Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 5
joker spune:
albinutza, poti sa ii dai dar diluat cu putina apa..la doua picaturi de albastru pune trei de apa...am intrebat pediatrul meu acum...tocmai am vorbit cu el..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Albinutzza spune:
Emanuela, ms frumos pt raspuns. F complet. Din pacate Luca nu a reactionat la anti termice usoare. Nurofen i-am dat, cand a facut 39, si abia i-a scaut la 38.8. Azi dim i-am bagat novocalmin, si a scazut la 38.3. Iar acum am sunat iar si mi-a zis ca deja e sub 38, adica avea 37.8. Deci eu zic ca antibioticul incepe sa-si faca efectul. Sincer nici eu nu sunt de acord cu administrare de antibiotic asa pe fuga, dar pana cum ce mi-a zis dr a fost bine. Si cred ca mi-a repetat de 3 ori, ieri, ca ii dam antibiotic numa daca nu cedeaza febra sub 38. Corect ar fi fost sa facem un exudat, dar nu a fost timp. Eu zic ca e bine si asa, pt ca vad ca deja febra incepe sa cedeze, deci la aproape 24 de ore de la prima administrare a antibioticului.
Dentinox si eu i-am luat si intr-adevar mi se pare mai bun ca si Calgel. Acum i-au iesit, si nu-l mai dor
Joker, ms si tie, si pt ca ai dat tel. Cred ca oi incerca totusi asa diluat
Ma scuza-ti daca nu sunt f coerenta sau ma repet, dar sunt obosita, si cu probleme si la serv
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult 12+ Samburika
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
joker spune:
incearca sa te calmezi si tu, gandeste-te la samburika si ai sa vezi ca va fi bine...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
ema.nu.ela spune:
albinutza,
mie pediatra mi-a luat a doua zi exudat si mi-a zis sa astept 3 zile doar cu antitermice. daca nu cedeaza sub 38.5 doar atunci sa trec pe antibiotic universal pana vine rezultatul la exudat. si s-o tin la curent in fiecare zi cum evolueaza. si neaparat cand are febra mare sa n-o las sa doarma ca sa pot s-o observ. eu nu prea puteam. o tineam cat o tineam si dupa ce-i mai scadea sub 39 o lasam sa doarma si-i luam temperatura din ureche prin somn din ora in ora.
dar n-a fost cazul dupa 2 zile de antitermice a scazut sub 38 si-a oscilat intre 37 si 38 inca vreo 3 zile. dupa primele 12 ore facuse iara 39.5 asa ca i-am administrat supozitor cu novocalmin din nou (ii mai pusesem unul tot asa peste 39). iar dupa aia doar calpol si nurofen.
sincera sa fiu nu stiu in cat timp isi fac efectul antibioticele.
in prima noapte cred ca am citit toate subiectele cu febra de pe forum. si mi s-a parut util asta ca si informatii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66293&whichpage=1
Albinutzza spune:
Emanuela, Luca nu a prea avut febra sub 38.5, cred ca 1 data sau de doua ori a facut. Cred ca si de-asta nu a cedat la antitermice. Acum e bine, de pe la 11 are sub 38. acum avea 37.7. deci cred ca antibioticul isi face efectul. N-am mai facute xudat pt ca a plecat in CO, si asa am fost la dr, oficial, era in CO. Studiam acum subiectul despre febra, te apuca groaza, auzi 41.2 D-zeule cred ca innebuneam Oricum e bine acum, si sper sa nu-l mai intoarca. E prost ca si afara e cald, in casa e cald, nupoti tine usile deschise, ca se face curent...si uite asa
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
brianamica spune:
, ma bag si eu aici in seama cu un sfat pentru temperatura mare.
La fetele mele, le scade temperatura cu otet. Pun asa o parte otet si una apa (rece), imbib bine sosetele in licoarea aia si le pun pe picioruse. Nici la noi antitermicele nu prea isi fac efectul, dar otetul actioneaza in max 10 minute !!! Eu una asa am procedat de fiecare data...cu succes si poti repeta treaba asta de mai multe ori !
Sanatate multa bondariciului.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Albinutzza spune:
Briana, stiam metoda asta, de la mama, ca fratele meu sare la 40 direct, si am aplicat-o dar nu a mers. Asta a fost prima chestie, si apoi anti termice. Se pare insa ca-si revine bondarashul nostru, ca n-a mai facut de pe la 11 febra
Parintzi de bondarici
brianamica spune:
, ce bine ca isi revine bondarasul ! Il pupam toate 3 fetele !
Daca nu merge indoit cu apa , incearca asa fara apa, doar otet ! Asta intr-un viitor foaaaaaarrrtttee indepartat cand va mai avea puiul tau febra !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
mamini spune:
salutare!
la multi ani si sanatate pt sarbatoritii de zilele astea(mici si mai maricei), sa fiti lumina parintilor vostri mereu!
Anis, felicitari pt domnisoara nr 2! sa va traiasca!
GeaninaElena, felicitari pt burtica!
sanatate puiutilor bolnavi si putere mamicilor sa ii ingrijeasca!
MonaI, ultima data cind am apucat sa mai citesc, dar nu si sa scriu, am admirat pozele voastre. Sara este o frumoasa si o dulce, iar voi sunteti "picture perfect" ca familie, sa fiti fericiti!
Joker, sa stii ca eu i-am dat fie-mii inghetata adevarata, nu multa, numai putin si ii place la nebunie, desi in rest nu maninca dulciuri( nu ii prea dau si nici nu ii plac). n-a avut nimic. fa cum simti tu, da-i ce vrei, tu stii cel mai bine.
eu sunt cu inima bucati, mergem la gradi, deocamdata doar dimineata de la 8.30( ii dau acasa sa pape) si o iau la 11.30 dupa masa de prinz( care e la 11) si o culc acasa( a dormit cite 3 ore ieri si azi, e rupta de oboseala). a plins si ieri si azi si mi-e mila de ea...in rest, a papat binisor acolo si s-a jucat de avea nisip si in scutec. am fetita mare...cind ma duc sa o iau ma stringe in brate si pune capsorul pe mine,"ma iubeste"...venim acasa, o spal, o schimb si stau si o pazesc cind doarme, papam, vorbim, ne jucam si se duce ziua...de aceea nu apar pe aici, nu ca ar fi vreo pierdere pt forum ...
numai bine tuturor
M
ema.nu.ela spune:
La multi ani Ingrid!
La multi ani Oana lu' Emaaimee! ca sa ma revansez ca nu ti-am urat fetita cu fundita la 1 an.