tuseul vaginal obligatoriu in fiecare luna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ana, eu tot la dr. Nayel am fost cand eram insarcinata si de fiecare data imi facea si eco si tuseu.
Cum spunea si Andreea, atata timp cat tuseul se face cu blandete nu cred ca este contraindicat.
Eu nu am avut probleme cu colul,chiar de fiecare data imi spunea ca este inchis si rigid,si totusi imi facea si tuseu.
Am inteles ca daca mergi la spital iti face doar eco in cazul in care nu ai probleme cu colul.
O sarcina usoara si un bebe sanatos!
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Felicitari pt bb!

Nu e obligatoriu, dar multi prefera sa il faca.
Eu am facut o data la 2 luni si asa de neplacut era...
Sanatate!

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

nu e vorba ca nu face cu blandete..e ok..insa nu imi place sa stau pe masa aia,si oricat de bland ar fi tot am asa o reactie,ca imi vine sa dau din picioare,sau sa ma trag inapoi...e aiurea fir-ar sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mie tuseu vaginal imi facea pe patul de langa ecograf, deci nu pe masa, nu pe capra, nu pe casa Si la fiecare tuseu vaginal punea secretii la microscop cu ceva reactivi sa vada daca am candida sau alte nebuneli. Din punctul meu de vedere e am o dr. f constiincioasa si mi-a facut bine ca a fost asa:-) ca sa nu mai zic ca la fiecare vizita "donam" probe de urina etc. Si asta face cu fiecare pacient al ei(asta o stiu ca mi-am trimis prietenele tot acolo).

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

si apropo daca nu face tuseu vaginal si vede numai la eco ca ai un col de 4cm e apa de ploaie. la prima sarcina la 32 de sapt aveam col de 4cm dar MOALE asta nu a putut observa decat la tuseu. cu tot repausul la pat mi s-a rupt apa la 33 de sapt. fara vreun "simptom" prealabil. fara a avea vreo infectie.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mie mi-a facut la prima sarcina tuseu vaginalde fiecare data, pt ca aveam probleme cu colul. Si am fost si de vreo 4-5 ori la eco sa-mi masoare colul.

Acum mi-a facut doar de vreo 2 ori in 14 sapt, insa de-acum inainte probabil ca imi va face mai des, pt ca istoria cu colul se repeta.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mie mi-a facut tuseu vaginal la fiecare control lunar si bine a facut, pentru ca din luna a cincea a descoperit ca mi se muiase deja colul, iar la 36 saptamani am si nascut.

Cred ca prefer sa imi faca tuseu si sarcina sa mearga bine decat sa nu imi faca si sa pierd sarcina.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aici nu se face tuseu vaginal numai in caz ca sunt ceva probleme. Daca sarcina este normala fara complicatii la consult nu face decat palpeaza sa il simta pe baby, ii asculti inimioara, iti verifica tensiunea si urina si greutatea si gata.
Si nici nu trebuie mers la medic in fiecare luna, daca sarcina este ok mergi numai la moase si nici la ele prea des. Eu in total am fost de 7 ori la controale dintre care o sg data m-a vazut un obstretician la spital si de doua ori am fost la medicul de familie. Iar la eco am fost de 3 ori prima oara la 6 sapt, apoi la 12 si ultima oara la 19 sapt la eco morfologica.
Sarcina usoara in continuare!

------------------------
38+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput