Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh, si la noi se putea (in alta parte) pe "NV"...insa, am zis sa le facem pe bune, macar sa stim o treaba .....

p.s .... inca nu...diseara vad ce iese ...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple][font=Comic Sans MS]eh, si la noi se putea (in alta parte) pe "NV"...insa, am zis sa le facem pe bune, macar sa stim o treaba .....

la mine e cam nasol!io dc vad acul nu mai am nici o vena!
fug toate! ca sa nu mai zic ca dc cumva intr-un final apoteotic o gaseste, dupa vreo juma de ora de palpari, curge sangele dupa alte cateva minute bune!
am o frica de ace si de seringi ce nu itzi imaginezi!
cand vad acu o iau la !
sau cand intru in cabinet nu ma uit decat pe geam sau in alta parte, asta numai ca sa imi gaseasca vena si sa nu ma mai chinuie!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

contactnicole, casa de piatra! cum a fost slujba? si eu tot acolo fac cununia religioasa, pe 19 august. daca imi poti da mai multe detalii despre cum a fost, ti-as multumi vesnic :).

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Rallu, ala e sa'nebunesc!!!! Mersi mult de tot...ma apucasem sa caut de bezmetica prin albume si tineam minte ca sunt la Ralutrancu....total aiurea...dar pe aproape...confudasem putin "Ralucile"
Anduril, mersi frumos, e f aproape si asta.
Mersic mult fetelor!!!

Aaaa....Rallu: da, pt mine era mesajul..o rugasem eu pe Elara sa imi spuna cum a decurs colaborarea cu Agapitos Ma bucur ca nu a avut pb, sper sa nu am nici eu...am comandat deja suportul la Agapitosul de langa Unirii.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Alba iulia.
Nu pot vedea poze, caci silviu vrea sa se joace la calculator. asa ca mai tarziu.
Krelia ati facut pe bune analizele? mai-mai.

Bai fete, aici e agitatie mare, soacra smotrui casa, si-a pus termopane, Mama si 3 vecine zugravesc scara, iar eu la calc.

Revin mai tarziu, cand e liber scaunul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Toata lumea zugraveste in perioada asta? Inseamna ca suntem prietene de suferinta pe tema asta! Si eu m-am apucat, dar doar in sufragerie.
Asta e: cineva trebuie sa o faca si pe asta!

Off, fetelor mai am 1 sapt. si devin nasa De-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nicole, Cristina si Balkina frumoase poze.
Balkina asta e cu nuntile, ne pregatim, fiecare facem ce putem.
maine merg la restaurant sa vb. de meniu,am gasit o pensiune cu niste camere super si mi-au facut pret bun. AAaaa..si merg sa vad de buchet maine, caci trebuie sa comande florile.
Asa ca ne auzim dupa ce termin cu astea.
Noapte buna si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Buna dimineata, fete dragi!
plec un picut in concediu, asa ca intru de dimineata, sa fiu sigura ca pot sa va urez spor la pregatiri si nunti frumoase, racoroase, dar nu ploiase! (ah, ce "poieta" sunt cu noaptea-n cap!!!!!!!!!)

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello fetele!

Am pus filmuletzele de la nunta (ne-au facut doua si sunt diferite, unul mai romantic, stil basm, celalalt surprinde mai multe momente din nunta). Sper sa va placa.
Ooana, mersi mult pentru idee!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Hello fetele!

Am pus filmuletzele de la nunta (ne-au facut doua si sunt diferite, unul mai romantic, stil basm, celalalt surprinde mai multe momente din nunta). Sper sa va placa.
Ooana, mersi mult pentru idee!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Alina, mi-au placut la nebunie filmuletele!!! Felicitari si fericire pe mai departe. Tot asa sa o tineti...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput