Mamici de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Danip, am un cantar luat din Germania, dar la noi gasesti la Tefal, Chicco, poate au si altii, nu stiu. Al meu e mare (are 60cm lungime - stiu ca astea care se gasesc la noi sunt mai micute) si puteam sa-l pun pe bb lejer pe el, ca nu trebuie sa-i atarne vreo manuta sau piciorus pe langa cantar fiindca nu mai cantareste ca lumea. Asta avand in vedere ca da cu precizie de grame. In plus are memorie si arata automat cu cate grame are bebeul mai mult dupa alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mirabela, "La multi ani!!!!", multa sanatate, fericire, o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios.
Lexi ,sa-ti traiasca bunicuta, "La multi ani!!!", sanatate si sa se bucure de voi cat mai mult.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana36 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va multumesc din nou pt. urari tuturor adameasca, mephala30, ramomar, eli26, adinazot, eloise, mexxa, alessia80, danip, martha78, tasia, inni, sofimic, aramona, anangel_lexi, pufymic, gripo, sympa, sunteti niste dulci , daca am uitat pe cineva scuze si un

scumpik_lui f. frumos slide-ul. Doamne cate sentimente bune iti poate aduce un copil...

inni toate se invata, important e sa vrei, mama imi spunea tot timpul ca daca este vointa trebuie sa-ti iasa. Mie imi iese mancarea buna tot timpul si-mi place sa fac dulciuri, dar nu ma omor cu gatitul. Stiu sa fac de toate numai cozonac, nu.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc si eu inca o data tuturor pt. urarile pt. bunica mea! !

34 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!

Mirabela iti doresc sa fii fericita, sa ai parte de un bebelus sanatos si voios si sa te bucuri de el alaturi de sotul si familia ta.

Mai fetelor cred ca a fost ceva ieri ca prea am plans toate asa ...si eu am tras o repriza cred ca este a 3 oara in timpul sarcinii cand ma apuca. Pur si simplu...am o stare aiurea de dau in plans in final, am agita ma foiesc si cedez pana la urma. Sotul s-a obisnuit deja...

Hai sa vedeti ce zuza am fost dimineata ...dupa atatea cautari pe net de carucioare si saltelute si mobila, etc, azi dimineata imi cautam rujul inainte sa plec la serviciu si fiindca nu il gaseam prin casa imi spun in gand : stai ca ma duc si dau o cautare pe Google si mi-l gasesc. Cand am realizat ce gandeam am ras singura prin casa de muream. Auzi sa imi caut rujul ratacit prin casa pe Google.....
De cateva zile ma tot documentez pe net pt una alta si vad ca ...se lasa cu repercusiuni.

Va pup si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la ...ce mai faceti???
In primul rand vreau sa-i urez Mirabelei un sincer LA MULTI ANI!!!cu sanatate, bucurii si un bebe sanatos si norocos...
As avea o intrebare la voi...luni cand am fost la spital doctorul care mi-a facut ecografia, l-a masurat pe bebe, i-a ascultat inima, dar nu mi-a facut si eco morfologica...ultima eco am facut-o la 23 de saptamani si era totul in regula....adica ar trebui sa mai fac eco morfologica?...doctorul mi-a zis clar ca nu sunt semne de suferinta fetala....dar stiti si voi...paranoia...eu sunt sigura ca daca la 23 de sapt era totul ok...acum la 33 cand s-au maturizat organele nu ar trebui sa fie probleme...
In rest toate bune...ne chinuim cu caldura asta...sper sa nu mai tina mult ca o sa ne topim de tot....

33+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu am facut morfologia la 31 sapt. Stiu ca la toate cele 3 ecografii e obligatorie morfologia (13-14 s, 21-23 s, 31-33 sapt)

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

itzy, super faza e am patit ceva de genul asta cu telecomanda, vroiam sa dau bip sa vad unde e

Floricika 34+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da Flory suntem niste zuze...ce sa mai...

Eu am facut echo morfo la 12 sapt , la 24 si la 32. Asa mi-a dat dr.

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna gravidute,
"La Multi Ani!" Mirabelac sanatate si noroc in viata...
"La Multi Ani!" si pentru bunica lui Lexi si muti ani inainte sa-si vada si stranepotii crescand.
Si al meu sot mai are bunicii in viata, ai mei nu mai sunt de multicel..
Eu sunt bine, burtica tot infloreste si nu stiu cat mai are loc pielea sa se mai extinda...am ceva vergeturi pe solduri si pe interiorul coapselor, probabil de la kg-mele multe acumulate, pe burtica inca nimic...si eu am inceput sa ma dau pe sani cu ceva asemanator Galmastan-ului, l-am luat din State, si vreau sa-l folosesc inainte de nastere pentru pregatire(scrie ca e indicat din trimestrul trei sa ne dam cu ele pe sfarcuri) apoi voi lua si eu Galmastan. Azi m-am uitat de cadite..inca nu sunt hotarata la cadita cu suport incorporat pt BB care e buna pana la un an si costa 700 mii lei ori o cada mai mare si sa pun opritorile aplicate cu ventuze si apoi scaunelul acela de baie??????.....
Ileana, am si eu o intrebare...ai scris la un moment dat ca daca te enervezi fumezi o tigara si te calmezi...asa e? eu nu m-am putut lasa pana cand n-am vazut doua liniute pe test dar de atunci nu am mai pus tigara in gura...si vreo 6 kg le blamez si pe asta(cred ca e doar o scuza) doar daca vrei sa-mi raspunzi....
Si eu am durerile care le descrieti in zona pelviana...exact ca si cum as fi calarit( nu ca am facut-o vreo data..cel real ) iar cand trebuie sa trag pantalonii pe mine si stau pe un picior iar apoi schimb e crima si pedeapsa...
Despre gatit si eu sunt cam varza la acest capitol...am soacra bucatareasa de meserie.,.. nu am sa pot concura cu ea nici o data dar ma mai chinui si eu ...si-mi mai iese cate o ciorba ...felul doi mai putin.....va fi bine zic eu pana la urma...acum nu mai gatesc ca sotul e departe rau iar BB inca papa din mine(si are slava domnului de unde) dar cand va iesi si vom diversifica am sa ma invat eu incet incet...
Eu sunt tare curioasa care BB-eu va avea cea mai mare greutate la nastere din tot grupul.Ca la mamici eu sunt pe primul loc(la greutate)
Am scris destul...va pup si mai scriu...

Silvia33+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput