pentru toate cofetariile Agapitos.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
At sfat: daca avetzi posibilitatea mergetzi cu cameramanul si cu fotograful la local, inainte de nunta. Daca nu, aratati-le macar o poza.
In cazul nostru...Emil, fotograful, a nimerit la localul de langa.
Asta banuiesc eu si din cauza ca masina noastra fiind mai mare a gasit loc de parcare mai aproape de localul vecin decat de al nostru.
Si dupa ce a facut el cateva poze pe acolo si nu recunostea pe nimeni... , a mai vazut si un cameraman de care nu fusese anuntzat in final a aparut o alta mireasa... Noroc ca a venit repede.
Tin sa precizez ca vreau doar sa va atentzionez cu privire la diverse incurcaturi ce pot aparea... ca sa incercatzi a le evita. Nu ii reprosez nimic lui Emil....
Au fost absolut minunatzi amandoi.
Eu nici nu pot intzelege exact de greu poate fi sa faci poze si sa filmezi continuu intr-o mare frematanda de oameni...facand slalom printre nuntasi zbantzuitzi si iprevizibili... In frunte cu mireasa!
ASADAR PENTRU EI..NUMAI CUVINTE DE LAUDA...Si nu doar din partea nostra ci a tuturor nuntasilor care au fost impresionatzi de profesionalismul lor.
Acum abia astept sa vad si rezultatul finit si va mai povestesc dupa.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
moko spune:
'neatza miresici si nevestici!!!
de acum e oficial: pe 31 august, ora 10,30, ma marit!!!!!am depus de azi actele, desi prima zi de depunere cica ar fi fost maine( dupa ce am sunat si am intrebat ce data tre sa am pe prenuptiale si cand tre' sa le depun si mi-au spus joi- azi mi-au spus initial ca abia maine le pot depune si ca maine nu mai sunt valabile certificatele...asa ca m-am intors frumusel la cabinetul medicat sa-mi faca altele)- in final, s-a rezolvat totul si mi-a primit dosarul de azi, cu data de maine( pe cuvant ca n-am avut pile!!)
acum plec din nou la cutreierat!!...si e un cald afara..of-of!!!
EDIT: alinacn, multzumesc de apreciere! intradevar, rochia e cu taietura chinezeasca.
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
krelia spune:
Fetele, exista capitolul 66 deja. Haideti acolo!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006