Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Tin minte ca pe vremea lui Ceausescu a venit popa la noi..era inainte de Craciun...a intrat in toate camerele a stropit pe acolo..cand a ajuns in bucatarie a vz pe masa portocale. Si ca un nesimtit a cerut cateva..mama bineinteles "da' cum sa nu parinte"..si a inceput popa sa vare sub sutana portocale..ce naiba de buzunar avea ca nu se vedea deloc ca baga ceva in el. Si a luat vreo 7-8 portocale.
RETINETI 7-8.
Am innebunit.
Eu statusem la coada pt. ele vreo 2 ore. In frig. In ninsoare.Eram mica..cred ca aveam 10-11 ani. Mi s-au umplut ochii de lacrimi ca mi-a luat portocalele..pt. ca stiam cat ger indurasem pt. ele.Si ce fericita eram ca le aveam. Doar stiti si voi cum se aduceau fructele pe vremea aia si trebuia sa te nimeresti..sa fii pe faza..ca imediat se facea codoiul imens si nu mai apucai. Ai mei fiind la serviciu atunci...am stat eu sa le cumpar.
Si imi parea si rau ca imi sacrific timpul de joaca, dar gandul ca o sa am portocale ma fericea.
Am stat, mi-au inghetat picioarele...pt. ca un bou de popa sa aiba ce buzunare sa umple.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, hai sa ne pastram impresiile....tu pe ale tale, eu pe ale mele. Pacat ca ai ajuns sa gandesti asa...

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

noi am luat relaxa ca cele de cocos erau super scumpe...m-au ingrozit ce preturi au aici.scuma sper sa fie bine.mai ramane sa cautam lenjerie si pernuta+plapumioara.eu i-am luat sac de dormit ma intreb daca va trebui sa-l mai acoper si cu plapumioara peste?

svetlana,34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Itzy, cauta si in magazine gen Altex, Flanco, etc sterilizatoare. Eu l-am luat pe Tefal acum 3 ani din Germania, am dat pe el numai 50eur, stiu ca in tara erau scumpe atunci. Acum nu m-am mai uitat dupa asa ceva. Am avut si eu solutie de sterilizat dar n-am folosit-o. Mi s-a parut aiurea sa las biberoanele si tetinele acolo, apoi sa astept nu stiu cat pana se usuca si apoi sa-i dau lui bb sa bea din ele... cu chimicalele alea pe ele, ca nu se clateste solutia aia. Am optat pentru sterilizat cu abur, mi s-a parut mai igienic asa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Inni, sunt prea multe de spus si nu are sens s-o fac pe subiectul nostru.
Pot doar sa-ti recomand citirea Catehismului crestin-ortodox...pentru inceput.
Referitor la preoti, iti dau dreptate (cu toate ca gresesti enorm spunand ca ei se identifica cu Dumnezeu!!!)...si ma abtin de la alte comentarii, in ideea de a nu-i judeca (vorba Eloisei: ne va judeca Dumnezeu pe toti)
Noi putem doar sa constatam unele treburi ...

edit: -paranteza adaugata

Album Iustin

Carmen..poate preotii de pe la voi sunt altfel..astia din Buc..majoritatea sunt niste mizerii. Si poate la tara sa mai fi ramas adevaratii preoti..din cei batrani...
Si faptul ca tot ce fac ei declara ca o fac in numele Domnului...pe mine asta ma face sa gandesc ...ca intr-un fel se identifica cu el.Adica asa ar face si Domnul la randul lui...
Poate gresesc poate nu...ramane de vazut.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Inni, hai sa ne pastram impresiile....tu pe ale tale, eu pe ale mele. Pacat ca ai ajuns sa gandesti asa...

Album Iustin

Hai da-mi pare rau ca eu pe ale tale nu le-am aflat Eu am vorbit de preoti, in sensul de cum inteleg ei verbul "a preoti"...nu de credinta..e cu totul altceva.
Si imi permit sa spun ca si femeile au contribuit din plin la ascensiunea lor...gudureala si supunerea care le-au fost aratate lor..de catre femei ( ca destul de rar vezi barbati prin biserici)..de-a lungul anilor...secolelor...i-a facut sa se creada cei mai mari si cei mai tari.
PUNCT.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Si eu am sa-mi iau sterilizator pt. biberoane (pt. microunde)...nu cred ca am sa apelez la solutie...e mult mai practic si eficient.

Am o intrebare ?
Ce culoare are "apa" ?..lq care iti curge cand ti se rup membranele.
Pateaza cumva ? ca asa am auzit...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Svetlana, daca il pui in sacul de dormit nu mai trebuie sa-l acoperi si cu pilota, ca banuiesc ca in casa nu o sa fie frig, o sa fie o temperatura rezonabila. Te-am intrebat ceva pe PM, te uiti?

Mergi la inceput

..hai...v-ati suparat toate pe mine ca am boscorodit popii ?? ...ca vad ca m-ati lasat singurica.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Initial am zis ca nu intru in discutia despre preoti, insa povestea portocalelor lui Inni...cand am fost cavalerii de onoare ai viitorilor nostri nasi, preotul ne-a luat pe noi de umeri si ne-a spus sa venim si noi la aceeasi biserica cand ne vom cununa , ca sa le mai dam si lor o panie, auzi, ...asta in conditiile in care este o biserica renumita si cerea 4-5 mil la o nunta.

Anul asta cand am cununat noi am platit 6 mil. Ca asa au cerut nu ca au zis dati cat vreti....asta e

M-am spovedit anul trecut si preotul a inceput cu numele, si unde lucrez ...cand a auzit ca lucrez la Guvern la sfarsit mi-a cerut o carte de vizita...ce era sa zic...de atunci nici nu m-am mai dus la el. Am intalnit pe altul cu care suntem parca pe aceeasi lungime de unda, zici ca intr-adevar ni l-a scos Dumnezeu in cale. Ma gandesc zile la el, si ...ma trezesc ca ma suna, sau invers...deci sunt si exceptii . Asta e ...padure fara uscaciuni nu exista, iar in Romania cu atat mai mult.

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput