probleme ginecologice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_V spune:

am citit undeva ca din motive necunoscute dupa adoptarea regimului vegetarian menstruatia se poate opri,iar dupa reluare obiceiurilor dinainte ea revine.Probabil ca e asa.Oricum va multumesc mult pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cand aveam io 16 ani [eheeeee...ce vremuri dom'le:))))] la fel am patit, nu mi-a venit menstruatia 4 luni dar nu m-am agitat prea tare. Prietena mea cea mai buna avea pe mama-sa ginecolog (Dumnezeu s-o odihneasca ca a a murit intre timp) si femeia dupa ce intai mi-a tras o sapuneala zdravana ca stateam fara sa zic nimic mi-a prescris Medroxiprogesteron. Acu' nu stiu cum o mai fi.
Dar nu sta, mai incearca si alt doctor.

Oana_B

Mergi la inceput

Chiar am de gand sa ma duc la ginecolog saptamana asta.Dar daca esti virgina te pune pe masa aia? Ca nu stiu am o retinere asa.Mi-e cam rusine desi n-ar trebui ca ci cu asta se ocupa.

Mergi la inceput

Te rog foarte mult sa ma scuzi Oana_B.Sunt noua pe-aici si credeam ca mesajele trebuie moderate imediat.Nu se va mai intampla.Astept raspunsul tau.

Mergi la inceput

Oana_B,in ce a constat ,,sapuneala'' de la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

prin menstruatie se pierde fier din organism...daca organismul nu are suficient fier menstruatia nu se declanseaza...asa ca poate ai o anemie feripriva ...mai bine mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere si faci o hemoleucograma si asa vezi daca acolo ii sau nu problema....
ginecologic poti sa fii ok si totusi menstruatia sa nu apara...
nemancand decat vegetarian poate ii o lipsa de fier in organism care se ia in special din carnea rosie...
poti apela si la spanac ca ajuta:)
sanatate multa

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Jocelyn sunt de acord cu tine in privinta regimului vegetarian.Din pacate nu trebuia aplicat copiilor(la 16 ani esti inca copil) care sunt in crestere.
Am vazut si eu copii care sunt frumosi si sanatosi dar nu au mancat niciodata carne, nu au adoptat acest regim in perioadele de crestere.E o mare diferenta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Fetelor sa stiti ca mi-am rezolvat problema cu menstruatia.Am fost la medic si mi-a dat niste pastile Desorelle.Dar a zis ca nu e din cauza alimentatiei si ca nu am nimic.Pur si sim plu nu mi-a venit.

Peste 21 de zile astept ''musafirul''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ne bucuram ca ai rezolvat problema.

Multa sanatate :)

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput