Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ginutza, legat de slabit, asa am zis si eu inainte de nunta, ca vreau sa slabesc un pic, dar de emotii cand am inceput sa slabesc, nu m-am mai oprit. Pe urma radeam cu sotziorul, cand vreau sa slabesc mai facem o nunta, ca o cura de slabire care sa functioneze mai bine inca n-am gasit .

Gio, Ginutza, eu la petrecerea burlacitzelor am avut doar 3 prietene (cele doua domnisoare de onoare si inca o prietena), cu care am iesit la o terasa, am baut ceva si am povestit si mi-au dat un test "cat de bine iti cunosti partenerul" pe care il complotase una dintre domnisoare cu domnul meu sotz si pe care l-am luat cu maxim de puncte si m-au acuzat toate ca am trisat desi nu era asa. Desi n-am avut program de streaptease masculin, m-am simtit tare bine si m-am relaxat. Asa ca nu prea conteaza cate sunteti ci atmosfera.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nu stiu ce se intampla...cand deschid forumul imi apare scris de nu stiu cate ori ca accesul mi-a fost restrictionat ....pagina are o lungime kilometrica si daca dau in jos gasesc si pagina cu forumul...actiune pe care o repet de fiecare data cand trec de pe o pagina pe alta....oare de ce?...si chiar nu am scris nimic din ceea ce imi putea atrage restrictionare...chiar nu am mai intrat de mult pentru ca nu am avut timp...ciudat!!!

...in alta ordine de idei va pup pe toate...ca urez spor la pregatiri...si sunt convinsa ca veti avea nuntile la care visati doar ca emotiile de dinainte sunt inevitabile.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bai Oana chiar nu stiu ce se intampla. De 5 ori acelasi mesaj????
Ginutza vezi ca se poate si cu 2-3 persoane? sau chiar cu 1 in cazul tau.
Alynutza faina faza cu testul.

Am hotarat meniul, am luat artificii pt. tort, confeti si servetele auri.
Si un bol mare de sticla pt. plicuri. De fapt e o vaza in forma de cilindru, in carte pun niste pietricele si petale de flori si binenteles banii.

am plecat la somn, si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza fetelor!
Sa ne auzim cu bine pe parcursul zilei de azi!

ginutza, aici sunt, dar...lucrez la "stii tu ce"

apropos de petrecerea burlacitelor....era vorba sa o facem si noi..imi propusese una dintre dre (cea mai tinerica )..initial am zis ok...dar, cand am aflat ca vrea s-o faca in vinerea nuntii..no way, Hose...las'...ca nu mor dusmanii daca nu fac JE petrecerea burlacitelor....iote nah....sau nu-mi pune popa pirostria in cap dk n-am petrecere facuta?....
...si, decat sa vina cine nu-mi place...mai bine iesim la un suc..dupa.....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

neatza fetili!

mai fetelor, dc stau si ma gandesc bine cred ca Krelia are dreptate in legatura cu petrecerea!
mai bine ma las pagubasa si o sa ma duc eu cu fetele a doua zi dupa nunta cand am cu cine!
ideea e sa mai pot eu a doua zi!
pup la fete!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna dimineata fetele!

Sa va mai tin putin la curent cu ultimele noutati si bune si rele. Partea buna ar fi ca ne-am rezervat in sfarsit luna de miere, in antalya de pe 28.08 la hotel Fame Residence Lara, un hotel super frumos de 5 stelutze si am prins si oferta!!! Abia astept sa ma vad acolo!!!
Partea proasta e ca biserica noasytra a intrat in renovari capitale......si acum umblam dupa biserica....cu 2 saptamani inainte de nunta. Va dati seama! Dar in principiu am gasit ceva, Sfintii Voievozi, pe Popa Tatu daca stiti. Imi spuneti si mie mai multe detalii? Cu pregatirile in rest destul de bine, eu mi-am cumparat aproape tot, pretenul mai are.......
Astept sugestii

http://community.webshots.com/user/alidutza
www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetle...am depus si noi azi dosarul pt casatorie...si mergem miercuri sa vedem la ce ora sa programam cununia civila..in rest am luat verighete...cocarde cos pt cocarde...si azi urmeaza sa mai luam sucurile,apa minerala,si sampania....off cand ma gandesc ca mai sunt doar 10 zile si gata voi fi doamna in toata regula....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

neata fetle...am depus si noi azi dosarul pt casatorie...si mergem miercuri sa vedem la ce ora sa programam cununia civila..in rest am luat verighete...cocarde cos pt cocarde...si azi urmeaza sa mai luam sucurile,apa minerala,si sampania....off cand ma gandesc ca mai sunt doar 10 zile si gata voi fi doamna in toata regula....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Felicitari Voicu_ bebi!!!! Mai e putin , o sa treac atat de repede incat nici nu o sa iti dai seama cand s-a intamplat!!!
Spor , in continuare la pregatiri!!!!

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Bai Oana chiar nu stiu ce se intampla. De 5 ori acelasi mesaj????
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

...stii ce s-a intamplat?!?...cand trimiteam mesajul imi aparea dadea o eroare...l-am rescris si cand am incercat din nou imi dadea aceeasi eroare...apoi nu stiu ce s-a intamplat ca m-am lasat pagubasa...iar azi dimineata l-am vazut postat de 5 ori......mii de scuze ca am ocupat aproape o pagina...dar am facut "curatenie" azi dimineta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

'neata, 'neata!
Gagici, stiti care a fost cea mai binevenita petrecere de pana acum? a burlacitelor. A fost in martea dinaintea nuntii. Mi-a "copt-o" sora mea, care mi-a luat adresele de pe internet de la cele pe care le stia prietenele mele bune si s-au orgnizat. M-a pacalit ca tipa cu epilatul nu mai poate sa vina joi la ea sa ne aranjeze, ci marti seara. Si nici printr-un neuron nu mi-a trecut ca era o "conspiratie". A fost ffff emotionant,au fost 7 prietene (din liceu, facultate, nasa etc), unele nu se cunoasteau intre ele. Si cand intru frumusel la sora-mea in casa si le vad pe toate, picioarele s-au cam inmuiat, si ochii la fel. Mai, dar ne-am distrat, jos palaria. Mi-au facut cadou o cutie imensa, numita "de prim ajutor in casnicie", in care erau tot felul de cadoute mici si haioase (de la o caramida pt viitoarea casa, borcan cu miere, CD cu lectii de masaj, pana la lenjerie sexi, inclusiv jarteluta de mireasa, rosie-rosie, ca asta-i culoarea mea preferata) si cu mesaje de rigoare.
Si-am ras si povestit toata noaptea. A fost cel mai bun relaxant posibil. Aveam tot felul de probleme si de frici legate de casnicie, nu de nunta in sine. Dar, langa ele, mi-am dat seama ca tot aceleasi nebune suntem si vom fi.
E, si la nunta, dupa ce s-au distrat asa bine la burlacite, au facut o gasca pe cinste, de-am topait si ras toata nunta. Si acum am ajuns sa ne intalnim toate odata.
Dar recunosc ca nu m-ar fi tinut nervii sa organizez singura si petrecerea burlacelor.

Poze nunta

Mergi la inceput